Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ben buralardayım.. günlük arada giriyorum iş ev bebe üçlemesi arasında debeleniyorum. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor ikinci bebiş düşünme var mı??
Ben çok giremiyorum ya aklıma gelmıyor nedense bende aynı iş güç kosturmaca. Yok canım suan ılac kullanıyorum o bıtınce bakalım nasip çocuklar nasıl tuvalet egıtımı verdınız mı

Ben agustosta egitim verdim 1 hafta sonunda söylemeye basladı tabi kacaklar oluyordu ama zaten yabancı degıldı lazımlıgına garıpsemedı olayı. Ilk 3 gece altına yaptı 3 geceden sonra sabahları kuru kalkıyordu. 2 hafta kuru kalkmalar devam etti. Gündüzde sıkıntı yok söylüyor gelınce ama geceleri artık altına yapıyor. Babası askerdi o sıra 1 ay yaptı geldı psikolojik mi nedir anlamadım ama 1 aydır full gece kacakları var 1-2 kere. Gece kendımde kaldırıyorum tuvalete ama yıne de yapıyor. Ilk zaman kuru kalkmasa hazır degıldı fılan dıcem ama 2 hafta boyunca tutabildi tuvaletını. Inanın cok zor durumdayım sabrım cok azaldı kızmaya basladım artık ve bu durum hıc hosuma gıtmıyor ne yapacagımı da bılmıyorum var mı fıkrı olan kızlar

Canım ben yazın kızıma sadece birkaç gün denedim kakasını söylüyordu ama cisin farkında değildi. Bende hiç onu da kendimi de yormadim oğlum Kendi ifade etmediği için ona hiç denemedim. Şuan kış olduğu için düşünmüyorum yaza biraktim. Daha kolay olacak diye düşünüyorum çünkü oğlum da artık konuşuyor daha iyi yani cümle kuruyor anlıyor. 3 yaş olacak bezi bırakıyoruz diyecem ve bırakacaklar bir arkadaşimin ikizleri böyle bıraktı umarım bizde de olur aynısı. uzmanlar üzerlerine gitmeyin yaş olarak 2.5 yaşı uygun gorselerde tabiki bireysel farklılıklar yani daha küçük benim kızımda ilk etapta tamam dedim ama sonrası olmadı. Yapmak kolayına geliyor olabilir yada dediğin gibi psikolojik olabilir babasının gitmesi etkilemiş olabilir. Çok kırılganlar. Ben çok zorlamama taraftarıyım bu konuda korkunca daha kötü olur diye korkuyorum yani bu olay onun için travmaya dönmesin. Onun için de zaten diğer yaza biraktim

Gündüzleri de sıkıntı olsa dicem hazır degık tamam ama oyle bısı de yok. Kendini cok guzel ıfade edıyor masallah dil olarak gelişimi ayına göre yukarda o yönde sıkıntımız yok zamanlama da problem yoktu bence ama babasının gidişi şehir degıstırmemız fılan etkıledı galıba nasıl duzeltebılırım bılmıyorum uzmanlar tekrar bez baglamayın dıyor ama geceleri takıcam artık sabrımın son demlerindeyşm

Bence kendini yıpratma ve geceleri bez bağla, büyük oğlum da geceleri kaçırırdi ve bez baglamadigima çok pişman oldum zaten yaşları öyle büyük de değil, eşimde devreye girince bez bağlamaya karar verdim ve bir ay sürmeden sabahları hep kuru kalkmasını gözlemledim, gece bezini öyle bıraktık yani.

Nasıl cocuklar iyilerdir inşallah tuvalet egıtımı verdın mı

Küçüğüm büyük tuvaletini söylüyordu önceden ama çiş konusunda farkında olmuyordu. Yaz sonu kendi kendine beze çişini yapmak istememesi ile bezi bıraktık, gece de bağlamadan çok şükür atlattık..

Yaaa o kadar mutlu oldum ki suannm ben tekrar bez baglarsam geri bırakamayız dıye cok korkuyorum

Çok sevındım senın adına canım ya

arkadaslae beraber uzun aradan sonra tekrar geldim.Sizinle beraber pozitif haberimi ALMISTIM.INSALLAH sizin bebislerde iyidir.2 sene sonra dondurulmus embriyo transferi icin tedavi ye basladim cem hocaya pazartesi transeferim var dua edin.ins tekrar sizinle beraber o mutlulugu yasarim.

Hadi hayırlısı olsun cnm bende büyük oğlum 2 yaşına bastığı ay dondurulmuş transferi yaptırmıştım. Şimdi ıyiyiki diyorum yaş aralığı çok güzel beraber oynuyorlar.

Çevreden hep ikisini aynı anda bıraktır önerisini almakla beraber bence o an şartlar neyi yapmayı gerektiyorsa o olmalı. Kar zarar hesabına göre yani çocuğu bir şeyler etkilemis gibi duruyor canım. Ya kendini gece saat başı uyandırmaya alıştıracaksin yada şuan için çocuğun bu durumu asamiyor bez takacaksin. İşe başladıktan sonra her şeye bu kafayla bakıyorum. En doğrusunu en olurunu yapmaktan vazgeçtim. Bu benide onları da çok yordu.

Haklısın valla canım birazda hislerimize bakmalıyız.cocuk doktoruna randevu aldım bakalım o ne dıyecek ona gore bi yol cızerız ınsallah

Hayırlı olsun canım kac gun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…