Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Balgam normal canım atması gerek zaten öyle rahatlıyolar. Emerken ara verince diğer memeyi dene benimde ssğ memeyi almıyordu sıpanın biri öyle geçirdim

İkiside iyi canım bestlak daha iyi gibi geldi ama

Veriyorum oğluma veriyorum yine o çekiyor ama sol gögüs gibi değil öyle olsa mama bayağı azalacak buna da şükür
Ya benimde birisi sürekli biberona meyilli 2 haftadır emiyodu mamayı azalttık çocuğun mama şişi geçti tekrar biberona alıştı emmek istemiyo ağlıyo sürekli napcaz bilmiyorum

Beyazlanma dediğin nasıl oluyor canım. Ben bugün kontrole götürdüm benim bebeklerin elleri de beyaz doktor baktı bir şey demedi şükür gayet sağlıklılar dedi.
Canım böyle bir anda bembeyaz oluyo elleri tırnaklari falan ama çok kısa sürüyo ilk önce elde fark etmiştim sonra ayak. En son yüzünde de oldu ama yüzü iki kere falan oldu sonra azalmaya başladı şimdi eskiye nisbeten az oluyo ama özellikle tuttum o anda soğuk olmuyo elleri doktor çok ciddi bişey olacağını düşünmüyorum dedi bir kaç saniyelik biseyin ama yinede çek dedi öyle olunca mesela dün akşam sadece ayaklarinda oldu ellerinde olmadı bende belki böyle böyle düzelir diye düşünüyorm ciddi biseyden suphelense kan falan alırdı

Canım üşüdügü için olduğunu düşünmüyorum sıcak oluyo o sırada elleri ama şöyle eskiye göre sıklığı azaldi birde çok ciddi birşey olduğunu düşünmüyorum dedi doktr suphelense birşeyden tahlil falan yapardı diye düşünüyorum bende ailemde çok evham yaptığımı düşünüyolar ama elimde değil işte

Kuzum biz yavrularımıza kavuşmak için öyle zorlu yollardan geçtik ki şimdi senin onun her anını takip etmen en ufak bir değişiklik farkettiğinde bir şey mi olacak korkusu yaşaman öyle normal ki.. kaç kere beşiğin başına gidip nefes alıyor mu acaba diye bakan yalnız ben olamam hepimiz de var bu tür evhamlar. Yeter ki yavrularımız iyi olsunlar biz de yavaş yavaş alışıyoruz anneliğe. İlk zamanlara göre daha kontrollü daha iyiyiz

Ya benimde birisi sürekli biberona meyilli 2 haftadır emiyodu mamayı azalttık çocuğun mama şişi geçti tekrar biberona alıştı emmek istemiyo ağlıyo sürekli napcaz bilmiyorum
Bestlak damlayı şimdi aldım bakalım inşallah faydası olur. Eskiden memeden sonra 60cc veriyordum şimdi 90cc veriyorum hala aranıyor sütüm azaldı gibi geldi bestlakı deneyeceğim Benim sıpa da en başından beri sol memeyi seviyor sağ memeyle arası hiç iyi değil istemiyor kendini geriye atıyor kafasını çeviriyor ona bi garezi var ama çözemedim

Merhaba hanımlar. Bizde yarın 3 aylık olacaz. En son ki kontrolde 3400gr gördük elhamdülillah. Anne sütü ile sadece besleniyordu oğlum bugünden itibaren günde 1 veya 2 defa mama vermeye başladım, hayırlısı olsun. Hareketleri ayında doğan bebekler gibi çok şükür sadece biraz minik ayına göre

Red Velvet cnm fayda görmene çok sevindim, bende şimdi bebelag gold başladım inşallah iyi yapıyorum bende

Minnaklarimm benim de bugün ilk adet kanamam başladı, inşallah düzenli gider..

