Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Hamd olsun sen nasılsın
Ben başladım ama şuan bir ilerleme yok. Genelde tuvaletini yaptıktan sonra haber veriyor şuan bahçeli yerde kalıyoruz o yüzden denemek istedim. Akışına bırakacam, zaten zamanla olan birșey.
Bende yakında çalışmaya başlayacağım. Büyük oğlumu anaokuluna verince. Bir düzene girecek inşallah bundan sonra günlerimiz

İyim canım. Çok şükür annemlerde tatildeyim. Oğlan hasta bir haftadır tadımız yok ama çok şükür beterinden korusun. Bayram çıktı oğlum iyileşsin bütün enerjimi ona vermiş durumdayım. Bir haftaya kıza bir deneme yapacağım. Diyecek gibi duruyor inşallah yanıltmaz beni. Bir bebekte bir bebektir bezler çok pahalı sende sağlıkciydin demi. Yeni mı dönüş yapacaksın.

Elbete sen daha iyi anlarsın çocuğunu, sabır çok önemli sonuçta yeni öğrenilen bir şey. Umarım seni şaşırtmaz prenses.
Yok aslında ben evden çalışıyorum. Home ofis.

İnşallah o da zor olur ben bu ikisiyle hayatta evden çalışamam

Aslında. Emzirmeyi bıraktığım zaman başlayacaktım ama sonra baktım 2 çocukla çok zor olur. Büyük oğlumu ana okuluna verince daha mantıklı geldi başlamak. Artık inşallah küçük beni yormaz extradan.

2.5 yaş onerilen aslında bakarsan. Şimdi kimse kendini yorumuyor 3 yaşa bırakıyor. Konuşarak bıraktıran çok var çevremde. Bakalım bende çok sıkmadan deneyeceğim oldu oldu olmadı oğlanla beraber denerim tekrar. Zaten bir bez işi kaldı onu da atlayıp seneye de kreşe gönderdim mı tamamdır.

Aynen cnm. Büyük oğlumda 2 yaş 4 ayliken tamamen öğrendi.
Senin dondurulmuş vardı değil mi? Ne zaman düşünüyorsun

Aynen cnm. Büyük oğlumda 2 yaş 4 ayliken tamamen öğrendi.
Senin dondurulmuş vardı değil mi? Ne zaman düşünüyorsun
Hiçbir zaman Rabbim canlarına sağlık versin bizden bu kadar canım ağır yaralıyız resmen ikiz bebek çok zorladı bizi. büyüteceğiz diye canım çıktı. Aralıklı olsa senin gibi üçüncü ye belki sıcak bakardım ama şuan için planlar arasında yok. Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin çok şükür çok iyi zamanlaması büyük oğlunun ki

8 tane var merkez ne aradi onlar için ne sordu ,

Bakim ücreti oluyordu ama, her 6 ay da bir belli bir ücret karşılığı. İkinci oğlumu öyle bekletmiștik.
Tabi daha doğrusunu siz bilirsiniz. Yaş da önemli, çok şükür bu duyguları tatmak nasip oldu.

İşte bende diyorum eşime ya 5 yılın sonunda toplu bir fatura çıkacak yada el altından satacaklar arayacağım imha etsinler diye

Minnaklarimm yeni gördüm mesajını canım iyiyiz cok sukur iş ev oglum oyle ugrasıyoruz. Biz hazırız galiba tuvalet eğitimine. Kıştan beri lazımlıkla tanısık ara ara yapıyordu zaten. Haftaya annemlere gideceğim o zaman baslayacagız ınsallah çok büyümesini istemiyorum o zamanda inatlasma cok oluyormus.
Suan bi ılac tedavısı görüyorum onu bitirdikten sonra düşünüyoruz 2. Yı ınsallah. Bir ay korunmadım hamile kaldım ama düştü maalesef. Bakalım süreç nasıl olacak.
Benim yumurtalara ödeme yaptık biz 5 yıllık. Sonrası ıcın tekrar ödeme isteyeceklermiş.

İnşallah kurtulursun bezden canım. Benim kız kakayi diyor çişin farkında değil. 2.5 yaşa kadar ikisini de erteledim. Senin yumurta dondurma işlemin mı olmuştu? Rabbim gönlüne göre versin. İkinci bebeğin hayırlı zaman da gelsin inşallah. Bizde embriyo var 8 tane. Merkezle en son doğumda irtibata geçmiştik ses yok. Eve dönüşte ararım bı.

Amin hepimiz ınsallah canım Benım de 4 tane var bakalım ne zaman kısmet olacak hayırlısıyla ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…