• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızlar size bir sorum olacak. Şimdi malum havalar soğuyor ve kaloriferler yanmaya başladı. Malum kalorifer odanın havasını kurutur, ben bir hava nemlendirici buhar makinesi almak istiyorum internetten baktım çok fazla marka model var. Sizler aldınız mı, tavsiye edeceğiniz bir marka var mı?

İkiz annelerim kaçıncı haftada doğum yapmıştınız. Bu yıl ki ekim trafser topiğine dadandım. Topik sahibinin ikizi olacak inşallah değeri öyle gösteriyor. İkizler erken doğar dediydi bende bizim bebeler seçilmiş allahınn izniyle 36 dan önce doğuran olmadı dedim 😂 😂
37+1doktor almasa gelecekleri yoktu tosunların 3 er kilo 🤗

Kızlar size bir sorum olacak. Şimdi malum havalar soğuyor ve kaloriferler yanmaya başladı. Malum kalorifer odanın havasını kurutur, ben bir hava nemlendirici buhar makinesi almak istiyorum internetten baktım çok fazla marka model var. Sizler aldınız mı, tavsiye edeceğiniz bir marka var mı?
Ben hamileykende aynı sorunu yaşadım kendi burnum çok kuruyordu nefes alamıyordum resmen weewell aldık memnunuz. Ama geçen gün bir çocuk doktorunun yazısında uygun bulmadığını yazmış kendi bebeğide var yazın bir fırın tepsisini buzlukta dondurmuş gece onu çıkarmış onunla nemlendiriyordu kış için petek üstü kap koyulabilir demiş ama bu bende çok işe yaramadı

Kızlar birinizin bebeğinin yanağında alerji gibi bişey olmuştu ya bulamadım ben onu geçti mi acaba benim bebişin birinde atopik egzama çıktı şu an neye alerjisi var bilmiyorum bana diyete başladık hafif kortizonlu krem kullanıyoruz kuzuma çok içim gidiyor. Mamasınıda alerjik mamaya geçirdik. Nesir Nesir senin prensesde süt alerjisi çıkmıştı sanırım nasıl tespit edildi alerji testi falanda yapılmadı

Kızlar birinizin bebeğinin yanağında alerji gibi bişey olmuştu ya bulamadım ben onu geçti mi acaba benim bebişin birinde atopik egzama çıktı şu an neye alerjisi var bilmiyorum bana diyete başladık hafif kortizonlu krem kullanıyoruz kuzuma çok içim gidiyor. Mamasınıda alerjik mamaya geçirdik. Nesir Nesir senin prensesde süt alerjisi çıkmıştı sanırım nasıl tespit edildi alerji testi falanda yapılmadı
Kardiyakarrest90 Kardiyakarrest90 ın bebeğiydi canım. Benim oğlanın da bez kısmında bacak arasında kahverengi leke oldu. Sonra bacağa attı. Cuma günü doktora götüreceğim. Bugün gittim kışlık alışveriş yaptım. Mont baktım yarın da gidip alacağım da astronomit tulum mu alsam ceket tarzı yarım mont mu?

Kardiyakarrest90 Kardiyakarrest90 ın bebeğiydi canım. Benim oğlanın da bez kısmında bacak arasında kahverengi leke oldu. Sonra bacağa attı. Cuma günü doktora götüreceğim. Bugün gittim kışlık alışveriş yaptım. Mont baktım yarın da gidip alacağım da astronomit tulum mu alsam ceket tarzı yarım mont mu?
Sağol canım ben ebebekteki kozmonotlara baktım penguen li vardı bi tane onu beğendim ☺

Ben bugün gittim ama yoktu Konya novada da gittim yoktu. Normal şişme mont getirmişlerdir yüzbin tane belki bir yaşı olur 80 cm dedim olmadı. Yarın gideceğim foto varsa atar mısın?
Midimod Penguen Kozmonot buydu canım hatta ben alıp iptal ettim annem bi tulum örmüştü kapşonlu falan onu giydirdim doktora götürürken falan idare edemezsek alcam

