Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ay canım sorma iki gecedir uyku yok bana. Cimcime uyuyor ama 10 dakikada bir uyanıp mizmizlaniyor. Ağzına emzik.koyuyorum yine uykuya devam . Bir ara uyandı uzun süre sonra ilk kez salladım.deliler gibi uyusun diye gece beni deli etti. Bak fotoğraf atıyorum alttaki etinin içindeki diş mi canım

Eklentiler

• IMG_20201108_181437.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 41
Ay canım sorma iki gecedir uyku yok bana. Cimcime uyuyor ama 10 dakikada bir uyanıp mizmizlaniyor. Ağzına emzik.koyuyorum yine uykuya devam . Bir ara uyandı uzun süre sonra ilk kez salladım.deliler gibi uyusun diye gece beni deli etti. Bak fotoğraf atıyorum alttaki etinin içindeki diş mi canım

Canim sanki dis gibi daha gorunurde bisey yok sanirim

Ah o tatlı heyecan 7 kasım ikimiz için de önemli bir gün olmuş, peki senin doğumun ne zaman olmuştu canım ? Ben 24 temmuzda doğum yaptım
ben tarihleri karıştırmışım ya son adet tarihim 7 kasım. çocuklar akıl bırakmadı valla. 25 kasım mış transfer. onuda beklenenmucize hatırlattı sağolsun

hangimizde kaldıki akıl denen şeyden
Huni var mı huni yarabbim kızım beni delirtecek eşşek kadar oldu emzik istıyor galiba. Her şeyi ile çok tatlı. Uyanık oldumu ben hiç yormaz, kucak istemez, kendi kendine oynar oyalanır, mamaya ağlamaz delirmez, oğlum gibi gece sık uyanmaz müthiş tatlış bir şey ama uykuya dalma konusu beni bitirdi ya tükendim hergün başka bir şey istiyor. Uyutma şekilleri tükendi yeni bir şey buldu mama yerken uyumaya sıra geldi. Gazını çıkarmadan öylece uyuttum. Tükendim yeminle ağlıyor dayanamıyorum. Artık birkaç ay büyüsünler şu mübarek 4. Ayı bitirelim 5 aylık olalım belki huyu güzelleşir

Yok anam yok bekleme bize doktor her ay bişey söylüyo yok uykuya ağlayarak geçerlermiş uykudan çığlık çığlığa ağlayarak uyanabilirlermiş. Dedim gözünü seveyi sonraki ay daha iyi olacakmı onu de sen. Yok dedi 2 yaşına kadar bişey beklemeyin Amann ben yıldım valla 2 oğlan ikiside başlarında biri olmayınca asla oyalanmaz illa yanlarında biri olacak yoksada bağıra bağıra çağırırlar birini. Biri hala gece 11 12 olmadan uyumaz. Bebek olduğunun farkında değil sanırım kendisi diğeri gündüz 15 dk lık uyku bir türlü geri uyutmayı başaramadım başaran varsa söylesin

Şu yumuşak tüylü battaniyeler var o kurtarıcım oldu. Uyku arkadaşı, oyuncaklar ilgisini çekmedi hiç. Dalamıyodu uyuyamıyodu şimdi o battaniyeye sarıp Azcık salladım mı onla oynaya oynaya yüzünü gözünü ovuştura ovuştura uyuyup kalıyo Ona alıştı sanırım

Ayy nasıl bişey bizde alalım benim oğlanın biri ellerini keşfe çıktı herşeye dokunmak istiyo bugün müslşn battaniysiyle oynayarak uyuya kaldı ama tabikii 15 dk sürdü

Ayy nasıl bişey bizde alalım benim oğlanın biri ellerini keşfe çıktı herşeye dokunmak istiyo bugün müslşn battaniysiyle oynayarak uyuya kaldı ama tabikii 15 dk sürdü
Kız şu nohut battaniye diyolar peluş battaniye a101den almıştım zaten yumuşak battaniye ya da uyku arkadaşı onları uykuya hazirlar diyodu uzmanlar doğruymuş tabi en azından bizim kız için

Eklentiler

• 3253C7A1-48A0-44E6-B186-BE74D4C3614E.jpeg
    83,2 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…