- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.714
- 298
- 34
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #10.281
Emziren anneler bir göğsünüzü kaç dakika emziriyosunuz? Nasıl anlıyosunuz boşaldığını göğsünüzün
Benim kızımda öyle oldu hergun kaç kere kaka yaparken önce günde 1 sonra 2 günde 1 şimdi 3 gün oldu yapmadı.kademeli olarak arası uzuyor.ben rotavirüs aşısina baglamistim durumu ama büyüdükçe böylemi oluyor acaba.Merhaba hanımlar. Oğlum günde 2 3 kez kakasını yaparken birden kesildi ve 4 5 günde 1 tuvalete çıkar oldu. İdrar da bir sıkıntı yok bol bol yapıyor, aynı şekilde gazını da çıkarıyor..
Metsil kullanan var mı aranızda?
Ben ilk defa kullandim ve oğlum akşam saat 10bucuktan 3e kadar uyudu bana çok uzun geldi ve ben uyandırdım emzirmek için.. acaba bu ilaçtan mi böyle oldu? Kakasini yapması için tavsiyeniz Vr mi?
Benim kızımda öyle oldu hergun kaç kere kaka yaparken önce günde 1 sonra 2 günde 1 şimdi 3 gün oldu yapmadı.kademeli olarak arası uzuyor.ben rotavirüs aşısina baglamistim durumu ama büyüdükçe böylemi oluyor acaba.
Bende iki bebe olunca kesin boşalıyor emzirmeden önce sert olan göğsüm bildiğin yumuş yumuş oluyoEmziren anneler bir göğsünüzü kaç dakika emziriyosunuz? Nasıl anlıyosunuz boşaldığını göğsünüzün
Canım biogaia nın işe yaradığından emin oldum bir gğn önce damlayı unuttum gece yine kıvrandı durdu zeytinyağı vermek durumunda kaldım dün verdim çok şükür bu gece iyi gidiyor şimdilikTeşekkür ederim.
Haftasonu konteole gidiyoruz doktora bir sorayım.karnindan gurultular geliyor artık geceden beri.( Bu arada iki seferdir tesadüf mü bilmiyorum pusetine koyunca kaka yapmisti)Benim. Büyük oğlum mesela hala günde 2 kere yapar hiç böylesini bilmiyorum bend3
Gazdan canım o ses. Kusma var mı reflü olabilir bebeğin de. Bizim kızda da var. Puset i hareket ettiriyorsan tesadüf değildir canım kolik veya çok gazlı bebekler sallanınca çok rahatlıyorlar. Rahatlama ile kakasını yapıyordur.Haftasonu konteole gidiyoruz doktora bir sorayım.karnindan gurultular geliyor artık geceden beri.( Bu arada iki seferdir tesadüf mü bilmiyorum pusetine koyunca kaka yapmisti)
Benim oğlanlarda Kucağıma gelince yapıyolar artık nasıl rahatlıyolarsaGazdan canım o ses. Kusma var mı reflü olabilir bebeğin de. Bizim kızda da var. Puset i hareket ettiriyorsan tesadüf değildir canım kolik veya çok gazlı bebekler sallanınca çok rahatlıyorlar. Rahatlama ile kakasını yapıyordur.
HumanAnin rezeneli kimyon cayi varcanim bebekler icin benim oglumda oylydi aslinda gaz icin kullniyodum baktimki onu icince kakasini yapiyor hemen bir defa fitil kullndim mecbur simdi hep rezene veryorum cok sukur gazimizada iyi geldi hicbir gaz damlasi ise yaramamistiRezeneyi ben mi içecem direk bebeğe mi vereyim?
Gaz sorunu yok ama kakasını 5 6 günde bir yapmaya başladı doktora gitmek de istemiyorum açıkçası
Canim ben careyi rezenede buldum bide biogaia onun disinda hicbir damla ise yaramdiCanım ben metsil kullanıyorum ama bı sıkıntı olmadı tuvaletinde yalnız gazına hiç kar etmedi çocuğum kıvrım kıvrım kivraniyo cuma kontrolü var başka damla istiycem doktrdan
HumanAnin rezeneli kimyon cayi varcanim bebekler icin benim oglumda oylydi aslinda gaz icin kullniyodum baktimki onu icince kakasini yapiyor hemen bir defa fitil kullndim mecbur simdi hep rezene veryorum cok sukur gazimizada iyi geldi hicbir gaz damlasi ise yaramamisti
CNm rezeneyi sen mi iciyosun bebeğe mi veriyosunCanim ben careyi rezenede buldum bide biogaia onun disinda hicbir damla ise yaramdi
Reflü diyebilecek kadar kusma yok. Puset hareketsizken yapmıştı.bugun denedik ama yapmadı demekki tesadüfen olmuş.Gazdan canım o ses. Kusma var mı reflü olabilir bebeğin de. Bizim kızda da var. Puset i hareket ettiriyorsan tesadüf değildir canım kolik veya çok gazlı bebekler sallanınca çok rahatlıyorlar. Rahatlama ile kakasını yapıyordur.
Gunde bir defa bir tatli kasigi canim naptin faydasi oldumu sende ic sutude arttiriyorEşim şimdi aldı geldi inşallah faydasını görürüz. Peki günde kaç defa kaç kaşık veriyorsun
Bende iciyorum bir tatli kasigida bebege veryorum canim doktorum ver bi zarari olmaz damlalardan daha zararsizdr dediCNm rezeneyi sen mi iciyosun bebeğe mi veriyosun
Gunde bir defa bir tatli kasigi canim naptin faydasi oldumu sende ic sutude arttiriyor
Kızlar dün emzirmeye çağırdılar, bugün de giderim derken eve çıkardılar bebelerimigeleli 3 saat olmuş anlamadım hiç. İkiz anaları Allah gücünüzü artırsın, biri bitiyor diğerinin mesaisi başlıyor bu nasıl iş inşallah düzenimizi otururuz bir an önce.
Canım bildiğimiz çayını değil mi yapıp bir kaşık da ona vericem doğru anladımBende iciyorum bir tatli kasigida bebege veryorum canim doktorum ver bi zarari olmaz damlalardan daha zararsizdr dedi
valla canım biz 22 günlük olduk. çok güzeller ama çok zorlar. günde 2 3 saatlik uyku ile duruyorum. biri bitiyo diğeri başlıyor.Kızlar dün emzirmeye çağırdılar, bugün de giderim derken eve çıkardılar bebelerimigeleli 3 saat olmuş anlamadım hiç. İkiz anaları Allah gücünüzü artırsın, biri bitiyor diğerinin mesaisi başlıyor bu nasıl iş inşallah düzenimizi otururuz bir an önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?