Nesir Nesir canım bugun deniyim dedim yatakta yanına uzandım biraz emdi sonra biraz oynadı. Bende uyurken söylediğim ninniyi filan söyledim pış pış fılan ı ıh agladı durmadı. Mecbur yıne kucakta uyuttum. Seninki agladıgı zaman ne yapıyorsun?
Canım başlarda ben de çok bırakıp salladigim oldu. Hemen olmuyor gerçekten ben ilk kez denediğimde çok zorlandım. Bir kaç kere pes ettim. İlk uyudugunda ninni okuyup bacaklarını bir ileri bir geri yaptım. Mayiştı. Çok agladiginda bıraktım. Agladiginda ilk sakinleştirmeye çalıştım. Nini okudum. Başını okşadım öptüm felan. Yine ağlarsa kucağıma alıp sakinleştirdim. Yine aynı şeyleri denedim. Eğer üç dört defa öyle agladiysa bıraktım. Kuzum senin bebeğin kaç aylık bu arada . İnşallah bebeğin huzurla uyur kuzum.bu.surec gerçekten çok zor

Canım benim kız zor burda da belirttiğim olmuştur sık sık. Annem bir şey fark etmiş bana dün dedi. Ve iki gündür dediğini yapıorum gerçekten doğru diyormuş. Şimdi kızım kesinlikle ayakta uyuma dışında hiçbir şey kabul etmiyordu. Bir ara park yatakta yattı sonra vazgeçti tekrar ayağa aldım. Gündüz 4 uyku yapması lazım yoksa canıma düşer bu 4 uykunun sadece biri uzun olurdu üçü yarım saati geçmezdi. O yarim saatte ayakta salladığım süre bırakınca uyanır senin oğlan gibi. Uzun olanı da bir saate yakın sallayacam ki öyle uyusun. Gece uykusu da aynı gündüz uzun uykusu gibi. Sen gibi sadece kızı uyutuyormuşum da başka bir şey yapmıyormuş gibiydim. Git gide bu huyları azaldı. Yine ayak ama daha kısa sürede uykuya dalıyor. Annem neyi fark etti ayakta ilk uyuduğu an beşiğe bırak dedi ilk on dakika içinde çok derin uyuyor ayaktan Beşiğe al orda salla dedi o şekilde uzun sallama da istemiyor dedi. Bugun dediğini yaptım ayakta on dakika salladım hemen anne yanı beşik aldık komşudan onda uyuyor ona aktardık uyanmadı 1 saat uyudu. Bugün hep öyle yaptım akşam uykusunu da on dakika ayakta sonra hop beşik o derin uykuyu yakaladım yani. Beşikte de yarım saat salladım uyuyor. Sende bir denesene omuzunda uyuduğu gibi beşiğine bırakıp orda sallasana ilk gözlerini kapatıyor ya on dakika bilesürmeden yapıorum. İnşallah ağlamasına neden olmam da omuzdan yatağa geçince uyur.
Annen güzel bir şey keşfetmiş canım..ne güzel sallanma süresi azaldı. Zaten kolları kopuyor insanın. Zamanla beşikte sallamayı azaltirsan belki kendi kendine dalar.

Benim kendi geçti canm. Bi arkadaş burda krem önermişti ama baktım azaldı onu almadım kendi kendine de geçti götürmedim doktora yani ne olduğunu bilmiyorum

Canimbence astronot tulum al cok rahat

Benim kendi geçti canm. Bi arkadaş burda krem önermişti ama baktım azaldı onu almadım kendi kendine de geçti götürmedim doktora yani ne olduğunu bilmiyorum
İnşallah tekrar etmez canım bizim vücuttakiler geçmiyor böyle oldu kremleyince biraz geçer gibi ama tamamen geçmedi

Eklentiler

• IMG-20201101-WA0001.jpg
    IMG-20201101-WA0001.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 34
havvaca diye bir marka aldım memnunum hem uygun fiyatı

Back