• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Prematüre fikrine alıştırıyorum kendimi mesela eşimi de hazırlıyorum. Çok heyecanlanlı cinsiyetleri belli olsun kıyafet alalım diyor. Dün bir tane biri kız biri erkek ikiz bebek kıyafeti bulmuş. Yeni doğan için küçük olabilirler acele etme diyorum olsun bizde birkaç ay sonra giydiririz diyor. 7 aylık olmadan bir şey almayı düşünmüyorum. Sağlıkla gelsinler. İlk ve ikiz ayrı bir korku veriyor sonra yaparız katıksız severiz üstesinden gelinir 😂
Senin bizden biraz önde olman da benim için iyi oluyor😊 en azından fikir alabileceğim birileri var diyorum. Aynı korkular var ben de bir kız bir erkek olsun ikisini de tadalım istiyorum. Devamlı ultrasona bakıp şekline göre bu kız bu erkek diyorum🙈😂😂😂 hayırlısıyla sağlıcakla gelsinler..

Çok zor olmuştur tedavi sonucu sahip olup korkusuz değilde yine yüreği ağızda beklemek. Bunlara hazırlıyorum kendimi ihtimali var kötü düşünmüyorum ama her yönlü düşünüyorum kendimden çok eşimi hazırlıyorum. Çarşamba günü sabah hiçbir şey yokken gecesi yaşadığımız durum beni biraz daha bu şekilde düşünmeye itti. İnşallah bu hamileliğin de zamanında gelir. Sağlıkla doğar ağız dolusu mutlu olursun 🙏

Aynen öyle. Bak mesela inşallah lazım olmaz ama prematüre bebeklet için sadece e bebek de giysisi var oda çok az yani seçenek yok pek. Prematüre için primanin prematüre bebekler için özel olan bebek bezi var çok çok memnun kaldım. Zamanı gelince yine konuşuruz bu konuları ama bakmak istersen şimdiden 😉

Aynen öyle. Bak mesela inşallah lazım olmaz ama prematüre bebeklet için sadece e bebek de giysisi var oda çok az yani seçenek yok pek. Prematüre için primanin prematüre bebekler için özel olan bebek bezi var çok çok memnun kaldım. Zamanı gelince yine konuşuruz bu konuları ama bakmak istersen şimdiden 😉
Bakarım canım not alacağım hepsini 7. Aydan sonra inşallah çarşıya yavaş yavaş çıkacağım 😂

Senin bizden biraz önde olman da benim için iyi oluyor😊 en azından fikir alabileceğim birileri var diyorum. Aynı korkular var ben de bir kız bir erkek olsun ikisini de tadalım istiyorum. Devamlı ultrasona bakıp şekline göre bu kız bu erkek diyorum🙈😂😂😂 hayırlısıyla sağlıcakla gelsinler..
Bak ne buldum😂

Eklentiler

• Screenshot_20191201-161619.png
    Screenshot_20191201-161619.png
    197,2 KB · Görüntüleme: 43
Benim arkadaşım var okuldan o da tüp bebek ile ikiz dünyaya getirdi. Biz ilk tedavimizi aynı zamanda yaptık onun oldu benim olmadı. O beş yıllık evliydi eşinden kaynaklı eşini 5 yıl ikna edememiş. 5 yılın sonunda kabul etmiş eşi ilk denemede oldu onların. Biz 1.5 yıllık evliydik o dönem. Ben onun tüp bebek olduğunu biliyorum da o doğal yolla kaldığımı sanıyor. Ben ondan bilgi alacağım 😂henüz ikiz olduğunu söylemedim cinsiyet dönemi söylerim o doğana kadar kimseye dememişti.

