Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kizlarr bizim ilk disimiz cikti
Ya şaka yapıyorsun maşallah kuzuya sen anladın mı diş çıkacağını huysuzluk yaptı mı canım. Bizim kız da bu akşam öyle ağladı ki durmak bilmedi. Babası buzdolabına koyulan dış kaşıyıcıyi çıkardı soğuk soğuk uyguladı dişlerine ağlaması kesildi. Ben de diyorum acaba diş mi çıkartacak merakla bekliyorum. Seninki daha kaç aylık kuzum

4 bucuk aylık canım. Yavas yavas denerim artık inşallah uyumayı öğretebilirim Nesir
Kuzum benim minnoş da bir kaç gece yine kendi kendine uyumak istemedi ağladı ağladı ne müzik actiysam uyutamadim. Omuzuma aldım dolaştım baya bir ileri bir geri yaptım baktım.boyle mayiştı. Bu arada gezerken de mutlaka müzik açıyorum. Mayisinca durdum yurumedim bir kaç kere yine ağladı. Yine mayiştı yine yurumedim en son uyudu kendi kendine gözlerini kapattı. Belki fikir olur diye anlattım hani demiştin ya ağladigi zaman ne yapıyorsun diye

Kız maşallah benim kız 5. Aylık oldu da dönmeye başladı diyebilirim. Şimdi onu düz zemine yatırdığimda yana devriliyor. Ama başka bir şey yok bir de kafasına minder koydigumda kafasını.beliyle birlikte kaldırıyor bedenini. Ama.seninkiler.baya aktif

Tutamıyorum sanırım erken yürüyecekler

Evet canim bir aydr uyku filn bozulmustu hep surekli damagini kasimaya calisiyordu salyasi baya artmisti kontrolde doktorumuzda demsti cok yakinda dis gelir diye 4.5 aylik canim soguk uygulama cok rahatlatiyor canim sizinkide yakindir bence bide jel aldim gece yatrken surdum cok rahtlatyor tavsiye ederim ben

Jel i yine duymuştum ama zararlı mıdır diye tereddüt ettim malum cadının canı az. Biraz kaşınsa söylenmeye başlıyor. Heye ahı agu bilmem daha neler bir araba söyleniyor. Daha kaşıntı da böyle çıkınca ne olur bilmiyorum. Alsam mı bende doktorun mu önerdi canım?

benim de transferim 7 Kasım dı. çok heyecanlıydım. şükür bu günlerimize

Valla canim dis cikarken cok cani yandi sanirim hic durmadi doktor onerdi canim cok rahtltti uyurken surdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…