• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Sağolun kızlar biraz içim rahatladı. Beyaz tenli oldukları için ciltleri daha hassas galiba. Kafasının içinde ve ensesinde çok olunca endişe ettim ben de. Bepanthol sensiderm ve bebek pudrası aldım eczaneden. Onları deneyeceğim. Hava çok sıcak, sürekli yattığı için de terliyor belki pudrayla orayı biraz kuru tutabilirsem azalabilir.
Ben sürekli bady değişimi yapıyorum. Yüzünde sadece var benim çok fazla değil ama terleme olayı fazla

Oooh saçlar şekillendi, kilo gitti, taş olmuşsun çoktan 😁 ben de 83le başladım, bugün 90la bitirdim. Doğumdan hemen sonra bile baya hafifliycem gibi. Kişisel tarihimin en yüksek kilosuyla hamile kaldım ama sağolsun oğullarım doğum sonrası koşturup zayıflatacak beni inanıyorum 😄 dediğin gibi iki bebekle dışarı çıkmak sıkıntılı olur, anca kontrolden kontrole artık
Yok kız benim gibi deliysen parka bahçeye de gidersin 😀

bizde çok dikkat ediyoruz canım hafta içi az insan varken kimseye dokunmadan bir kere çıktık 😅
Meeh bizimki dinlemez bile 🤣 ama şahsen bebeleri evde bırakıp beni gezdirmesi yönünde planlarım var, buna ikna olur gibi 😁 annem ve kayınvalidem geldi, 40 çıkana kadar burdalar bi aksilik olmazsa, bu fırsatı değerlendirmek lazım 😏

Kızlar benim oğlum beyaz tenli sarışın bir bebek. Doğumdan bir kaç gün sonra yüzünde minik kırmızılıklar oluşmuştu doktor normal demişti ama geçmedi hatta kafasının içi, ensesi falan baya kırmızı hatta sivilce gibi tam anlayamıyorum sıcaktan mı oluyor yoksa doktora götürmeli miyim? Benzer bişey yaşayan var mı?
Benim oğlum da kumral tenli onunda oluyo canım aynı seninki gibi kafasının.icinde boynunda yüznde banyo yaptırdığımız gün kayboluyolar ertesi gün çıkıyor doktr bna demişti zaten evin çok sıcak olursa isilik döker diye bu sıcakta biz ne hale geliyoruz onlar napsin kuzular bide korkudan çok soyunduramiyorux da ondan oluyo

Benim oğlum da kumral tenli onunda oluyo canım aynı seninki gibi kafasının.icinde boynunda yüznde banyo yaptırdığımız gün kayboluyolar ertesi gün çıkıyor doktr bna demişti zaten evin çok sıcak olursa isilik döker diye bu sıcakta biz ne hale geliyoruz onlar napsin kuzular bide korkudan çok soyunduramiyorux da ondan oluyo
Bşz sadece kısa kollu zıbında takılıyoruz canım banyodan banyoya uzun giyiyolar sadece doktor sıcaktan korkun asıl dedi

Meeh bizimki dinlemez bile 🤣 ama şahsen bebeleri evde bırakıp beni gezdirmesi yönünde planlarım var, buna ikna olur gibi 😁 annem ve kayınvalidem geldi, 40 çıkana kadar burdalar bi aksilik olmazsa, bu fırsatı değerlendirmek lazım 😏
Sadece emerlerse biraz zor oluyo o iş ama benimkiler mama da aldığı için biberonla dışarda mama verip evde emzirebiliyorum 😅 keşke sadece sütüm yetseydi ama maalesef emdiklerine şükrediyorum artık

Ekim / Kasım ayında transfer olup pozitif sonuç alan tatlı anne adayları. Doktorumuzun söylediği gebelik haftanız, kese tarihimiz, kalp atışı tarihimiz ve sonu gelmeyecek tatlı telaşları birlikte yaşayalım. 👨‍👩‍👧‍👦 Sat 5 Ekim, 5+6 günlük olduk . Transferin 20. Günü keselerini gördük , 22 Kasım Cuma günü kalp atışı için gideceğiz. Biz daha buradayız ilerisi inşallah olacak 🙏
İyigunler cnaim yarın bende transfer olacağım neye dikkat etmem gerekir bana bilgi verirmisin 😊

Sağolun kızlar biraz içim rahatladı. Beyaz tenli oldukları için ciltleri daha hassas galiba. Kafasının içinde ve ensesinde çok olunca endişe ettim ben de. Bepanthol sensiderm ve bebek pudrası aldım eczaneden. Onları deneyeceğim. Hava çok sıcak, sürekli yattığı için de terliyor belki pudrayla orayı biraz kuru tutabilirsem azalabilir.
Bizdede dogdugundan beri var canım. 52 günlük bugun ve 3-4 gundur azalmaya basladı. Pudra hücrelerin nefes almasını engellıyor bence arastır onu kullanmadan.