Anladım canım. Dediğin gibi doktor ciddi bir durumdan şüphelense tahlil yapardı. İnşallah 4. Ay ile kan ilacı başlanacak benimde aklıma belki onla beraber geçer diye geldi

Kızımda bu durum var ara ara gidip geliyor. Korkuyorum memeyi bırakacak diye de şükür çabuk topluyor. Sanırım yoruluyor ve çok boğuluyor memede bende strese giriyorum. Belki bu bile onu mamaya itiyor olabilir

Son cümlen ne kadar yerinde tespit olmuş canım. Daha kontrollüyüz ilk iki ay deli gibiydim

Hayır canim yalnız değilsin ben daha yeni yeni odada bırakıp mutfakta falan biseyler yapıyorum kaç kere kontrole geldiğimi de sayamam heralde 2,3 dakida bı gözüm ondan Rabbim sağlıklı uzun ömür versin acı keder göstermesin kimsenin kuzusuna

Canım her emzirmede mi veriyosun 60-90 CC ya benim sütüm de az ama kilo alımı hep iyi oldu oğlumun sadece ilk ay mama vermedim ikinci ay akşamları bir kere verdim yatırırken 60cc o düzen gidiyorum geçen ay bitiremedik en küçük kutuyu yarısı çöpe gitti o derece az veriyorum çünkü bana hemsiremiz olsun doktr olsun verme dedi ama sütümün az olduğunun farkındayım çocuk doymuyo versem her vakit mama yer ama kilo alımıda iyi sütüm az ama yağlı mi acaba hani öyle bı muhabbet varya yoksa bildiğimden değil ama az olduğu bı gerçek bazen sıkıyorum zorla damla damla çıkıyo bide boş yere göğüs peşlerini doldurdum eve hic çıkmadı benim öyle sütüm çamaşıra falan degicek kadar

Anladım canım. Dediğin gibi doktor ciddi bir durumdan şüphelense tahlil yapardı. İnşallah 4. Ay ile kan ilacı başlanacak benimde aklıma belki onla beraber geçer diye geldi
Ya banada 3. Aydan sonra dedi ama tahlil yapipta mi basliyolar yoksa her bebeğe başlanıyomu birde bunu doktr mu başlıyo yoksa sağlık ocağıda başlatıyo mu rotavirus aşısını bana söylemedi sağlık ocagim buradaki arkadaş yazmasa hiç haberim olmycak geçen gittim hesap sorar gibi niye soylemediniz diyorum biz değil çocuk doktoru onun bilgisini verir dedi ama 3. Ay kontrolünde al getr vururuz geçmemiş vakti dedi

Rota vurulan bişey değil zaten canım ağızdan veriliyor 3. Aya kadar yapılıyormuş merak etme demir standart başlanıyormuş tahlil yapmadan 4. Ay diye biliyorum tam hatırlayamadım ama

Kızımda bu durum var ara ara gidip geliyor. Korkuyorum memeyi bırakacak diye de şükür çabuk topluyor. Sanırım yoruluyor ve çok boğuluyor memede bende strese giriyorum. Belki bu bile onu mamaya itiyor olabilir
Ya gayet emebiliyor aslında 2n hafta çok iyiydi emip uyudu çok az mama yedi. Yeniden cozuttu her beslenme meme kavgasıyla bizde o ağlıyo sakinleştirip meme veriyorum tekrar tekrar çok yorucu pes etmedim ama çok zorlanıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.

İki gündür benimki de memeyi itiyor ağlıyor biberon istiyor. Başta zorladım ama bi yere kadar insan dayanamıyo ağlamasına. Geceleri alıyo memeyi ama gündüz istemedi inşallah düzelir

Canım ilk ay her emzirmeden sonra 30-60cc verdim. Çünkü memeden sonra hemen mama vermeyip bekliyordum doydu mu acaba diye ama ağlıyordu doymadı diye düşünüp mama verdiğimde susunca ben de vermeye devam ettim. 1. Ay kontrolüne gittiğimizde 1 kg almıştı oğlum ve doktor sordu nasıl besliyorsun diye meme+mama dedim o da her memede değil de birinde ver diğer öğünde verme gündüz böyle geçirin ama gece isterse memeden sonra mamayı ver geceleri kısmayalım doysun huzurlu uyusun dedi. Böyle devam ederken ben gün içinde ve hatta gece de memeyi veriyorum eğer doyarsa mama vermiyorum. Bazen her memeden sonra mama istediği oluyor bazen de gün içinde sadece 1-2 kere mamaya ihtiyaç duyuyor o zamanlar meme yeterli oluyor galiba. Benim sütüm de biraz düzensiz mesela bazen sağıyorum pek bişey çıkmıyor bazen de kendiliğinden akıp tişörtlerimi ıslatıyor. Kısacası mamayı tamamen bebeğimin isteğine göre ayarlıyorum. Doymadığını hissettiğimde veriyorum. Biraz da tosuncuk oldu kendisi artık60cc falan yetmiyor 90ccye çıktık 15-20 gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…