- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #11.401
Ayy tamam tamam bende peluş oyuncak verdim eline sarılıp sarılıp duruyo ama gerisi yokKız şu nohut battaniye diyolar peluş battaniye a101den almıştımzaten yumuşak battaniye ya da uyku arkadaşı onları uykuya hazirlar diyodu uzmanlar doğruymuş tabi en azından bizim kız için
Evet kuzum seninle peşpeşe kavuştuk minnoşlarımızaCanım benimle bir gün aralıydi transferimiz benim 6 Kasım transferim7 temmuzda da erkenci kuşum
Kız bunun pembesinden bizde var bir kaç.gundur cimcime kafasına çekiyor battaniyeyi.biraz.duruyor hareket etmiyor korkuyorum boğuldu diye bir de bakıyorum uyumuşKız şu nohut battaniye diyolar peluş battaniye a101den almıştımzaten yumuşak battaniye ya da uyku arkadaşı onları uykuya hazirlar diyodu uzmanlar doğruymuş tabi en azından bizim kız için
Benimki de delirmiş durumda üç dört gündür uykuya direniyor uykusu var üç saate çıkardı gündüz uyku arasını hanı huzursuz olmasa tamamda 2 saattan sonra sarhoş gibi bakıyor güleyim mi ağlayam mı bilemiyorumKız bunun pembesinden bizde var bir kaç.gundur cimcime kafasına çekiyor battaniyeyi.biraz.duruyor hareket etmiyor korkuyorum boğuldu diye bir de bakıyorum uyumuştabi sonra yüzünü açıyorum. Ama.simdi dişimi.cikacak.ne çok huysuz uykuya geçerken artık çok ağlıyor hanfendi
Aynen aynen gözlerine yüzüne çekiyor hemen dalıyor çok şükür. Bşzim daha diş sıkıntımız yok şimdilik rahatızKız bunun pembesinden bizde var bir kaç.gundur cimcime kafasına çekiyor battaniyeyi.biraz.duruyor hareket etmiyor korkuyorum boğuldu diye bir de bakıyorum uyumuştabi sonra yüzünü açıyorum. Ama.simdi dişimi.cikacak.ne çok huysuz uykuya geçerken artık çok ağlıyor hanfendi
Bence 6 aydan önce hiçbir yaptıklarını ciddiye almamak lazımAy kizlar dis doneminden once sakin uyku egitimi vermeyin hepsi cope gidiyor malesef zar zor besiginde kendi kendine uyuyordu artik hic uyutamiyoruz dis bitirdi resmen bizi
Ya arkadaşım ikizlerini sadece yanlarına uzatarak uyutuyodu hiç sallamadı asla sallamam falan dedi taakiii diş çıkarana kadar uyusunlar diye yapmadığı kalmamıştı sonrasındaAy kizlar dis doneminden once sakin uyku egitimi vermeyin hepsi cope gidiyor malesef zar zor besiginde kendi kendine uyuyordu artik hic uyutamiyoruz dis bitirdi resmen bizi
Kesinlikle ole canim cocuk resmen memeye yapiscak o derecedeyiz sanirim agrisindan oturu bana daha yakin olmak istiyor gece kac kez uyandigimi bilmiyorum hzirlikli olun ben cok hazirliksiz yaklandimYa arkadaşım ikizlerini sadece yanlarına uzatarak uyutuyodu hiç sallamadı asla sallamam falan dedi taakiii diş çıkarana kadar uyusunlar diye yapmadığı kalmamıştı sonrasında
Canım annemlerin yan kapı komşularının benimkilerden iki hafta küçük ikiz oğulları var sen gibi. Onlardan çıt ses çıkmıyor bu bebekleri nasıl uyutuyorlar acabaYa arkadaşım ikizlerini sadece yanlarına uzatarak uyutuyodu hiç sallamadı asla sallamam falan dedi taakiii diş çıkarana kadar uyusunlar diye yapmadığı kalmamıştı sonrasında
Biz bu gece milyon kere uyandık oğlum saat başı uyandı. Annem bugün baktı kabarma var ikisinde de geliyor gelmekte olan.Kesinlikle ole canim cocuk resmen memeye yapiscak o derecedeyiz sanirim agrisindan oturu bana daha yakin olmak istiyor gece kac kez uyandigimi bilmiyorum hzirlikli olun ben cok hazirliksiz yaklandim
Canım annemlerin yan kapı komşularının benimkilerden iki hafta küçük ikiz oğulları var sen gibi. Onlardan çıt ses çıkmıyor bu bebekleri nasıl uyutuyorlar acabaama kadının bir kızı var yani bir tecrübe edinmiş ben üçüncü de böyle olmam. İlk günden uyku eğitimine başlarım
Ay ayy sizinkilerde geliyor deseneBiz bu gece milyon kere uyandık oğlum saat başı uyandı. Annem bugün baktı kabarma var ikisinde de geliyor gelmekte olan.
Kadın çalışmaya başladı. Bakıcı tuttular kayınvalidesi gündüzleri bakıcı ile bakıyormuş. Annem diyor bir gitsem mi? Çok namazlı niyazlı bir aile annem diyor okuyorlar herhaldeAllah kiz bi sorsaydin napiyosunuz dye
Her iş tamam bir ayaAy ayy sizinkilerde geliyor desene
Hahaa annen dogru demis gotursun benceKadın çalışmaya başladı. Bakıcı tuttular kayınvalidesi gündüzleri bakıcı ile bakıyormuş. Annem diyor bir gitsem mi? Çok namazlı niyazlı bir aile annem diyor okuyorlar herhaldevallahi çıtı yok evde ikiz değil sanki hiç bebek yok. Kaldıki birde 5 yaşlarında kızı var kadının. Görünce soracağım ama kaçta uyuyorlar nasil uyuyorlar. Annem çok komik yarın bunları alıp götürecem. Marifet varsa bunları da uyuyorlar bebelerim ağlamaz ama desteksiz de uyumaz.
Insallah canim insanin kendi evi gibisi yok gercekten. Ama iste seninde iki bebis orda rahat olursun. Ucretsize ayrildinmi canim sen?Her iş tamam bir ayaevime gitmem yaklaşıyor. Sanırım benimkiler bundan acele ediyor. Ek gıdaya geçip desteksiz oturdukları gibi evimdeyim inşallah
Ay sorsaydın napıyomuş kadın biz kopuyoruz evde akşama kadarCanım annemlerin yan kapı komşularının benimkilerden iki hafta küçük ikiz oğulları var sen gibi. Onlardan çıt ses çıkmıyor bu bebekleri nasıl uyutuyorlar acabaama kadının bir kızı var yani bir tecrübe edinmiş ben üçüncü de böyle olmam. İlk günden uyku eğitimine başlarım
Bizimkilere de bi okuyup üfleseler yahu oluyosa öyle çıkıp gelelimKadın çalışmaya başladı. Bakıcı tuttular kayınvalidesi gündüzleri bakıcı ile bakıyormuş. Annem diyor bir gitsem mi? Çok namazlı niyazlı bir aile annem diyor okuyorlar herhaldevallahi çıtı yok evde ikiz değil sanki hiç bebek yok. Kaldıki birde 5 yaşlarında kızı var kadının. Görünce soracağım ama kaçta uyuyorlar nasil uyuyorlar. Annem çok komik yarın bunları alıp götürecem. Marifet varsa bunları da uyuyorlar bebelerim ağlamaz ama desteksiz de uyumaz.
Kadını görsem ciddi ciddi soracağım canımAy sorsaydın napıyomuş kadın biz kopuyoruz evde akşama kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?