- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #13.421
Benimkiler geçen eylülde başladıÇocuklarınızı kreşe filan verdiğiniz mi düşünüyor musunuz ya da
Şanlıurfa dayız. Çok şükür bizimki hiçbir şeymis. Evimi yaptırdık. Okul açıldı dönüş yaptık. Şuan bir sıkıntı yok. Sarsıntı çok kötüydü evimde de alçı çatlakları olmuştu ama çok şükür burası çok çok iyi. Geçen hafta da sel oldu. Evim yüksekte konum olarak yani. Ama şehir bayağı zarar gördüHangi sehırdı sızın cok gecmıs olsun depremı yasamadık ama bizim bile psikoloji mahvoldu Allah yardımcınız olsun hepınızın
Ben bu ay verecektim deprem ve selden sonra yanımdan ayırmak bile istemiyorum. Eylül e kısmet olursa vereceğizÇocuklarınızı kreşe filan verdiğiniz mi düşünüyor musunuz ya da
Nasıl değişimler oldu. Farklılık oldu dediğin şeyler oldu mu? 3 yaşı bekleyin dedikleri için bekledim. Yoksa bende istiyorumBenimkiler geçen eylülde başladı
çok geçmiş olsunŞanlıurfa dayız. Çok şükür bizimki hiçbir şeymis. Evimi yaptırdık. Okul açıldı dönüş yaptık. Şuan bir sıkıntı yok. Sarsıntı çok kötüydü evimde de alçı çatlakları olmuştu ama çok şükür burası çok çok iyi. Geçen hafta da sel oldu. Evim yüksekte konum olarak yani. Ama şehir bayağı zarar gördü
ilk bir ay alışma süreci zaten illaki zorlanıyorlar gözünü korkutmasın. Neye göre 3 yaş diyorlar ya da kim diyor bilemiyorum. Ama 2 yaştan sonra zaten evde yetebilmek çok çok zor. Ben kreş konusunda iyi ki diyorum 26 aylık falan başladılar. Tabiki burada göndereceğin kurumda önemli. 32 aylık oğlum geridönüşüme kağıtların atılması gerektiğinden ormanlarımızın bitmemesi gerektiğinden bahsediyor ya da suyu yeteri kadar açalım anne diyor :) Biz bezide bıraktık bu arada ikisine aynı anda kreşin bize çok desteği oldu. Kreş psikoloğu ve öğretmenleri yönlendirdi. İmkanın varsa sonrasında evde bakmak için yarım gün başlatmak mantıklı olabilir. Biz evden çalıştığımız için bu bize uymadı, bu yaş için yarım gün daha iyi olabilirdi.Nasıl değişimler oldu. Farklılık oldu dediğin şeyler oldu mu? 3 yaşı bekleyin dedikleri için bekledim. Yoksa bende istiyorum
Merhabalar Allah hepinizin evlatlarını size bağışlasın bilmem hatırladınız mi beni birlikte 2019 da test günümüzü beklemiştik sonra bu sayfada 13 haftalık gebeliğim sonlanana kadarNasıl değişimler oldu. Farklılık oldu dediğin şeyler oldu mu? 3 yaşı bekleyin dedikleri için bekledim. Yoksa bende istiyorum
size bol bol dua edeceğim allah hakkınızda hayırlıysa sağlıklı bir evlat nasip etsin.Merhabalar Allah hepinizin evlatlarını size bağışlasın bilmem hatırladınız mi beni birlikte 2019 da test günümüzü beklemiştik sonra bu sayfada 13 haftalık gebeliğim sonlanana kadarburdaydim ondan sonra tekrar gebe kaldım bu seferde doğumdan bir hafta sonra evladımı kaybettim sonra mi iki ay sonra tekrar gebe kaldım ama tekrar karnimda kalbi durdu iki aylıkken yine umudumu kaybetmedim her ay belki bu ay belki bu ay yine kendiliğinden olur diye bekledim malesf iki yıldır tekrar gebe kalamadim 20 martta son kalan dondurulmuş yumurtalarımi transfer ettiler çok umutluyum ama bugün sekizinci gün idrar testi negatif gördüm artık hiç bir umudum kalmadı sizi sayfaya girmiş görünce o heyecanlarimiz aklıma geldi birgün böyle şeyler konuşmak babada nasip olur mu bilmiyorum bu hayırlı günlerde benim için de dua edin artık çok yoruldum 12 yıl oldu evleneli esimede üzülüyorum benim yüzümden oda evlatsiz kalıyor çok uzun oldu hakkınızı helal edin içimi döktüm
Allah razı olsun sizdensize bol bol dua edeceğim allah hakkınızda hayırlıysa sağlıklı bir evlat nasip etsin.
