Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

ben hep tarlusal mı ne bişey vardı onunla oluyordum olmadığında bitkisel hiç fikrim yok

ben hep tarlusal mı ne bişey vardı onunla oluyordum olmadığında bitkisel hiç fikrim yok
Doktorum da onu yazdı kan verıp baslayacagım ınsallah bu duzensızlık transferı etkıler mi sizce? Kliniğe sordum bugun etkılemez adet olmanız yeterli dediler ama içimde bi şüphe

Doktorum da onu yazdı kan verıp baslayacagım ınsallah bu duzensızlık transferı etkıler mi sizce? Kliniğe sordum bugun etkılemez adet olmanız yeterli dediler ama içimde bi şüphe
yok canım bende o şekilde olmuştum transfer öncesi sorun olmadı. Benim hep düzensizdi pcos vardı doğumdan sonra daha düzenli olmaya başladı.

Kızlar nasılsınız? 35 aylık olduk. Büyüttük kreşe yazdırdım Eylül de başlayacaklar. 39 aylık olacaklar iyi olmuş olacak yarım gün gidecekler. Çok şükür bayağı düzene girdik. Tuttu mu tutacak mı derken doğum kaçıncı haftada olur. Erken mi olur derken. Yürüdüler konuştulardan okul yolu göründü nasıl geçti zaman Ekim 2019 açmıştım topigi 3.5 yıl geçmiş

Maşallah subhanallah kuzularina. Elhamdülillah çok şükür bu günlere.
Benim ki de abisiyle güreşir hale geldi
Bizim mecburi hizmet süresi doldu ,ailemin yanına dönüyorum yurdışına artik çocukların okul işleri orda başlar..
Inşallah bir gün, bütün hasret çeken, bu yollardan geçen 'anneadaylarin' ,şimdi bizim olduğumuz gibi büyütürken 'meleklerini' bulurlar kendilerini..♡

Çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguları Benim oğlanda eylülde başlayacak nasipse Bende pazartesi transfer oldum 31 inde kan vermeyi düşünüyorum bakalım nasip dua edin kızlar hayırlısıysa olsun inşallah

Rabbim evladına kardeş nasip etsin cnm benim çok güzel bir haber..♡

Çok sevindim senin için canım. Yolunuz güzelliklere açık olsun aminnn

Güzel haberler alasın canım. İnşallah rabbim emeğini verir. Oğluna kardeş gelir

Merhaba Mikroçipli tüp benek yaptırdım fakat pgt göndermedim sormak istediğim şu size pgt gönderdikten sonra kaç tanesi sağlam geldi embriyoların geçen sene düşük yaptım embriyoyu genetiğe gönderdim bir problem varsa diye sağlıklı gelmişti çok şükür o yüzden eşimde bende genetik test yapmadık

Bizde pgt ye gondermemistik. Hatta bunun için embriyologumuz sizin için gerek yok demişti. Ben şansa kalmasın diye istemistim. O gerek yok deyince Vazgeçtik.Bizde hiç doğal yolla sonuç alma olmamıştı. Düşük kimyasal falan yani hiç olmadı. Kanla bakılan kromozom testimiz temizdi. 10 embriyo vardı 2 si transfer olmuştu çok şükür iki tane sağlıklı çocuğum oldu.

Anladım ne mutlu size inşallah bende tadarım bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…