• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kız şu nohut battaniye diyolar peluş battaniye a101den almıştım 😂😂 zaten yumuşak battaniye ya da uyku arkadaşı onları uykuya hazirlar diyodu uzmanlar doğruymuş tabi en azından bizim kız için
Ayy tamam tamam bende peluş oyuncak verdim eline sarılıp sarılıp duruyo ama gerisi yok 😅

Canım benimle bir gün aralıydi transferimiz benim 6 Kasım transferim❤️ 7 temmuzda da erkenci kuşum ❤️😂
Evet kuzum seninle peşpeşe kavuştuk minnoşlarımıza🥰ama aylar geçtikçe senin kuzun ben daha fazla dayanamayacağım biran önce anneciğimin şefkatli sıcacık kollarında uyumak istiyorum dedi ve hooop geldi istediği yere ☺️💓

Kız şu nohut battaniye diyolar peluş battaniye a101den almıştım 😂😂 zaten yumuşak battaniye ya da uyku arkadaşı onları uykuya hazirlar diyodu uzmanlar doğruymuş tabi en azından bizim kız için
Kız bunun pembesinden bizde var bir kaç.gundur cimcime kafasına çekiyor battaniyeyi.biraz.duruyor hareket etmiyor korkuyorum boğuldu diye bir de bakıyorum uyumuş 🤣 tabi sonra yüzünü açıyorum. Ama.simdi dişimi.cikacak.ne çok huysuz uykuya geçerken artık çok ağlıyor hanfendi

Kız bunun pembesinden bizde var bir kaç.gundur cimcime kafasına çekiyor battaniyeyi.biraz.duruyor hareket etmiyor korkuyorum boğuldu diye bir de bakıyorum uyumuş 🤣 tabi sonra yüzünü açıyorum. Ama.simdi dişimi.cikacak.ne çok huysuz uykuya geçerken artık çok ağlıyor hanfendi
Benimki de delirmiş durumda üç dört gündür uykuya direniyor uykusu var üç saate çıkardı gündüz uyku arasını hanı huzursuz olmasa tamamda 2 saattan sonra sarhoş gibi bakıyor güleyim mi ağlayam mı bilemiyorum 😅bende dişe yoruyorum geliyor sanırım kızın ilk incisi canı da öyle az ki çok zorlu geçecek gibi 😢😢 oğlum maşallah dayanaklı anası gibi

Aynen aynen gözlerine yüzüne çekiyor hemen dalıyor çok şükür. Bşzim daha diş sıkıntımız yok şimdilik rahatız

Ay kizlar dis doneminden once sakin uyku egitimi vermeyin hepsi cope gidiyor malesef zar zor besiginde kendi kendine uyuyordu artik hic uyutamiyoruz dis bitirdi resmen bizi

Ay kizlar dis doneminden once sakin uyku egitimi vermeyin hepsi cope gidiyor malesef zar zor besiginde kendi kendine uyuyordu artik hic uyutamiyoruz dis bitirdi resmen bizi
Ya arkadaşım ikizlerini sadece yanlarına uzatarak uyutuyodu hiç sallamadı asla sallamam falan dedi taakiii diş çıkarana kadar uyusunlar diye yapmadığı kalmamıştı sonrasında😅

Ya arkadaşım ikizlerini sadece yanlarına uzatarak uyutuyodu hiç sallamadı asla sallamam falan dedi taakiii diş çıkarana kadar uyusunlar diye yapmadığı kalmamıştı sonrasında😅
Kesinlikle ole canim cocuk resmen memeye yapiscak o derecedeyiz sanirim agrisindan oturu bana daha yakin olmak istiyor gece kac kez uyandigimi bilmiyorum hzirlikli olun ben cok hazirliksiz yaklandim :-)

Canım annemlerin yan kapı komşularının benimkilerden iki hafta küçük ikiz oğulları var sen gibi. Onlardan çıt ses çıkmıyor bu bebekleri nasıl uyutuyorlar acaba 😂😂😂ama kadının bir kızı var yani bir tecrübe edinmiş ben üçüncü de böyle olmam. İlk günden uyku eğitimine başlarım 😂😂

Kesinlikle ole canim cocuk resmen memeye yapiscak o derecedeyiz sanirim agrisindan oturu bana daha yakin olmak istiyor gece kac kez uyandigimi bilmiyorum hzirlikli olun ben cok hazirliksiz yaklandim :-)
Biz bu gece milyon kere uyandık oğlum saat başı uyandı. Annem bugün baktı kabarma var ikisinde de geliyor gelmekte olan. 😂😂😂😅😅

Canım annemlerin yan kapı komşularının benimkilerden iki hafta küçük ikiz oğulları var sen gibi. Onlardan çıt ses çıkmıyor bu bebekleri nasıl uyutuyorlar acaba 😂😂😂ama kadının bir kızı var yani bir tecrübe edinmiş ben üçüncü de böyle olmam. İlk günden uyku eğitimine başlarım 😂😂
:-) :-) :-) Allah kiz bi sorsaydin napiyosunuz dye :-) :-)

:-) :-) :-) Allah kiz bi sorsaydin napiyosunuz dye :-) :-)
Kadın çalışmaya başladı. Bakıcı tuttular kayınvalidesi gündüzleri bakıcı ile bakıyormuş. Annem diyor bir gitsem mi? Çok namazlı niyazlı bir aile annem diyor okuyorlar herhalde 😅😅😅vallahi çıtı yok evde ikiz değil sanki hiç bebek yok. Kaldıki birde 5 yaşlarında kızı var kadının. Görünce soracağım ama kaçta uyuyorlar nasil uyuyorlar. Annem çok komik yarın bunları alıp götürecem. Marifet varsa bunları da uyuyorlar 😅😅😅bebelerim ağlamaz ama desteksiz de uyumaz.

Kadın çalışmaya başladı. Bakıcı tuttular kayınvalidesi gündüzleri bakıcı ile bakıyormuş. Annem diyor bir gitsem mi? Çok namazlı niyazlı bir aile annem diyor okuyorlar herhalde 😅😅😅vallahi çıtı yok evde ikiz değil sanki hiç bebek yok. Kaldıki birde 5 yaşlarında kızı var kadının. Görünce soracağım ama kaçta uyuyorlar nasil uyuyorlar. Annem çok komik yarın bunları alıp götürecem. Marifet varsa bunları da uyuyorlar 😅😅😅bebelerim ağlamaz ama desteksiz de uyumaz.
Hahaa annen dogru demis gotursun bence :-) :-) :-) :-) :-)

Her iş tamam bir aya 😅😅evime gitmem yaklaşıyor. Sanırım benimkiler bundan acele ediyor. Ek gıdaya geçip desteksiz oturdukları gibi evimdeyim inşallah 🙏
Insallah canim insanin kendi evi gibisi yok gercekten. Ama iste seninde iki bebis orda rahat olursun. Ucretsize ayrildinmi canim sen?

Ay sorsaydın napıyomuş kadın biz kopuyoruz evde akşama kadar🤣

Bizimkilere de bi okuyup üfleseler yahu oluyosa öyle çıkıp gelelim 😅

Back