"Minnaklarim, post: 64831045, member: 965705"]
Ben sürekli bady değişimi yapıyorum. Yüzünde sadece var benim çok fazla değil ama terleme olayı fazla
Ben de sık sık değiştiriyorum kıyafetlerini hatta son 4-5 gündür hergün banyo yaptırmaya başladık. Banyodan sonra rahatlıyor herhalde çok güzel uyuyor ☺

Son düzenleme:
Bizdede dogdugundan beri var canım. 52 günlük bugun ve 3-4 gundur azalmaya basladı. Pudra hücrelerin nefes almasını engellıyor bence arastır onu kullanmadan.
Baya uzun sürmüş sizinki inşallah geçer biran önce 😔 tamam tatlım pudra işini hemen araştırıyorum iyi oldu söylediğin. Bir de şey soracam benim oğlumun burnu tıkalı sanki zor nefes alıyor. Eczaneden otribebe burun aspiratörü aldım ama internette kullanım videosunu izlerken 15-20günlük bebeklerde uygulamayın dedi bir hemşire. Siz kullandınız mı?

Biz Ankaradayız hava çok sıcak evimizde güneybatı cephe iyice sıcak oluyor bebek hasta olur diye klimayı da açmıyoruz hep kısa kollu body giydiriyorum üstüne de uyurken müslin örtüyorum. Çok haklısın biz bile duramıyoruz bu sıcaklarda minnoşlarımız ne yapsın etkileniyorlar ister istemez 😔

Bşz sadece kısa kollu zıbında takılıyoruz canım banyodan banyoya uzun giyiyolar sadece doktor sıcaktan korkun asıl dedi
Aynen cnim bende öyle banyo yaptığı gün giydiriyorum o anda zaten buz gibi oluyo eldiven sapkada takıyorum ısınınca biraz çıkarıyorum

Biz Ankaradayız hava çok sıcak evimizde güneybatı cephe iyice sıcak oluyor bebek hasta olur diye klimayı da açmıyoruz hep kısa kollu body giydiriyorum üstüne de uyurken müslin örtüyorum. Çok haklısın biz bile duramıyoruz bu sıcaklarda minnoşlarımız ne yapsın etkileniyorlar ister istemez 😔
Benim evimde aynı canım yaa teras kat çok sıcak oluyo açınca camlarıda cereyan yapiyo bizde sadece kısa kol veya kolsuz zıbın duruyo zaten muslinden başka battaniye kullanilmiyo bu sıcakta🥵

Hanımlar doğurdum çok şükür 😊 bebelerim solunum sıkıntısı yaşadılar, ama ağır bişi değilmiş iyiler, ciyaklamalarını dışardan eşim bile duymuş ciğerler sağlam. Ama yoğun bakımda takibe aldılar, 1 hafta kalacaklar sanırım. Ben de süt sağmaya çalışıyorum o arada. Sonra görüşürüz ♥️

Hanımlar doğurdum çok şükür 😊 bebelerim solunum sıkıntısı yaşadılar, ama ağır bişi değilmiş iyiler, ciyaklamalarını dışardan eşim bile duymuş ciğerler sağlam. Ama yoğun bakımda takibe aldılar, 1 hafta kalacaklar sanırım. Ben de süt sağmaya çalışıyorum o arada. Sonra görüşürüz ♥
Gözünüz aydın.hosgelmisler 😊

Hanımlar doğurdum çok şükür 😊 bebelerim solunum sıkıntısı yaşadılar, ama ağır bişi değilmiş iyiler, ciyaklamalarını dışardan eşim bile duymuş ciğerler sağlam. Ama yoğun bakımda takibe aldılar, 1 hafta kalacaklar sanırım. Ben de süt sağmaya çalışıyorum o arada. Sonra görüşürüz ♥
Ayy ne güzel, ne mutlu bir haber☺️ 3 hafta önce tam da bugün ben doğum yapmıştım yazdıklarını okurken bir an için kendi doğumumu hatırladım. Oğlumun sesini duyduğum o ilk an hiç bir zaman silinmeyecek hafızamdan. Dünyanın en duygulu en sihirli anıydı sanki 💓 Gözünaydın sen de kavuştun minnaklarına. O bir hafta çabucak geçsin inşallah, iyi olsun kuzular🙏🏻🥰 inşallah sütün de bol bol gelir, gelmezse de hiç takma kafana benimki 4.gün geldi öyle ya da böyle geliyor o süt 😍

Canımm gözün aydın olsun sağlıkla büyüt bebişleri müsait olduğunda detayları yaz lütfen sen nasılsın bebişlerin kilosu nasıl kusura bakma minnoşların telaşına unuttum bugün seni😒

Back