- 9 Mart 2019
- 1.430
- 1.496
- 133
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #11.381
Ay canım sorma iki gecedir uyku yok bana. Cimcime uyuyor ama 10 dakikada bir uyanıp mizmizlaniyor. Ağzına emzik.koyuyorum yine uykuya devam . Bir ara uyandı uzun süre sonra ilk kez salladım.deliler gibi uyusun diye gece beni deli etti. Bak fotoğraf atıyorum alttaki etinin içindeki diş mi canımEvet canim bir aydr uyku filn bozulmustu hep surekli damagini kasimaya calisiyordu salyasi baya artmisti kontrolde doktorumuzda demsti cok yakinda dis gelir diye 4.5 aylik canim soguk uygulama cok rahatlatiyor canim sizinkide yakindir bencebide jel aldim gece yatrken surdum cok rahtlatyor tavsiye ederim ben
Ay canım sorma iki gecedir uyku yok bana. Cimcime uyuyor ama 10 dakikada bir uyanıp mizmizlaniyor. Ağzına emzik.koyuyorum yine uykuya devam . Bir ara uyandı uzun süre sonra ilk kez salladım.deliler gibi uyusun diye gece beni deli etti. Bak fotoğraf atıyorum alttaki etinin içindeki diş mi canımEvet canim bir aydr uyku filn bozulmustu hep surekli damagini kasimaya calisiyordu salyasi baya artmisti kontrolde doktorumuzda demsti cok yakinda dis gelir diye 4.5 aylik canim soguk uygulama cok rahatlatiyor canim sizinkide yakindir bencebide jel aldim gece yatrken surdum cok rahtlatyor tavsiye ederim ben
Ben de nette zararlı diye duydum ama doktorun önerdiyse sevindim. Ben de doktora sorup kullanırım. Yoksa uykusue sürekli bölünüyor garibiminValla canim dis cikarken cok cani yandi sanirim hic durmadi doktor onerdi canim cok rahtltti uyurken surdm
Canim sanki dis gibi daha gorunurde bisey yok sanirimAy canım sorma iki gecedir uyku yok bana. Cimcime uyuyor ama 10 dakikada bir uyanıp mizmizlaniyor. Ağzına emzik.koyuyorum yine uykuya devam . Bir ara uyandı uzun süre sonra ilk kez salladım.deliler gibi uyusun diye gece beni deli etti. Bak fotoğraf atıyorum alttaki etinin içindeki diş mi canım
Aynen canim bnde kullnmiycktim ama agridan duramiyor kuzum yazikBen de nette zararlı diye duydum ama doktorun önerdiyse sevindim. Ben de doktora sorup kullanırım. Yoksa uykusue sürekli bölünüyor garibimin
Aynen öyle canımAynen canim bnde kullnmiycktim ama agridan duramiyor kuzum yazik
Yok kuzum sadece alt ön dişleri etinin içinde o beyaz gibi görünenler diş gibi etin içinde. Fotoğrafta net görünmüyor tabi ama aşağıda henüzCanim sanki dis gibi daha gorunurde bisey yok sanirim
Yakin bence gorunur canim ne kdr oldu bebisYok kuzum sadece alt ön dişleri etinin içinde o beyaz gibi görünenler diş gibi etin içinde. Fotoğrafta net görünmüyor tabi ama aşağıda henüz
5 ay 3 günlük canımYakin bence gorunur canim ne kdr oldu bebis
Yok canım bizimki 25 kasım değilmiydi aynı gündük diye hatırlıyorumbenim de transferim 7 Kasım dı. çok heyecanlıydım. şükür bu günlerimize
Ah o tatlı heyecanbenim de transferim 7 Kasım dı. çok heyecanlıydım. şükür bu günlerimize
valla bu çocuklar benim aklımı aldı. son adet tarihim di 7 kasım kusura bakmayın yaa karıştırmışYok canım bizimki 25 kasım değilmiydi aynı gündük diye hatırlıyorum
ben tarihleri karıştırmışım ya son adet tarihim 7 kasım. çocuklar akıl bırakmadı valla.Ah o tatlı heyecan7 kasım ikimiz için de önemli bir gün olmuş, peki senin doğumun ne zaman olmuştu canım ? Ben 24 temmuzda doğum yaptım
valla bu çocuklar benim aklımı aldı. son adet tarihim di 7 kasım kusura bakmayın yaa karıştırmış
Huni var mı hunihangimizde kaldıki akıl denen şeyden
Yok anam yok bekleme bize doktor her ay bişey söylüyo yok uykuya ağlayarak geçerlermiş uykudan çığlık çığlığa ağlayarak uyanabilirlermiş. Dedim gözünü seveyi sonraki ay daha iyi olacakmı onu de sen. Yok dedi 2 yaşına kadar bişey beklemeyinHuni var mı huniyarabbim kızım beni delirtecek eşşek kadar oldu emzik istıyor galiba. Her şeyi ile çok tatlı. Uyanık oldumu ben hiç yormaz, kucak istemez, kendi kendine oynar oyalanır, mamaya ağlamaz delirmez, oğlum gibi gece sık uyanmaz müthiş tatlış bir şey ama uykuya dalma konusu beni bitirdi ya tükendim hergün başka bir şey istiyor. Uyutma şekilleri tükendi yeni bir şey buldu mama yerken uyumaya sıra geldi. Gazını çıkarmadan öylece uyuttum. Tükendim yeminle ağlıyor dayanamıyorum. Artık birkaç ay büyüsünler şu mübarek 4. Ayı bitirelim 5 aylık olalım belki huyu güzelleşir
Ayy nasıl bişey bizde alalımŞu yumuşak tüylü battaniyeler var o kurtarıcım oldu. Uyku arkadaşı, oyuncaklar ilgisini çekmedi hiç. Dalamıyodu uyuyamıyodu şimdi o battaniyeye sarıp Azcık salladım mı onla oynaya oynaya yüzünü gözünü ovuştura ovuştura uyuyup kalıyo Ona alıştı sanırım
Canım benimle bir gün aralıydi transferimiz benim 6 Kasım transferimAh o tatlı heyecan7 kasım ikimiz için de önemli bir gün olmuş, peki senin doğumun ne zaman olmuştu canım ? Ben 24 temmuzda doğum yaptım
Kız şu nohut battaniye diyolar peluş battaniye a101den almıştımAyy nasıl bişey bizde alalımbenim oğlanın biri ellerini keşfe çıktı herşeye dokunmak istiyo bugün müslşn battaniysiyle oynayarak uyuya kaldı ama tabikii 15 dk sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?