• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ağrılar kramplar normal mi başka şeyin mi işareti diye ikilem yaşamak çok zormuş. Benle olup büyüdüklerini tuvalete çıkmaktan anlıyorum. 5. Haftada aynı suyu içip daha az sıklıkla çıkarken şimdi beş dakika da çıkıyorum ve buna mutlu oluyorum 🙈

Kızlar bu bulantıya bir önerisi olan var mı !!! Öğlen başlıyor, akşam artıyor , gece mahvediyor. Çok kötüyüm, hemşire çubuk kraker önerdi evin her yeri çubuk kraker. Yatak odasından salona oturma odasına ama fayda etmiyor. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu bulantıylaaa 🥴
Ben de onu dicektim. Gece hergün uykudan uyandırıyor nasıl bi bulantıysa gündüz biraz az ama gece uyutmuyor. Krakerden gına geldi fayda da etmiyor

Bende yaptırmayı düşünmüyorum. Arkadaşım yaptırmadı aldırmayı düşünüyor musun demiş doktoru hayır demiş. Onunda normal oldu ama geç oldu neyse rabbin verdiği baş tacı dedi ve üstelik burun kemiğinden doktor down sendromlu düşündü kız yaptırmadı çok şükür bebek turp gibi 😂 🙏🙏🙏birde zaten ikizlerde sağlıklı olmuyormuş hangisinin suyu alındı falan çoğul da doktorda yapmıyormuş.
Çoğul gebeliklerde zaten ikili yapılmıyormuş detaylı ultrason bakılıyormuş sadece çoğul gebeliklerde normal gebelere göre daha erken haftalarda gidiliyormuş detaylıya

Kızlar bu bulantıya bir önerisi olan var mı !!! Öğlen başlıyor, akşam artıyor , gece mahvediyor. Çok kötüyüm, hemşire çubuk kraker önerdi evin her yeri çubuk kraker. Yatak odasından salona oturma odasına ama fayda etmiyor. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu bulantıylaaa 🥴
Canim ben neler cektim 3 gun araliksiz kustum hastanelik oldum su bile icemedim ilac bile fayda etmedi.. en son ilik suya yarim limon skip bolca seker atip ictim o sekilde kusmayi onledim bi dene istersen.

Kuzum ben Perşembe gideceğim bir ay dolacak ancak 😊 sen ikili tarama mı yaptırdın? Ense kalınlığini felan nereden yaptı kuzum ? Bence hiç bilmiyorum gidince göreceğim. 🤭 Senin cinsiyetten emin olamadi ya bence kız 😊 kızlardan genellikle emin olamıyorlar 😊 ben de inşallah cinsiyetini diyeceğim sizlere Perşembe günü Allah'ın izniyle 😊
Ikili taramanin sadece olcumunu yaptirdim canim ense kalinligina,bas popo mesafesine,burun kemigi olusmusmu ona bakti hepsi iyi cok sukur :-) kanda baktrmadim doktorumda gerek yok zaten kana dedi.. cinsiyete emin olamadi canim hayirlisi bakalim sana ne diycek :-) :cool:

Kuzum ben Perşembe gideceğim bir ay dolacak ancak 😊 sen ikili tarama mı yaptırdın? Ense kalınlığini felan nereden yaptı kuzum ? Bence hiç bilmiyorum gidince göreceğim. 🤭 Senin cinsiyetten emin olamadi ya bence kız 😊 kızlardan genellikle emin olamıyorlar 😊 ben de inşallah cinsiyetini diyeceğim sizlere Perşembe günü Allah'ın izniyle 😊
Ense kalinligini filan hep ultrasndan olctu canim serviks boyunuda olctur :-)

Kızlar bişey danışıcam size ben jeli yaparken 2 gündür cok zorlanıyorum afedersiniz sanki kapanmış gibi canım cok yanıyor sizde de oldu mu böyle bi durum hic lekelenme vs olmadı tahriş etmemeye de cok dikkat ettm ama zorlanıyorum baya 😟

Ben de onu dicektim. Gece hergün uykudan uyandırıyor nasıl bi bulantıysa gündüz biraz az ama gece uyutmuyor. Krakerden gına geldi fayda da etmiyor
Aynen kraker görmek istemiyorum. İnternetten araştırdım zencefil demişler eşim gitti marketten taze zencefil aldı bir bardak kaynar suyun içine 1 dilim atıp içtim biraz sakinletti ama kesmedi. Yarın kontrol için İstanbula yola çıkacağız az önce doktora yazdım en azından yolculuk sırasında ilaç mı kullansam diye. Bakalım cevap bekliyorum🙄

Ah canim.ayni dertten muzdarip biri olarak Allhdan yardim diliyorum hepimize önceden derdim yeterki hamile kaliyim bulanti neymis ama oyle olmuyomus mahvetti beni 3 gundur yaa doktoruma soyledim bugün belki ilac verir die ama normal degil mi dedi hamilesin hemsirede zaten mideniz bulansin die buralarda degil misinz dedi 😂 bise diyemedim hakli
Valla hayat kalitem yerle bir oldu tamam bebişlerimiz için katlanacağız ama varsa rahatlatacak yöntem bir ilaç vs hayır diyemiciiim 😂

Kızlar bişey danışıcam size ben jeli yaparken 2 gündür cok zorlanıyorum afedersiniz sanki kapanmış gibi canım cok yanıyor sizde de oldu mu böyle bi durum hic lekelenme vs olmadı tahriş etmemeye de cok dikkat ettm ama zorlanıyorum baya 😟
Canım tortu yığılıyor. Bende çok oluyor hatta bugün bayağı döküldü benim.

Ben de aynı durumu yaşıyorum canım hatta perşembe vajinal ultrasonla bakacak doktor onu düşünmeye başladım o alet nasıl girecek acaba 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Back