Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ay insallah canim ya valla ne zormus bebis buyutmek hemde cok guzel

Neseli canim surekli benimle konusun oynayin istyor tek kalmk hic istemiyor

Maşallah. Mesela benim oğlumda 4 5 güne bir büyük tuvaletini yapar çok sıkıntı yapmıştım başta ama sonra baktım neşeli keyfi yerinde yaparken de zorlanmiyor artık bende kabullendim sakinleştim..

1 2 seneye geçiyor mulütfen geçsin

Selam kızlar, benim oğlanlar cuma sünnet oldular, salı da 40ımız çıkıyor inşallah. En son buraya ne zaman baktım, ne okudum ne yazdım hiç bilmiyorum gündüz geceden daha iyi uyuyorlar, gece mesaimiz sünnetten beri azaldı nasıl olduysa. Ben de gaz ilacını iki gündür vermiyorum, bi oğlum çok ıkınıyor zorlanıyor çünkü. Diğeri de reflüden dertli, ona da şurup başladık.

1-2 yıla geçecek demiş Yadee . Canım deme öyle şeyler, çünkü inanırım
Öpüyorum hepinizi

Maşallah geçmiş olsun sizin de sünnetiniz tamam
Evet öyle diyorum inşallah da hepiniz o günleri göreceksiniz. Ozaman da bu bebeklik hallerini özlersiniz bunu da söylüyorum

Hayırlı olsun canım sünnetiniz damatlıklarını gör inşallah bizde son kontrolümüze gittik cumartesi günü çok şükür atlattık bugünde ilk defa saçları kestik kel oğlan olduk

Maşallah geçmiş olsun sizin de sünnetiniz tamam
Evet öyle diyorum inşallah da hepiniz o günleri göreceksiniz. Ozaman da bu bebeklik hallerini özlersiniz bunu da söylüyorum
Daha yeni yeni düzen tutturuyoruz çok zormuş 3 saatten fazla uyumayı özledimmm

Hanımlar tecrübelerinize ihtiyacım var bugün gonalf iğnemin 9. Günü. Büyük ihtimalle yarın çatlatma iğnemi olacağım.. Bugün kontrolumde doktorum öyle dedi. Kafama takılan ise, ilk kontrolumde 12 yumurtam vardı dün 8 saydılar bugün 7☹ neden azalıyor bilen var mı, yoksa artık sadece büyükleri mı sayıyorlar

Hayırlı olsun canım Allah damatlıklarını göstersn inşallah

Hayırlı olsun canım sünnetiniz damatlıklarını gör inşallah bizde son kontrolümüze gittik cumartesi günü çok şükür atlattık bugünde ilk defa saçları kestik kel oğlan olduk
Oyy maşallah saç traşı da olurlarmış Benimkilerin biri sarışın zaten, diğerinin de saçlar tepede daha kısa, yok gibi duruyor, yanlarda var. Muhasebe müdürü rıfkı bey diyoruz aramızda ne ara kesilecek seviyeye gelirler bilmem.

İşleme uygun olarak olan yumurtaları saymıştir doktorun. Bence bunlara takılma cnm tedavin hayırlı sonuçlanır inşallah

Benim birinin saçlar baya gür ama aralardan ilk saçlar dölülmeye başladı diğerinin daha az ama onun baya döküldü yarım yamalak kel kaldı bizde sıfıra vuralım düzgün uzasın dedik

c
canım benimde 13 yumurta görünüyordu 7 8 tanesi yeterli boyutta çıktı takılma bunlara içini ferah tut inşallah Allah gönlüne göre en hayırlısını nasip etsin

Günaydın tatlı anneler ☺ Yarın 2.ay aşılarımızı ve rotayı yaptıracağız. Aşının stresi bastı beni. İnşallah kolay atlatırız Son 10gündür agular gugular sürekli bizimle konuşma isteği ve gülücüklerine eriyorum iyice bağlandım minik yakışıklıma giderek daha da aşık oluyorum aptamil ve smilactan sonra Yadee nin tavsiyesiyle bebelac gold almıştım. Gaz ve kusma problemimiz kalmadı kendisine ne kadar teşekkür etsem az ☺ Kullandığım sab simplex gaz ilacını da kestim gün aşırı kakasını yapıyor her şey yolunda.
B beklenenmucize canım sen süt arttırıcı damlalardan sanırım bestlak ve galactagoyu kullanmıştın, hangisini tavsiye edersin?? Bu sıralar ihtiyacım var.

Thistle canım sünnetiniz hayırlı olsun. Nasıl oldu minnoşlar, kaç günde iyileştiler? Geçen kontrolde doktorumuz bize de erken sünneti tavsiye etti pipisinin ucu biraz darmış. İdrar yolu enfeksiyonu yapabilir 3. ayda sünnet düşünün dedi. Ben hep düşünüyorum da aslında korktuğumdan yaptıramamıştım

M Mucizem20 canım benim de bebeğimin ellerinde ara ara beyazlık oluyor ve geçiyor. Senin anlattığına benziyor sanırım. Ben üşüdüğü için olduğunu düşündüm pek üstünde durmadım çünkü hemşireler doğduğunda elleri ve ayakları soğuk olabilir bu normal demişlerdi. Doktorun ne diyecek acaba burdan yazar mısın ben de merak ediyorum.

Teyzoşlar bugün bebeklerim tam 90 günlük oldular. Yarında hafta olarak 12 yi dolduruyoruz daha şimdiden dünkü hallerini özlüyorum. Hem büyüsünler biraz düzen olsun hemde böyle benimle kalsınlar zamanı donduralım istiyorum benimde oğlum gazlı kızım reflüydü mamaları ayrı mesela. Oğluma aptamil conformil kızıma aptamil ar mama veriyorum. Gaz ilacını bende kestim artık eskisi gibi gazları yok arada yediğim şeylerden kaynaklı oluyor oğluma klima da iyi gelmiyordu bit haftadır annemlere geldim gaz işi tamamen bitti şükür. Burda uykuları düzene girdi ev çok sakin sessiz şükür gece uykumuz öne çekildi epeyce. Gündüz uykuları da epeyce saatleri belli olmaya başladı. Uykuya dalma sorunu dışımda pek sıkıntı kalmadı çok şükür meme ve mama beraber gidiyor. Sütüm tekrardan hatta tek gögüs ile besliyorum sağ gögüsü çekmek istemediler ters geldi orda süt çok yok iki gün önce kontrole gittik her şey yolunda. Eller ağızda, insanları takip ediyorlar, kafa kaldırma başladı, gülüyoruz, agular, salyalar ayının olması gerektiren şeyler var. Oğlumun burnu çok kuruyor deniz suyu serumu ile nemlendirici damla kullanmaya başladım. Deniz suyunu dökünce balgam kusuyor oğlum sanırım normaldir. Bizde durumlar böyle. Şubat tatilinde de sünnet olacak inşallah oğlum

Senin isin daha zor olur ikisiyle biraz daha büyüdüklerinde hiç kucakta rahat durmazlar
Oğlum tombiş onu taşımak biraz zor oluyor. Kızım ayının kilosunda kuş gibi onu taşırım da bilmiyorum oğlum inşallah çabuk oturmayı yürümeyi halleder yoksa işim zor maşallah kuşuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…