• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Emziren anneler bir göğsünüzü kaç dakika emziriyosunuz? Nasıl anlıyosunuz boşaldığını göğsünüzün

Çok nadir emerken birden ağladığı oluyor ozaman diğer göğsü veriyorum. Bazen tek göğsü 10 15 dk emip uyuyor bazen yarım. Saat tutuyor emzik niyetine 😅 pandemi de tuz biber oldu zaten. Hep. Evdeyiz nezaman isterse tutuyorum göğsüme

Merhaba hanımlar. Oğlum günde 2 3 kez kakasını yaparken birden kesildi ve 4 5 günde 1 tuvalete çıkar oldu. İdrar da bir sıkıntı yok bol bol yapıyor, aynı şekilde gazını da çıkarıyor..
Metsil kullanan var mı aranızda?
Ben ilk defa kullandim ve oğlum akşam saat 10bucuktan 3e kadar uyudu bana çok uzun geldi ve ben uyandırdım emzirmek için.. acaba bu ilaçtan mi böyle oldu? Kakasini yapması için tavsiyeniz Vr mi?
Benim kızımda öyle oldu hergun kaç kere kaka yaparken önce günde 1 sonra 2 günde 1 şimdi 3 gün oldu yapmadı.kademeli olarak arası uzuyor.ben rotavirüs aşısina baglamistim durumu ama büyüdükçe böylemi oluyor acaba.

Benim kızımda öyle oldu hergun kaç kere kaka yaparken önce günde 1 sonra 2 günde 1 şimdi 3 gün oldu yapmadı.kademeli olarak arası uzuyor.ben rotavirüs aşısina baglamistim durumu ama büyüdükçe böylemi oluyor acaba.

Benim. Büyük oğlum mesela hala günde 2 kere yapar hiç böylesini bilmiyorum bend3

Emziren anneler bir göğsünüzü kaç dakika emziriyosunuz? Nasıl anlıyosunuz boşaldığını göğsünüzün
Bende iki bebe olunca kesin boşalıyor emzirmeden önce sert olan göğsüm bildiğin yumuş yumuş oluyo 😂 süt azalınca kendileri emip bırakmaya başlıyor

Haftasonu konteole gidiyoruz doktora bir sorayım.karnindan gurultular geliyor artık geceden beri.( Bu arada iki seferdir tesadüf mü bilmiyorum pusetine koyunca kaka yapmisti)
Gazdan canım o ses. Kusma var mı reflü olabilir bebeğin de. Bizim kızda da var. Puset i hareket ettiriyorsan tesadüf değildir canım kolik veya çok gazlı bebekler sallanınca çok rahatlıyorlar. Rahatlama ile kakasını yapıyordur.

Gazdan canım o ses. Kusma var mı reflü olabilir bebeğin de. Bizim kızda da var. Puset i hareket ettiriyorsan tesadüf değildir canım kolik veya çok gazlı bebekler sallanınca çok rahatlıyorlar. Rahatlama ile kakasını yapıyordur.
Benim oğlanlarda Kucağıma gelince yapıyolar artık nasıl rahatlıyolarsa😅

Rezeneyi ben mi içecem direk bebeğe mi vereyim?
Gaz sorunu yok ama kakasını 5 6 günde bir yapmaya başladı doktora gitmek de istemiyorum açıkçası 🙄
HumanAnin rezeneli kimyon cayi varcanim bebekler icin benim oglumda oylydi aslinda gaz icin kullniyodum baktimki onu icince kakasini yapiyor hemen bir defa fitil kullndim mecbur simdi hep rezene veryorum cok sukur gazimizada iyi geldi hicbir gaz damlasi ise yaramamisti

Canım ben metsil kullanıyorum ama bı sıkıntı olmadı tuvaletinde yalnız gazına hiç kar etmedi çocuğum kıvrım kıvrım kivraniyo cuma kontrolü var başka damla istiycem doktrdan
Canim ben careyi rezenede buldum bide biogaia onun disinda hicbir damla ise yaramdi

HumanAnin rezeneli kimyon cayi varcanim bebekler icin benim oglumda oylydi aslinda gaz icin kullniyodum baktimki onu icince kakasini yapiyor hemen bir defa fitil kullndim mecbur simdi hep rezene veryorum cok sukur gazimizada iyi geldi hicbir gaz damlasi ise yaramamisti

Eşim şimdi aldı geldi inşallah faydasını görürüz. Peki günde kaç defa kaç kaşık veriyorsun

Reflü diyebilecek kadar kusma yok. Puset hareketsizken yapmıştı.bugun denedik ama yapmadı demekki tesadüfen olmuş.

Gunde bir defa bir tatli kasigi canim naptin faydasi oldumu sende ic sutude arttiriyor

Dün akşam eşim fitil ve çayı aldı. 6 gün geçtiği için fitili yaptım dün akşam. İnşallah bidaha gerek kalmaz 😔 ama anlamadığım kakasi cıvıkti kabız filan değil yani. Dün akşam ve bu sabah 2 3 çay kaşığı verdim. Bakalım artık. Bende bir bardak içtim

Kızlar dün emzirmeye çağırdılar, bugün de giderim derken eve çıkardılar bebelerimi 😍 geleli 3 saat olmuş anlamadım hiç. İkiz anaları Allah gücünüzü artırsın, biri bitiyor diğerinin mesaisi başlıyor bu nasıl iş 😂 inşallah düzenimizi otururuz bir an önce.

Gözün aydın canım en güzel yorucu da olsa seni bekliyor❤️

Artık herkes kavuştu çok şükür..

Kızlar dün emzirmeye çağırdılar, bugün de giderim derken eve çıkardılar bebelerimi 😍 geleli 3 saat olmuş anlamadım hiç. İkiz anaları Allah gücünüzü artırsın, biri bitiyor diğerinin mesaisi başlıyor bu nasıl iş 😂 inşallah düzenimizi otururuz bir an önce.
valla canım biz 22 günlük olduk. çok güzeller ama çok zorlar. günde 2 3 saatlik uyku ile duruyorum. biri bitiyo diğeri başlıyor.

Back