Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Çok geçmiş olsun canım, okuyunca çok üzüldüm ama daha sonradan bebeğinin kalp atışını duymuş olmana da çok sevindim. İnşallah bir daha böyle bir korku yaşamazsın hatta hiçbirimiz yaşamayalım

Mide bulantıları yüzünden bir kaç gündür hiç iyi değilim. Ağzımda biranda sulanma ve beraberinde bulantı beni biraz sarstı. İnşallah geçicidir diye dua ediyorum Perşembe kese ve kalp atışı için doktora gideceğiz nihayet. Sanırım 15 kasımda pozitifi alıp da hala doktora gitmeyen bir ben kaldım aranızda

Hayır kuzum benim 13. Gün 1350 çıkmıştı hatta 17. Gün 11.000 çıktı. Sıkıntı yapma değer artsin da azalmasın ben de senin gibi ikiz olabilir diyordum bana çift transfer edildi. Bir tanesi tuttu
Bir tanesi ne oldu peki ? Benimde 2 taneden bir tanesi tuttmus. Doktor digerini de gosterdi ama bu gelismemis dedi. Sana ne dedi.

Sabrına hayran kaldım doğrusu

Bende 20 kasımda pozitifi almıştım kese için Perşembe’yi bekliyorum gelmeyen perşembe yapmışlar

Aaa ben merkezde kadınlardan duyuyodum hep havuc suyu tutunmaya faydali die diğer 3 tedavimde yapmamıştım bunda deniyim dedim tabi nasibde varmis ama tuttu icmesem mi artk kafam karıştı bide avakado cok yedim tabi simdi yazrken bile midem bulandi o ayri ama

Allah razı olsun. İnşallah gönül rahatlığıyla gider bebeğini de görürsün kalbini de duyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…