• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Angelnursee Angelnursee bunu denedin mi
Screenshot_20201013_205929_com.android.chrome.png

Ek gıdaya geçiş araştırmasında olanlar neler düşünüyorsunuz??? Ben erken başlamayı düşünmüyorum. 21 Ekim den sonra 4. Ay aşısı var orda soracağım bakalım ne diyorlar. 5. Ay bitince özel yine doktora götüreceğim o ne derse onu yapacağım. Ama şimdiden ne yedirebilirim İnstagram dan takip ediyorum. Ek gıda paylaşımı ile doldu sayfam 😅😅😅

Bizde varız 🤚şubatta sanırım bizde yaptıracağız ben ertelettim. Sen gibi korktum çok küçük daha normal haline tam bakamıyorken ateş sünnet yeri falan göze alamadım 😂😂şimdi daha iyim 2 aya bizde inşallah kestireceğiz
Aynen yaa bide senin iki tane bebiş en azından kızın biraz daha toparlams olur beklemen iyidir bende iyi bi doktor araştırıp yaptrsam iyi olcak

Ek gıdaya geçiş araştırmasında olanlar neler düşünüyorsunuz??? Ben erken başlamayı düşünmüyorum. 21 Ekim den sonra 4. Ay aşısı var orda soracağım bakalım ne diyorlar. 5. Ay bitince özel yine doktora götüreceğim o ne derse onu yapacağım. Ama şimdiden ne yedirebilirim İnstagram dan takip ediyorum. Ek gıda paylaşımı ile doldu sayfam 😅😅😅
Bizim daha var ama doktorda onay verirse 5 aylıkken yavaştan başlamayı düşünüyorum öğün gibi değilde sonuçta sadece anne sütüyle beslenmiyorlar mama takviyeli gidiyoruz hatta süt takviyeli desem daha doğru olur😄 sünnettende hiç korkma ben bir deli cesareti ikisini birden yaptırdım ama iyiki yaptırmışız geçti gitti ne kadar erken o kadar iyi

Arkadaşlar merhaba.Sunnet olanlar olmuş hayırlı olsun geçmiş olsun damatliklarini da görün inşallah 😊. Ek gıda için 180 günden bahsediyor doktorlar ama erken başlayanlar da var. Benimde Bebegim eskisi kadar emmiyor dikkati çabuk dağılıyor iki çekip bırakıyor sadece uyku halindeyken yedirebiliyorum.Biberonla buzlukta olan sütleri iciriyordum önceden seve seve içerdi şimdi diliyle itiyor.Buyudukce daha çok yemeğe ihtiyacı olmasi gerekirken durum tam tersi oldu.Bezleri de eskisi kadar dolu değil.Ac olsa ağlayıp huzursuz olurdu diye düşünüyorum ama öyle bir durumda söz konusu değil.Ayni durumda olan var mı ? Ya da fikri olan.

Arkadaşlar merhaba.Sunnet olanlar olmuş hayırlı olsun geçmiş olsun damatliklarini da görün inşallah 😊. Ek gıda için 180 günden bahsediyor doktorlar ama erken başlayanlar da var. Benimde Bebegim eskisi kadar emmiyor dikkati çabuk dağılıyor iki çekip bırakıyor sadece uyku halindeyken yedirebiliyorum.Biberonla buzlukta olan sütleri iciriyordum önceden seve seve içerdi şimdi diliyle itiyor.Buyudukce daha çok yemeğe ihtiyacı olmasi gerekirken durum tam tersi oldu.Bezleri de eskisi kadar dolu değil.Ac olsa ağlayıp huzursuz olurdu diye düşünüyorum ama öyle bir durumda söz konusu değil.Ayni durumda olan var mı ? Ya da fikri olan.
Canim bence dis geliyor o yuzden istemiyor cok yemedigi icin idrarlari azalmistir

Bende coğu zaman uykusunda emziriyorum. Uyanıkken 2 cekıp bırakıyor dısarıyla ılgılenıyor.bence gecıcı bır dönem etrafı kesfetmek istiyorlar

Canim bence dis geliyor o yuzden istemiyor cok yemedigi icin idrarlari azalmistir
Ağzı çok akıyor kakası mukuslu ( idrar enfeksiyonu geçirdi bir hafta antibiyotik şurup kullandı mukus bundan mi oldu yoksa ağzındaki salyalari yuttugundan mi anlamadım doktoru da cvp yazmadı)hatta şurup kullanırken çok emiyordu.diş zamanı iştah mi kesiliyormus 😬 ben biraz bakayım dis belirtilerine sağol canım

Bende coğu zaman uykusunda emziriyorum. Uyanıkken 2 cekıp bırakıyor dısarıyla ılgılenıyor.bence gecıcı bır dönem etrafı kesfetmek istiyorlar
İnşallah geçicidir canım gece uykulu oluyor beslemek daha kolay ama gündüz uyuklarken yedirsem gazı alınınca uyanıyor.kesifleri kısa surse bariiiii

Back