Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

İnşallah kuzum bebişlerin emerde doya doya emzirirsin mide bulantısı benimde çok oldu ama bebekler doğmadan önce ve sonrasında oldu doktor dalga geçiyo bebekler varken geçmişti noldu hayırdır diye

İnşallah kuzum bebişlerin emerde doya doya emzirirsin mide bulantısı benimde çok oldu ama bebekler doğmadan önce ve sonrasında oldu doktor dalga geçiyo bebekler varken geçmişti noldu hayırdır diye
Valla ben neye uğradığımı şaşırdım o an bulantı bastırınca. Hiç öyle hayal etmemiştim hemşireye kusucam diyorum, içimden de yok daha neler, bi ayar çekerler şimdi diyorum, çekemediler

Bugün görmeye gittik de komik bi şey oldu. Dün eve geldikten sonra sağdığım bütün sütü birleştirdim götürdüm, 110 cc falan işte baya gururluyum. Yoğun bakımın kapısında bekleyen iki aile daha vardı. İçeri giren bi hemşire görünce elimde süt daha beklemesin diye seslendim süt verecektim ben dedim. Ama nasıl havalıyım, yarım torba süt getirmişim hemşire aldı, sonra başka süt getiren var mı dedi, diğer iki aile koca iki paket çıkardılar. 1er kilo süt getirmişler, ben de süt getirdim diye geriniyorum vay dedim ne analar var maşallah

Merhaba hanımlar. Oğlum günde 2 3 kez kakasını yaparken birden kesildi ve 4 5 günde 1 tuvalete çıkar oldu. İdrar da bir sıkıntı yok bol bol yapıyor, aynı şekilde gazını da çıkarıyor..
Metsil kullanan var mı aranızda?
Ben ilk defa kullandim ve oğlum akşam saat 10bucuktan 3e kadar uyudu bana çok uzun geldi ve ben uyandırdım emzirmek için.. acaba bu ilaçtan mi böyle oldu? Kakasini yapması için tavsiyeniz Vr mi?

mama alıyorsa içine bir çay kaşığı zeytinyağı koy. yada ayrı içirebilirsin. ben ılhamur verdim 3 çay kaşığı oda iyi geldi.

mama alıyorsa içine bir çay kaşığı zeytinyağı koy. yada ayrı içirebilirsin. ben ılhamur verdim 3 çay kaşığı oda iyi geldi.

Sadece anne sütü. Bol su içiyorum kayısı yiyorum yani aslında dikat ediyorum ama niye böyle oldu anlamadım. Kendi sütümle icirdim zeytinyağı fayda etmedi. Ihlamuru bi deniyim

Sadece anne sütü. Bol su içiyorum kayısı yiyorum yani aslında dikat ediyorum ama niye böyle oldu anlamadım. Kendi sütümle icirdim zeytinyağı fayda etmedi. Ihlamuru bi deniyim
Canim cok az rezene verebilirsin cok iyi geliyor bide kantoron yagi popo deligine sur cok faydasi oluyor

Canim cok az rezene verebilirsin cok iyi geliyor bide kantoron yagi popo deligine sur cok faydasi oluyor

Rezeneyi ben mi içecem direk bebeğe mi vereyim?
Gaz sorunu yok ama kakasını 5 6 günde bir yapmaya başladı doktora gitmek de istemiyorum açıkçası

Rezeneyi ben mi içecem direk bebeğe mi vereyim?
Gaz sorunu yok ama kakasını 5 6 günde bir yapmaya başladı doktora gitmek de istemiyorum açıkçası
Yağı birçok kişi diyor zeytinyağını pamuk ile popo deliğine sürünce hemen yapıyorlarmış. Ben mamaya kattım çözüm oldu. Sen mama vermiyorsun bunu dene.

Yağı birçok kişi diyor zeytinyağını pamuk ile popo deliğine sürünce hemen yapıyorlarmış. Ben mamaya kattım çözüm oldu. Sen mama vermiyorsun bunu dene.

Poposuna sürdüm hemde günde 3 kere 2 güne bir yapsa razıyım ama 5 6 güne bir çok sanki

Poposuna sürdüm hemde günde 3 kere 2 güne bir yapsa razıyım ama 5 6 güne bir çok sanki
sadece anne sütü alan bebeklerde haftada 1 kaka yapması normal canım. anne sütünün atığı az olduğu için çok kaka yapmaz bazı bebekler bence korkma. eğer 5 6 günde 1 yaptığı halde yumuşak kaka yapıyor ve zorlanmıyorsa endişelenecek bişey yok

Teşekkür ederim cevabın için biraz da olsa rahatladım. Günde 2 kez yapıp birden kesilmesine şaşırdım ve endişelendim

Hahha canım benim öule düşünme belki onun uzun süre olmuştur zamanla artar merak etme takviye şeyler kullanabilirsin etkisi olduğunu düşünüyorum

Ben mama içine bi kaç damla zeytinyağı damlatıyorum canım gece çok sorun yaşıyoruz doktora sordum verebilirsin dedi günde bir kere birde biogaia diye birşey verdi günde 5 damla kullanıyoruz bağırsak florasını düzenliyormuş gaz sancısı olursa nurse harveys kullanabilirsiniz dedi ama kronikleşirse düzenli kullanın yoksa olduğunda kullanılıyormuş. 2 3 günde bir yapmaları normalmiş

Teşekkür ederim.

Canım ben metsil kullanıyorum ama bı sıkıntı olmadı tuvaletinde yalnız gazına hiç kar etmedi çocuğum kıvrım kıvrım kivraniyo cuma kontrolü var başka damla istiycem doktrdan

Bilemedim ki canım. Benim kızda iki gün en fazla etmiyor vallahi dert. Ben bir şeyi fark ettim kızımın kakası koyu yeşil ve çok kötü kokuluydu. Oğlumun sarı ve normal kokusu. Neyse kızım kusunca biz aptamilin reflü mamasına geçtik. Üç gün olacak kızım tekrardan tuvaletini hergün yapmaya başladı ve kaka rengi sarı oldu. Pis kokusu da gitti biz anladık ki diğer mama iyi gelmiyormuş. Ama senin anne sütü olunca böyle bir şey değildir

Emziren anneler bir göğsünüzü kaç dakika emziriyosunuz? Nasıl anlıyosunuz boşaldığını göğsünüzün
Ben yirmi dakika falan emziriyorum çok sütüm yok gibi zaten gündüzleri saat başı emmek istiyo oğlum nerdeyse geceleri 2 2,5 saatte bir bazen kendisi uyaniyo bazen alarmla kalkıp veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…