Rabbim tez zamanda muradını versin inşallahMerhabalar Allah hepinizin evlatlarını size bağışlasın bilmem hatırladınız mi beni birlikte 2019 da test günümüzü beklemiştik sonra bu sayfada 13 haftalık gebeliğim sonlanana kadarburdaydim ondan sonra tekrar gebe kaldım bu seferde doğumdan bir hafta sonra evladımı kaybettim sonra mi iki ay sonra tekrar gebe kaldım ama tekrar karnimda kalbi durdu iki aylıkken yine umudumu kaybetmedim her ay belki bu ay belki bu ay yine kendiliğinden olur diye bekledim malesf iki yıldır tekrar gebe kalamadim 20 martta son kalan dondurulmuş yumurtalarımi transfer ettiler çok umutluyum ama bugün sekizinci gün idrar testi negatif gördüm artık hiç bir umudum kalmadı sizi sayfaya girmiş görünce o heyecanlarimiz aklıma geldi birgün böyle şeyler konuşmak babada nasip olur mu bilmiyorum bu hayırlı günlerde benim için de dua edin artık çok yoruldum 12 yıl oldu evleneli esimede üzülüyorum benim yüzümden oda evlatsiz kalıyor çok uzun oldu hakkınızı helal edin içimi döktüm
Yaa ne guzel maşallah ben temmuzda tayin isteyecektim ama tam gün alısamaz zorlanır dıye bır sene daha ertelemeye karar verdık . Eylulde yarım gün göndericem bende inşallahBenimkiler geçen eylülde başladı
Yaa çok geçmiş olsun canım bizimde kalbimiz hep oralardaŞanlıurfa dayız. Çok şükür bizimki hiçbir şeymis. Evimi yaptırdık. Okul açıldı dönüş yaptık. Şuan bir sıkıntı yok. Sarsıntı çok kötüydü evimde de alçı çatlakları olmuştu ama çok şükür burası çok çok iyi. Geçen hafta da sel oldu. Evim yüksekte konum olarak yani. Ama şehir bayağı zarar gördü
Tam gün mü sizinilk bir ay alışma süreci zaten illaki zorlanıyorlar gözünü korkutmasın. Neye göre 3 yaş diyorlar ya da kim diyor bilemiyorum. Ama 2 yaştan sonra zaten evde yetebilmek çok çok zor. Ben kreş konusunda iyi ki diyorum 26 aylık falan başladılar. Tabiki burada göndereceğin kurumda önemli. 32 aylık oğlum geridönüşüme kağıtların atılması gerektiğinden ormanlarımızın bitmemesi gerektiğinden bahsediyor ya da suyu yeteri kadar açalım anne diyor :) Biz bezide bıraktık bu arada ikisine aynı anda kreşin bize çok desteği oldu. Kreş psikoloğu ve öğretmenleri yönlendirdi. İmkanın varsa sonrasında evde bakmak için yarım gün başlatmak mantıklı olabilir. Biz evden çalıştığımız için bu bize uymadı, bu yaş için yarım gün daha iyi olabilirdi.
Rabbim kucagını hayırla doldursun dua edicem size isminiz neydiMerhabalar Allah hepinizin evlatlarını size bağışlasın bilmem hatırladınız mi beni birlikte 2019 da test günümüzü beklemiştik sonra bu sayfada 13 haftalık gebeliğim sonlanana kadarburdaydim ondan sonra tekrar gebe kaldım bu seferde doğumdan bir hafta sonra evladımı kaybettim sonra mi iki ay sonra tekrar gebe kaldım ama tekrar karnimda kalbi durdu iki aylıkken yine umudumu kaybetmedim her ay belki bu ay belki bu ay yine kendiliğinden olur diye bekledim malesf iki yıldır tekrar gebe kalamadim 20 martta son kalan dondurulmuş yumurtalarımi transfer ettiler çok umutluyum ama bugün sekizinci gün idrar testi negatif gördüm artık hiç bir umudum kalmadı sizi sayfaya girmiş görünce o heyecanlarimiz aklıma geldi birgün böyle şeyler konuşmak babada nasip olur mu bilmiyorum bu hayırlı günlerde benim için de dua edin artık çok yoruldum 12 yıl oldu evleneli esimede üzülüyorum benim yüzümden oda evlatsiz kalıyor çok uzun oldu hakkınızı helal edin içimi döktüm
Çok sağolun hanımlar Allah hepinizden razı olsun inşallah evlatlarınizi size bağışlasın çok şükür 10 . gün kan testi verdim 54 çıktı değerim düşük biraz ama inşallah yükselişi önemli adım emineRabbim kucagını hayırla doldursun dua edicem size isminiz neydi
9-5 arası kreşte benimkiler. Okulun temposu biraz yoğun pek sıkılmıyorlar anladığım kadarıyla. Tabi ki başta zorlandılar ve direk tam gün başlamadılar günde 45 dk - 1 saatle başladık 1,5 ay gibi bir sürede tam güne geçtik. Oryantasyon süreci ve bu süreçte okulun desteği çok önemli.Tam gün mü sizin
Anladım tesekkur ederim9-5 arası kreşte benimkiler. Okulun temposu biraz yoğun pek sıkılmıyorlar anladığım kadarıyla. Tabi ki başta zorlandılar ve direk tam gün başlamadılar günde 45 dk - 1 saatle başladık 1,5 ay gibi bir sürede tam güne geçtik. Oryantasyon süreci ve bu süreçte okulun desteği çok önemli.
Maşallah Rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inşallah önemli olan ikiye katlaması bize de haber verınÇok sağolun hanımlar Allah hepinizden razı olsun inşallah evlatlarınizi size bağışlasın çok şükür 10 . gün kan testi verdim 54 çıktı değerim düşük biraz ama inşallah yükselişi önemli adım emine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?