Hanımlar,
2 topiğe de eş zamanlı yazıyorum çünkü hepiniz değerlisiniz ve dünden beri yaşananlar üzücü, belki hiç tanımadığınız biri olarak yazdıklarımı dikkate alırsınız, tedavisi devam edenler inşaallah bunca acı ve üzüntülerinin sonucunu alır ve hasret duydukları süt kokulu bebeklerine kavuşurlar, hamile kalan arkadaşlarınızda dilerim sağlıklı bir gebelik geçirir ve yavrularını kucaklarına almak nasip olur.

Kiminiz belki yıllardır tedavi görüyor uğraşıyor, kiminiz yakınlarının arkadaşlarının hamilelik haberini aldığında hem onlar adına seviniyor hem benim de olsun neden olmuyor diye gözyaşı döküyor, hiçbirinizin yaşadığı üzüntüleri bilmemiz tasavvur etmemiz imkansız ama bildiğimiz bir şey var sizler burada aynı süreçlerden geçmiş aynı amaç uğruna acılar çekmiş kadınlarsınız, birbirinizin üzüntüsünü de hamile kaldığındaki sevinci de en iyi sizler anlarsınız.

Anladığım kadarıyla hamile kalan arkadaşlarınız başka bir topik açıp gitmiş, hamilelik döneminde yaşananları anlattıkları ayrı bir topik olsun diye düşünmüşlerdir, belki amaçları sizi üzmemektir, burada siz heyecanla ama bir yanınız endişeli acaba pozitif çıkacak mı diye tedirginken topikte gebelik sorunlarından bahsetmek istememiş olabilirler, hepinizin niyetinin iyi olduğu ortada, hiçbiriniz diğerinin üzüntüsüne sevinip, Sevinç'lerine kötü düşüncelerle karşılık verecek insanlar değilsiniz.

Belki ayrı topik açılması veya topikten topiğe çağrı yapılması kırmıştır sizleri, başka bir topik açılabilir olabiliyor böyle şeyler ama elbette arkadaşlarınız hamile kalanlar bizim topiğe gelsin demese daha iyi olur.

Bu arada isteyen istediği topiğe yazmakta özgürdür yani kimse kimseye burası bizim topiğimiz siz yazmayın diyemez dememeli ama lütfen birlikte yaşadıklarınızın, paylaştığınız üzüntü ve mutlulukların hatırına birbirinizi kırmayın ve rica ediyorum bu konuyu daha fazla uzatıp polemiğe girmeyin.
Kizlar oncelikle sizlere merhaba bir gun boyunca buraya girisim yasaklanmismismis. Modorotor hanimefendi bi zahmet edipte mesajlari okusa aslinda durduk yere mesajli saldiriya benim ve minnaklarimin ugradigini kor gozleriyle gore bilirdi... bi kac arkadas disinda kimse de durupta bu arkadaslar neden banlandi demiyo ?! Uzulmek tabii ki uzulmedim siz kimsiniz ki sizin gibi sacma salak bi platform icin bebegimi ve kendimi uzucem ?! Ama hayatimda yasadigim en buyyk saygisizlik olddu bilesiniz.
Yillardir tedavi gorup negatv sonuc alan birisi olarak o zaman herkes pozitiv sonuc olan arkadaslarin mutluluk mesajqlrini sikayet edip banlamaliymis arkadaslar! Bu kadar sacma bisiy ola bilirmi? Kisa surece modorotor hanimefendiden ozur mesajini bekliyorum aksi takdiede bu platforma cok sevdiyim arkadaslarm oldugu halde bidaha girmiycem!

