- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #10.661
Balgam normal canım atması gerek zaten öyle rahatlıyolar. Emerken ara verince diğer memeyi dene benimde ssğ memeyi almıyordu sıpanın biri öyle geçirdimTeyzoşlar bugün bebeklerim tam 90 günlük oldular. Yarında hafta olarak 12 yi dolduruyoruz daha şimdiden dünkü hallerini özlüyorum. Hem büyüsünler biraz düzen olsun hemde böyle benimle kalsınlar zamanı donduralım istiyorum benimde oğlum gazlı kızım reflüydü mamaları ayrı mesela. Oğluma aptamil conformil kızıma aptamil ar mama veriyorum. Gaz ilacını bende kestim artık eskisi gibi gazları yok arada yediğim şeylerden kaynaklı oluyor oğluma klima da iyi gelmiyordu bit haftadır annemlere geldim gaz işi tamamen bitti şükür. Burda uykuları düzene girdi ev çok sakin sessiz şükür gece uykumuz öne çekildi epeyce. Gündüz uykuları da epeyce saatleri belli olmaya başladı. Uykuya dalma sorunu dışımda pek sıkıntı kalmadı çok şükür meme ve mama beraber gidiyor. Sütüm tekrardan hatta tek gögüs ile besliyorum sağ gögüsü çekmek istemediler ters geldi orda süt çok yok iki gün önce kontrole gittik her şey yolunda. Eller ağızda, insanları takip ediyorlar, kafa kaldırma başladı, gülüyoruz, agular, salyalar ayının olması gerektiren şeyler var. Oğlumun burnu çok kuruyor deniz suyu serumu ile nemlendirici damla kullanmaya başladım. Deniz suyunu dökünce balgam kusuyor oğlum sanırım normaldir. Bizde durumlar böyle. Şubat tatilinde de sünnet olacak inşallah oğlum