- 27 Eylül 2019
- 489
- 890
- 53
- 40
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #1.361
Çok geçmiş olsun canım, okuyunca çok üzüldüm ama daha sonradan bebeğinin kalp atışını duymuş olmana da çok sevindim. İnşallah bir daha böyle bir korku yaşamazsın hatta hiçbirimiz yaşamayalımMerhaba hanımlar. Sol kasığımda ki kasılma devam etti üstüne bide midem bulandı ve Malesef kanama gördüm. O an dünya ayaklarimin altından çekildi sanki. Doktora gidene kadar İnternete baktım. Kanama ve mide bulantısı kötüye ișaret diye kendimi en kötüsüne hazırladım.
Sevinemedim bile ama Rabbime şükür kalp atışı başlamış. Herşey normal dedi doktor niye sevinmiyorsun die bana çıkıştı
Tüp bebek doktorumla görüştüm. Progestan ampül 2 vuracam artık estrofemi kesti. Jel ve kan sulandırıciya devam
Bir tanesi ne oldu peki ? Benimde 2 taneden bir tanesi tuttmus. Doktor digerini de gosterdi ama bu gelismemis dedi. Sana ne dedi.Hayır kuzum benim 13. Gün 1350 çıkmıştı hatta 17. Gün 11.000 çıktı. Sıkıntı yapma değer artsin da azalmasınben de senin gibi ikiz olabilir diyordum bana çift transfer edildi. Bir tanesi tuttu
Sarem dikkatimi çekti canım sen doğum hesaplayıcıyı yanlış girmiş olabilir misin ? 30 Ağustos 2020 doğum tarihi yazıyorKızlar
Canım geçmiş olsun , inşirah suresi oku bol bol .
Sabrına hayran kaldım doğrusuMide bulantıları yüzünden bir kaç gündür hiç iyi değilim. Ağzımda biranda sulanma ve beraberinde bulantı beni biraz sarstı. İnşallah geçicidir diye dua ediyorumPerşembe kese ve kalp atışı için doktora gideceğiz nihayet. Sanırım 15 kasımda pozitifi alıp da hala doktora gitmeyen bir ben kaldım aranızda
Bende 20 kasımda pozitifi almıştım kese için Perşembe’yi bekliyorum gelmeyen perşembe yapmışlarMide bulantıları yüzünden bir kaç gündür hiç iyi değilim. Ağzımda biranda sulanma ve beraberinde bulantı beni biraz sarstı. İnşallah geçicidir diye dua ediyorum ☺ Perşembe kese ve kalp atışı için doktora gideceğiz nihayet. Sanırım 15 kasımda pozitifi alıp da hala doktora gitmeyen bir ben kaldım aranızda
Aaa ben merkezde kadınlardan duyuyodum hep havuc suyu tutunmaya faydali die diğer 3 tedavimde yapmamıştım bunda deniyim dedim tabi nasibde varmis ama tuttu icmesem mi artk kafam karıştı bide avakado cok yedim tabi simdi yazrken bile midem bulandi o ayri amaHavuç çok tüketilmesi istenmemiş ama tutunma için havuç suyu iyi deniyordu. İlk 10gün her gün sıkıp içtim son 1 haftadır 2 günde 1 içiyorum. İçmesem mi acaba ? Ve nar ye/yeme dememiş ben çok seviyorum ve yiyorum ama korkuyorum da antioksidan diye
Çok geçmiş olsun canım, okuyunca çok üzüldüm ama daha sonradan bebeğinin kalp atışını duymuş olmana da çok sevindim. İnşallah bir daha böyle bir korku yaşamazsın hatta hiçbirimiz yaşamayalım
Kızlar
Canım geçmiş olsun , inşirah suresi oku bol bol .
Gözün aydın canım tebrikler. Karından mı baktı?Ben geldim kızlar 🖐 kalp atislarimizi duyduk çok şükür 6+0 çıktık bugün mercimegimde 3.5 mm çıktıRabbim tüm isteyenlere nasib etsin inşallah bizede sağ salim kucağımıza almayı
Ben geldim kızlar 🖐 kalp atislarimizi duyduk çok şükür 6+0 çıktık bugün mercimegimde 3.5 mm çıktıRabbim tüm isteyenlere nasib etsin inşallah bizede sağ salim kucağımıza almayı
Canım Perşembe günü gideceğim meraktan çalıyorumMerhaba nasılsın canım ne zaman gideceksin doktora
Bana hiç bir şey demedi. Be .tutmayınca rahimde görünmediğini düşünmüştümBir tanesi ne oldu peki ? Benimde 2 taneden bir tanesi tuttmus. Doktor digerini de gosterdi ama bu gelismemis dedi. Sana ne dedi.
Bana gösterdi de ondan sordum. Sorun olmaz falan dediBana hiç bir şey demedi. Be .tutmayınca rahimde görünmediğini düşünmüştüm
Maşallah canım darısı bizim basimizaBen geldim kızlar 🖐 kalp atislarimizi duyduk çok şükür 6+0 çıktık bugün mercimegimde 3.5 mm çıktıRabbim tüm isteyenlere nasib etsin inşallah bizede sağ salim kucağımıza almayı
Yok canım alttan baktı artik merkezle işim bitti sira iyi bi doktor da ama onla ilgilide hic bi bilgim yok artik kadinlar kulubunden yardim alicazGözün aydın canım tebrikler. Karından mı baktı?
İnşallah canımAllah razı olsun. İnşallah gönül rahatlığıyla gider bebeğini de görürsün kalbini de duyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?