Kizlar oncelikle sizlere merhaba bir gun boyunca buraya girisim yasaklanmismismis. Modorotor hanimefendi bi zahmet edipte mesajlari okusa aslinda durduk yere mesajli saldiriya benim ve minnaklarimin ugradigini kor gozleriyle gore bilirdi... bi kac arkadas disinda kimse de durupta bu arkadaslar neden banlandi demiyo ?! Uzulmek tabii ki uzulmedim siz kimsiniz ki sizin gibi sacma salak bi platform icin bebegimi ve kendimi uzucem ?! Ama hayatimda yasadigim en buyyk saygisizlik olddu bilesiniz.
Yillardir tedavi gorup negatv sonuc alan birisi olarak o zaman herkes pozitiv sonuc olan arkadaslarin mutluluk mesajqlrini sikayet edip banlamaliymis arkadaslar! Bu kadar sacma bisiy ola bilirmi? Kisa surece modorotor hanimefendiden ozur mesajini bekliyorum aksi takdiede bu platforma cok sevdiyim arkadaslarm oldugu halde bidaha girmiycem!
Canım bence bu konuya takılma kapat gitsin. Bak gel ikizler için kitap buldum 😂😂 beşik buldum tatlı heyecanı yaşayalım.

Eklentiler

• Screenshot_20191201-161619.png
    Screenshot_20191201-161619.png
    197,2 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG-20191130-WA0009.jpg
    IMG-20191130-WA0009.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20191130-215058.png
    Screenshot_20191130-215058.png
    267,5 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20191130-215113.png
    Screenshot_20191130-215113.png
    526 KB · Görüntüleme: 33
Canım bence bu konuya takılma kapat gitsin. Bak gel ikizler için kitap buldum 😂😂 beşik buldum tatlı heyecanı yaşayalım.
Pinterestde cok guzel oda dekorasyoblar var insallah guzel gecsin hamileliyim sonlara yakin yapicam simdi hucbusey almak falan dusunmuyoruz

Ben daha kendimi kaptırmadim, kalp atışını duymak nasip olsun bi🤗
benim de ilk günden tek Dileğim sağlıklı hayırlı kolay Bir gebelik olması dileğiydi.bir oğlum var bide kızım olsun demem. Rabbim bilir ikisi de başımın üstünde yeri var.

Seni bilmem ama ben bi ozur bekliyorum ki ikimizde hakk ediyoruz.
Canım ben çok takılmadım ya sadece dün mesleğimle ilgili yoruma sinirlendim ona da gerek yoktu. Ben burda zaman geçirmekten hoşlanıyorum. Herkes aynı olgunlukta olmak zorunda değil karşındaki kişinin şikayet etmesiyle ilgili. Ben kimseyi şikayet etmedim mesela dün yazanlardan. Sinirlenme canım ya.

Şu iki tane yan yana olan siyah var ya ben onu çok beğendim annem düşerler ordan diyor şaka mı yapıyorsun anne dedim hayır ciddiyim 8 9 aylık olunca aşağı uçarlar diyor 😂 😂 😂 😂

Haklı 🙂 ben oğluma cilekten 3 fonksiyonlu yatak aldım çok memnun kaldım 10 yaşına kadar kullanılıyor. Bebeğe nasipse onu kullanacam oğluma da araba yatak istiyoruz

Ben daha kendimi kaptırmadim, kalp atışını duymak nasip olsun bi🤗
benim de ilk günden tek Dileğim sağlıklı hayırlı kolay Bir gebelik olması dileğiydi.bir oğlum var bide kızım olsun demem. Rabbim bilir ikisi de başımın üstünde yeri var.
Ben kaptırdım kalp duy yavaş yavaş moda geçersin 😂😂😂bende bir kız bir erkek istiyorum ama rabbim her neyi nasip ederse etsin başım üstüne dediğin gibi tek sağlıklı olsunlar 🙏🙏🙏

Insallah. Bidaha nezaman gideceksin kontrole? Bu arada kızlar sağlık ocağına haber verdiniz mi?
Pıhtı işi olmasaydı 1 ay sonra 25 Aralık ta gidecektik. Pıhtı işi olunca cuma günü tekrardan gel dedi. Ne için bildireceğiz. Ben hiç gitmedim sağlık ocağına 3 yıldır burdayız ama yolunu bile bilmiyorum. Neyi bildireceğiz.

Back