- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #11.261
Kızlar bişey sormak istiyorum sezaryen olanlara sizinde dikişin üstünde alt karında hissizlik var mı 3 ay oldu hala geçmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var canm doktorum o hemen geçmez 6 ay falan sürer dediKızlar bişey sormak istiyorum sezaryen olanlara sizinde dikişin üstünde alt karında hissizlik var mı 3 ay oldu hala geçmedi
aynen hissizlik var ama azaldı biraz. benim hala kanamam devam ediyo hissizliği bir kenara bıraktım.Kızlar bişey sormak istiyorum sezaryen olanlara sizinde dikişin üstünde alt karında hissizlik var mı 3 ay oldu hala geçmedi
korkma öyle derin anestezi vermiyorlar. maske ile uyutup kuyruk sokumundan iğne ile uyuşturuyolar bizim klinikte kaudal anestezi yani. ameliyatsız düzelmez. gayet konforlu oluyo ameliyat sonrası 3 4 saat ağrı hissetmiyolar.Kizlar dün kontrol amaçlı birde bu menenjit aşısı ve sunnetimiz için çocuk doktoruna götürdüm oğlumu oda sünnetin 6. Aydan önce yapılmasını tavsiye etti cerrahla görüşün dedi sonra çocuk cerrahiyla görüşmeye gittik muayene etti ve oğlumun pipisinde eğrilik olduğunu söyledi sola doğru ilerde sorun olur çocuk için yana doğru yapar çişini falan bunun ameliyatla düzeltilmesi gerekiyo dedi hem sünnet edip hem onu duzelticem dedi yarım saatlik bı işlem dedi ama ben anesteziyi duyunca çok korktum daha minicik yavrum narkoz alicak 7 ayda yada 8 ayda getir dedi bu şekilde sünnet yapmam ben yapan doktor belki bulursun dedi başka bı doktora daha götürmek istiyorum ama ameliyatsız düzelme gibi bı şansı da yok sanırım netten araştırdım biraz ama narkozdan da çok korkuyorum
Doktora gittin mi hiç normal değil bu kadar kanama benim bazen çok sancım oluyo dikişlerimde falan bı anormallik mi var diye endişe ediyorumaynen hissizlik var ama azaldı biraz. benim hala kanamam devam ediyo hissizliği bir kenara bıraktım.
Peki iyileşmesi ne kadar sürer acaba doktor basit işlem gibi görüyo ama anne gözünden bakınca öyle olmuyo tabi ameliyatı duyunca beynimden vurulmuşa döndüm ne konuştuğuna bile odaklanamadim fazlakorkma öyle derin anestezi vermiyorlar. maske ile uyutup kuyruk sokumundan iğne ile uyuşturuyolar bizim klinikte kaudal anestezi yani. ameliyatsız düzelmez. gayet konforlu oluyo ameliyat sonrası 3 4 saat ağrı hissetmiyolar.
dr. a gittim 3 defa. ilaç kullanıyorum. sünnetten çok farkı yok iyileşmede. sünnet ile aynı şeyleri yapacaksınız evde. süreç aynı nerdeyse. ağrısı bir tık daha fazla olabilir onuda ağrı kesici hallerder zatenDoktora gittin mi hiç normal değil bu kadar kanama benim bazen çok sancım oluyo dikişlerimde falan bı anormallik mi var diye endişe ediyorum
Peki iyileşmesi ne kadar sürer acaba doktor basit işlem gibi görüyo ama anne gözünden bakınca öyle olmuyo tabi ameliyatı duyunca beynimden vurulmuşa döndüm ne konuştuğuna bile odaklanamadim fazla
Az da olsa hala o bölgede hissizlik var bende de. Bir de dikişlerim içten içe kaşınıyor ara ara. Ne kadar uzunmuş sezaryenin iyileşme süreci, mecbur olmasaydım asla sezaryenle doğum yapmak istemezdimKızlar bişey sormak istiyorum sezaryen olanlara sizinde dikişin üstünde alt karında hissizlik var mı 3 ay oldu hala geçmedi
Canım çok geçmiş olsun. Bence başka bir doktora daha göster çünkü bazen doktorlar aynı konuda farklı farklı şeyler söyleyebiliyorlar. Başka bir doktordan hatta bir de ürologdan görüş al bence. Eğer yapılması gerekli bir durumsa tabiki yaptırırsın ama inşallah ameliyatlık bir durum yoktur senin neler hissettiğini ve ne gibi endişeler yaşadığını çok iyi anlıyorum. Benim bebeğime de mr çekelim demişlerdi ve uyutarak yapacağız dediklerinde o an resmen beynim uyuştu ve kabul etmedim çünkü elzem bir durum değildi sadece kontrol amaçlıydı. Ayrıca sünnet için de çok endişelenmiştim nasıl olacak diye ama onu da atlattık korktuğum gibi olmadı. Darısı size olsun kolaylıklaKizlar dün kontrol amaçlı birde bu menenjit aşısı ve sunnetimiz için çocuk doktoruna götürdüm oğlumu oda sünnetin 6. Aydan önce yapılmasını tavsiye etti cerrahla görüşün dedi sonra çocuk cerrahiyla görüşmeye gittik muayene etti ve oğlumun pipisinde eğrilik olduğunu söyledi sola doğru ilerde sorun olur çocuk için yana doğru yapar çişini falan bunun ameliyatla düzeltilmesi gerekiyo dedi hem sünnet edip hem onu duzelticem dedi yarım saatlik bı işlem dedi ama ben anesteziyi duyunca çok korktum daha minicik yavrum narkoz alicak 7 ayda yada 8 ayda getir dedi bu şekilde sünnet yapmam ben yapan doktor belki bulursun dedi başka bı doktora daha götürmek istiyorum ama ameliyatsız düzelme gibi bı şansı da yok sanırım netten araştırdım biraz ama narkozdan da çok korkuyorum
Bende de sızı, batma ve kaşıntı oluyor ara ara. Hissizlik bayağı azaldı. Benim doktorum da o bayağı bir sürer demişti. B beklenenmucizeAz da olsa hala o bölgede hissizlik var bende de. Bir de dikişlerim içten içe kaşınıyor ara ara. Ne kadar uzunmuş sezaryenin iyileşme süreci, mecbur olmasaydım asla sezaryenle doğum yapmak istemezdim
Banada böyle olacağını söyleseler ikizde olsa bi şansımı denerdim normal doğumdaAz da olsa hala o bölgede hissizlik var bende de. Bir de dikişlerim içten içe kaşınıyor ara ara. Ne kadar uzunmuş sezaryenin iyileşme süreci, mecbur olmasaydım asla sezaryenle doğum yapmak istemezdim
Ya benimde uzun sürünce doktor rahmin toparlaması için bir ilaç verdi adını unuttum 56. Günde bitti onunlaaynen hissizlik var ama azaldı biraz. benim hala kanamam devam ediyo hissizliği bir kenara bıraktım.
