Hepinize çoook teşekkür ederim burdan topluca
Düşündüğümden çok daha rahat geçti her şey. Epidural oldum, ilk bebişimin ciyaklamasına kadar kestiklerini bile anlamadım
aşırı midem bulandı, iki bebek çok baskı yaptığı için dediler, çıktıklarında geçer dediler, hatta ilaç bile verdiler rahatlatmak için, ama her iki veledimin çıkışında da kustum. İlginç bi doğum tecrübesi oldu yani
bunun dışında ameliyat çok çok rahat geçti, ne olduğunu anlamadım bile, ve hep de kendimdeydim gece uyumadan gitmeme rağmen. Bebişlerimden birisinin rengi açılmadı hemen, doktor da gelip dedi zaten solunum sıkıntısı var biraz ama panik olacak bi şey değil dedi. Valla ilk çıktıklarında ikisinin de o gür ağlamalarını duydum ya, hiç korkmadım o yüzden. Sonuçta erken doğuyorlardı ve ufaklardı, bu gibi sıkıntılara hazırdım kafa olarak. Getirip ikisini de yanağıma yapıştırdılar, herhalde hayatımın en güzel anıydı.
Ameliyat sonrası da çabuk toparlandım. Artık o adrenalinden midir nedir, nerdeyse 24 saatlik uykusuzluğa rağmen baya cin gibiydim. Hatta yukarda beni bekleyenlerden daha enerjik, daha rahattım (biraz geç çıktım diye korkmuşlar da)
1-2 zorlanmadan sonra baya ayaklandım yürüdüm, gazım ertesi gün çıktı, sütüm ertesi gün geldi çok şükür. Sağlam yolladığım yavrum da yukarı çıktığında solunum sorunu yaşamış, yorulduğu için dediler. En azından kardeşini yoğun bakımda yalnız bırakmadı dedim, ilk fotoları el eleydi zaten
Bugün öğlen hastaneden çıktım, toplamda üç günde üç kere görebildim doğum hariç, küvezin soğuk camı arkasından. Yine de her gördüğümde öncekinden daha iyilerdi, orada yatan bebeklerin çoğundan çok çok daha iyilerdi, şükürler olsun. Bugün bırakıp gidiyorum diye geceden ağladım tamam, o kadar da kuyruğu dik tutamadım. Ama hala diyorum kendime, burada ne zorluklar çeken bebişler şimdi gayet sağlıklı ve annelerinin yanında, bizimkisi hiçbir şey. Biri 2515 gr 45 cm, biri 2695 gr 47 cm. Oturup ağlasam
Yadee bacımın yüzüne bakamam, ana oğul (hatta oğullar) neler atlattı.
Bunca rahatlığımdan muhtemelen, sütüm çabuk geldi, hatta bugün beklemediğim kadar arttı. 2-3 saat arayla sağıp biriktiriyorum çıkanı. İnşallah emzirmek de nasip olur
Yaz yaz bitmiyor valla, insan dökülüyor
bi şey atladım mı bilmiyorum ("evet anestezi uzmanının bone rengi kaldı bi"
). Yarın ve perşembe gidip görücez, hafta sonuna da alıp geliriz oğlanlarımızı inşallah. Daha hiç koklamadan bile hastaları oldukarı koca
Önceden de hep bu duayı ederdim ama, yalan yok, gördükten sonra daha içten dua ediyorum, rabbim isteyen herkese evlat(lar) nasip etsin. Çok güzel, çok başka bir şey ♥