- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #10.641
Ay insallah canim ya valla ne zormus bebis buyutmek hemde cok guzelBazen bizde de oluyor canım 4-5 gün bir hafta kadar sürdüğü de oldu sabır diliyorum ne diyeyim ama geçiyor merak etme eski düzenine dönüyorlar yani en azından benim oğlan döndü inşallah seninki de döner
Neseli canim surekli benimle konusun oynayin istyor tek kalmk hic istemiyorDönem dönem düzende değişiklik oluyor Malesef. Bebeğin yinede neşeliyse çok stres yapma takipte kal yinede.
Benim oğlumun gündüz uykusu toplasan 3 saati bulmuyor artık
Neseli canim surekli benimle konusun oynayin istyor tek kalmk hic istemiyor
1 2 seneye geçiyor muTemizliği zaten hep üsten yapıyorum artık dip köşe için zamanım olmuyor, yemeği de en. Pratik ve hızlı. Şekilde halletmeye çalışıyorum. 3 yaşında ki oğlum için daha çok (küçük oğlum uyurken) zamanımı ayırıyorum, ayırmaya çalışıyorum diyelim ama gündüz uykusu çok kısa ve az
... Rahat rahat banyo yapmayı özledimdoya doya uykudan uyanmayı özledim..
1 2 sene sabır diliyorum hepimize
1 2 seneye geçiyor mulütfen geçsin
Selam kızlar, benim oğlanlar cuma sünnet oldular, salı da 40ımız çıkıyor inşallah. En son buraya ne zaman baktım, ne okudum ne yazdım hiç bilmiyorumgündüz geceden daha iyi uyuyorlar, gece mesaimiz sünnetten beri azaldı nasıl olduysa. Ben de gaz ilacını iki gündür vermiyorum, bi oğlum çok ıkınıyor zorlanıyor çünkü. Diğeri de reflüden dertli, ona da şurup başladık.
1-2 yıla geçecek demişYadee . Canım deme öyle şeyler, çünkü inanırım
Öpüyorum hepinizi
Hayırlı olsun canım sünnetiniz damatlıklarını gör inşallahSelam kızlar, benim oğlanlar cuma sünnet oldular, salı da 40ımız çıkıyor inşallah. En son buraya ne zaman baktım, ne okudum ne yazdım hiç bilmiyorumgündüz geceden daha iyi uyuyorlar, gece mesaimiz sünnetten beri azaldı nasıl olduysa. Ben de gaz ilacını iki gündür vermiyorum, bi oğlum çok ıkınıyor zorlanıyor çünkü. Diğeri de reflüden dertli, ona da şurup başladık.
Öpüyorum hepinizi ♥
Daha yeni yeni düzen tutturuyoruz çok zormuşMaşallah geçmiş olsun sizin de sünnetiniz tamam
Evet öyle diyorum inşallah da hepiniz o günleri göreceksiniz. Ozaman da bu bebeklik hallerini özlersiniz bunu da söylüyorum
Daha yeni yeni düzen tutturuyoruz çok zormuş3 saatten fazla uyumayı özledimmm
Hayırlı olsun canım Allah damatlıklarını göstersn inşallahSelam kızlar, benim oğlanlar cuma sünnet oldular, salı da 40ımız çıkıyor inşallah. En son buraya ne zaman baktım, ne okudum ne yazdım hiç bilmiyorumgündüz geceden daha iyi uyuyorlar, gece mesaimiz sünnetten beri azaldı nasıl olduysa. Ben de gaz ilacını iki gündür vermiyorum, bi oğlum çok ıkınıyor zorlanıyor çünkü. Diğeri de reflüden dertli, ona da şurup başladık.
Öpüyorum hepinizi ♥
Oyy maşallah saç traşı da olurlarmışHayırlı olsun canım sünnetiniz damatlıklarını gör inşallahbizde son kontrolümüze gittik cumartesi günü çok şükür atlattık bugünde ilk defa saçları kestik kel oğlan olduk
Hanımlar tecrübelerinize ihtiyacım varbugün gonalf iğnemin 9. Günü. Büyük ihtimalle yarın çatlatma iğnemi olacağım.. Bugün kontrolumde doktorum öyle dedi. Kafama takılan ise, ilk kontrolumde 12 yumurtam vardı dün 8 saydılar bugün 7☹ neden azalıyor bilen var mı, yoksa artık sadece büyükleri mı sayıyorlar
Benim birinin saçlar baya gür ama aralardan ilk saçlar dölülmeye başladı diğerinin daha az ama onun baya döküldü yarım yamalak kel kaldıOyy maşallah saç traşı da olurlarmışBenimkilerin biri sarışın zaten, diğerinin de saçlar tepede daha kısa, yok gibi duruyor, yanlarda var. Muhasebe müdürü rıfkı bey diyoruz aramızda ne ara kesilecek seviyeye gelirler bilmem.
canım benimde 13 yumurta görünüyordu 7 8 tanesi yeterli boyutta çıktı takılma bunlara içini ferah tut inşallah Allah gönlüne göre en hayırlısını nasip etsinHanımlar tecrübelerinize ihtiyacım varbugün gonalf iğnemin 9. Günü. Büyük ihtimalle yarın çatlatma iğnemi olacağım.. Bugün kontrolumde doktorum öyle dedi. Kafama takılan ise, ilk kontrolumde 12 yumurtam vardı dün 8 saydılar bugün 7☹ neden azalıyor bilen var mı, yoksa artık sadece büyükleri mı sayıyorlar
Oğlum tombiş onu taşımak biraz zor oluyor. Kızım ayının kilosunda kuş gibi onu taşırım da bilmiyorum oğlum inşallah çabuk oturmayı yürümeyi halleder yoksa işim zorSenin isin daha zor olur ikisiyle biraz daha büyüdüklerinde hiç kucakta rahat durmazlar
9 ay rahattıBende ikinci adeti oldum canım az oldu ama cok az da sayılmazdı. Doğum öncesi gibi 4-5 gün sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?