Bende dün sordum 6 ayla 1 yıl arası sürermiş ama arkadaşımın 4 yaşına girecek çocukları azaldı ama hala var diyoVar canm doktorum o hemen geçmez 6 ay falan sürer dedi
benim toparlanmış onla ilgili değil dedi. enfeksiyonu olabilir dedi ama kanda görünmüyo. inşallah plesanta parçası kalmamıştır. biri polip diyo öbürü öyle bişey yok diyo. anlamadım bende çözülmezse problem hocaya gideceğim bu sefer kanamam azaldı ikaçlardan sonra bakalım bitecek mi.Ya benimde uzun sürünce doktor rahmin toparlaması için bir ilaç verdi adını unuttum 56. Günde bitti onunla
Anladım cnm çok teşekkür ederimdr. a gittim 3 defa. ilaç kullanıyorum. sünnetten çok farkı yok iyileşmede. sünnet ile aynı şeyleri yapacaksınız evde. süreç aynı nerdeyse. ağrısı bir tık daha fazla olabilir onuda ağrı kesici hallerder zaten
İnsllah canm bende başka bı doktora götürmeyi düşünüyorum kendisi de dedi zaten başka doktora götürüp bu şekilde sünnet ettirebilirsiniz ama ilerde karşılasacagi sorunları düşününce de şimdi yaptırmak mantıklı geliyo hem daha kolay hemde kendisi çok küçük korkusu yasası olmiycakCanım çok geçmiş olsun. Bence başka bir doktora daha göster çünkü bazen doktorlar aynı konuda farklı farklı şeyler söyleyebiliyorlar. Başka bir doktordan hatta bir de ürologdan görüş al bence. Eğer yapılması gerekli bir durumsa tabiki yaptırırsın ama inşallah ameliyatlık bir durum yoktur senin neler hissettiğini ve ne gibi endişeler yaşadığını çok iyi anlıyorum. Benim bebeğime de mr çekelim demişlerdi ve uyutarak yapacağız dediklerinde o an resmen beynim uyuştu ve kabul etmedim çünkü elzem bir durum değildi sadece kontrol amaçlıydı. Ayrıca sünnet için de çok endişelenmiştim nasıl olacak diye ama onu da atlattık korktuğum gibi olmadı. Darısı size olsun kolaylıkla
Bir de benim son dakika sürprizi plasenta akreata dedikleri yapışma anomalisiyle yapışan plasentayı kesip çıkarmaları ve sezaryen dikişi dışında bir de içerde rahimde kocaman bir dikiş olunca valla çok korkunç bir tecrübe oldu neyseki kucağıma verdikleri şey çok güzel ona baktıkça geçti uf olan yerlerimAz da olsa hala o bölgede hissizlik var bende de. Bir de dikişlerim içten içe kaşınıyor ara ara. Ne kadar uzunmuş sezaryenin iyileşme süreci, mecbur olmasaydım asla sezaryenle doğum yapmak istemezdim
Kuzum senin için sezaryen en hayırlısıymışBir de benim son dakika sürprizi plasenta akreata dedikleri yapışma anomalisiyle yapışan plasentayı kesip çıkarmaları ve sezaryen dikişi dışında bir de içerde rahimde kocaman bir dikiş olunca valla çok korkunç bir tecrübe oldu neyseki kucağıma verdikleri şey çok güzel ona baktıkça geçti uf olan yerlerim
Yaa ben çok merak ediyordum normal doğumu hatta sezaryene gün verdi doktor ben hala diyorum ki gece falan sancım olsada öyle gitsek eşim yaa sabır çekti en son böyle markete sebze almaya gider gibi hastaneye gidip çocuk aldık planlı programlı valla bişey anlamadımNormal doğumun öyle sıkıntıları olmadı şükür iyileşme süreci hızlı oldu ama acısı unutulmadı rüyalarımda hala doğuruyorum bazen