- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #11.361
4 bucuk aylık canım. Yavas yavas denerim artık inşallah uyumayı öğretebilirim Nesir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi yapmissin canim kisin sartAldim canim. Sadece hastahane için dışarı çıkarınca o paraya kıyamadım iki bebe olunca ama hava soğudu daha uygun bir şeyde bulamadım. Hırka ince kalır . Iki defa giyecekler ama canları sag olsun
Ona da bir bakayım canım, çok teşekkürlerhavvaca diye bir marka aldım memnunum hem uygun fiyatı
Lc den aldım canım. 300 TL ikisiNasıl bişey aldın kuzum ne kadardı çok pahalılsr değil mi
Geçmiş olsun canm oy kıyamam kuzuyaİnşallah tekrar etmez canım bizim vücuttakiler geçmiyor böyle oldu kremleyince biraz geçer gibi ama tamamen geçmedi
Sağoş canım krem geçirdi birazGeçmiş olsun canm oy kıyamam kuzuya
Ay masallahKizlarr bizim ilk disimiz cikti
Ben de aldım astronot tulumdan mont gibi çok kullanışlı kesinlikle ben bir kere giydirdim.bile. havalar soğudu artıkIyi yapmissin canim kisin sart
Ya şaka yapıyorsun maşallah kuzuya sen anladın mı diş çıkacağını huysuzluk yaptı mı canım. Bizim kız da bu akşam öyle ağladı ki durmak bilmedi. Babası buzdolabına koyulan dış kaşıyıcıyi çıkardı soğuk soğuk uyguladı dişlerine ağlaması kesildi. Ben de diyorum acaba diş mi çıkartacak merakla bekliyorum. Seninki daha kaç aylık kuzumKizlarr bizim ilk disimiz cikti
Kuzum benim minnoş da bir kaç gece yine kendi kendine uyumak istemedi ağladı ağladı ne müzik actiysam uyutamadim. Omuzuma aldım dolaştım baya bir ileri bir geri yaptım baktım.boyle mayiştı. Bu arada gezerken de mutlaka müzik açıyorum. Mayisinca durdum yurumedim bir kaç kere yine ağladı. Yine mayiştı yine yurumedim en son uyudu kendi kendine gözlerini kapattı. Belki fikir olur diye anlattım hani demiştin ya ağladigi zaman ne yapıyorsun diye4 bucuk aylık canım. Yavas yavas denerim artık inşallah uyumayı öğretebilirim Nesir
Kız maşallah benim kız 5. Aylık oldu da dönmeye başladı diyebilirim. Şimdi onu düz zemine yatırdığimda yana devriliyor. Ama başka bir şey yok bir de kafasına minder koydigumda kafasını.beliyle birlikte kaldırıyor bedenini. Ama.seninkiler.baya aktifKızlar benim bebeklerim sürünmeye başladı. 3.5 aylıkken çalışmalara başladılar yani dönme işine ikiside geri geri sürünüyor. Çok mu acele ediyorlar. Nette engellemeyin diyor. Kızım 19 Ekim de dönmeye başladı 3 ay 27 günlüktü. Kızım dönmeyi erken yaptı ama gücü çok yoktu ileri geri sürünmeye iki üç gün oldu başladı. Oğlumda tam tersi tek dönme işini yeni yaptı ama kilosu fazla olduğu için o çok daha hızlı ileri geri gidiyor. 4 ay 10 günlük olduk. Bu işin bana artısı kucak istemiyorlar. Uyanık oldukları süre zaafında bir saat mama veriyorum sırt üstü tutuyorum kusmasınlae diye oyuncakları ile oynuyoruz. İkinci bir saatte yere atıyorum dönüyorlar kendilerine oyalanma ile geçiyor. Çok mutlu oluyorlar
Tutamıyorum sanırım erken yürüyeceklerKız maşallah benim kız 5. Aylık oldu da dönmeye başladı diyebilirim. Şimdi onu düz zemine yatırdığimda yana devriliyor. Ama başka bir şey yok bir de kafasına minder koydigumda kafasını.beliyle birlikte kaldırıyor bedenini. Ama.seninkiler.baya aktif
Evet canim bir aydr uyku filn bozulmustu hep surekli damagini kasimaya calisiyordu salyasi baya artmisti kontrolde doktorumuzda demsti cok yakinda dis gelir diye 4.5 aylik canim soguk uygulama cok rahatlatiyor canim sizinkide yakindir bence bide jel aldim gece yatrken surdum cok rahtlatyor tavsiye ederim benYa şaka yapıyorsun maşallah kuzuya sen anladın mı diş çıkacağını huysuzluk yaptı mı canım. Bizim kız da bu akşam öyle ağladı ki durmak bilmedi. Babası buzdolabına koyulan dış kaşıyıcıyi çıkardı soğuk soğuk uyguladı dişlerine ağlaması kesildi. Ben de diyorum acaba diş mi çıkartacak merakla bekliyorum. Seninki daha kaç aylık kuzum
Aa seninki vücuttaymıl bizimki sadece yüzdeydi farklı ikisi de inşallah geçer de rahatlar bebeğinİnşallah tekrar etmez canım bizim vücuttakiler geçmiyor böyle oldu kremleyince biraz geçer gibi ama tamamen geçmedi
Yüzde de var vücuttada atopik egzama bizimki kaşıntı yapabilirmiş canım. Ben diyetteyim şimdi neyin yaptığını bulmaya çalışıyoruzAa seninki vücuttaymıl bizimki sadece yüzdeydi farklı ikisi de inşallah geçer de rahatlar bebeğin
Jel i yine duymuştum ama zararlı mıdır diye tereddüt ettim malum cadının canı az. Biraz kaşınsa söylenmeye başlıyor. Heye ahı agu bilmem daha neler bir araba söyleniyor. Daha kaşıntı da böyle çıkınca ne olur bilmiyorum. Alsam mı bende doktorun mu önerdi canım?Evet canim bir aydr uyku filn bozulmustu hep surekli damagini kasimaya calisiyordu salyasi baya artmisti kontrolde doktorumuzda demsti cok yakinda dis gelir diye 4.5 aylik canim soguk uygulama cok rahatlatiyor canim sizinkide yakindir bence bide jel aldim gece yatrken surdum cok rahtlatyor tavsiye ederim ben
benim de transferim 7 Kasım dı. çok heyecanlıydım. şükür bu günlerimizeGeçen sene 7 kasımda transferim yapılmıştı kızlar, minik oğlum tam 1 yıldır benimle transfer esnasında ultrason ekranında bir yıldız gibi kayan embriyom şimdi kollarımın arasında tekrar şükürler olsun bugünlere. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları
Valla canim dis cikarken cok cani yandi sanirim hic durmadi doktor onerdi canim cok rahtltti uyurken surdmJel i yine duymuştum ama zararlı mıdır diye tereddüt ettim malum cadının canı az. Biraz kaşınsa söylenmeye başlıyor. Heye ahı agu bilmem daha neler bir araba söyleniyor. Daha kaşıntı da böyle çıkınca ne olur bilmiyorum. Alsam mı bende doktorun mu önerdi canım?