Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Cocuk doktoru kesun yaptir yoksa kör olma ihtimali varsa cikar fln dedi ama yapis sekli urkutuyor bebegime kiyamiyorum ama sonra dan bisey olursa vicdan azabi cekerim

Zaten senin bebeğin solunum desteği almış canım. Solunum desteği alanlarda istiyoruz dedi doktor. Bende biraz da ondan vazgeçtim. Bir damla damlatıp gözü büyüteceğiz dedi üç saat hastanede bekleyeceksiniz. Sonra kontrol olacak dedi. İki bebe ile üç saat orda birde büyüyecek falan diyince iyice korktum . Burdaki doktor size gerek yok dedi diye en iyisi kalsın dedim. Bizden yoğun bakımdaki çocuk doktoru demedi rutin on gün sonraki kontrol için gittiğimiz doktor dedi . Sağlık bakanlığı istıyor dedi.
Cocuk doktoru kesun yaptir yoksa kör olma ihtimali varsa cikar fln dedi ama yapis sekli urkutuyor bebegime kiyamiyorum ama sonra dan bisey olursa vicdan azabi cekerim

Canim benimki solunum desteği aldi ama bize böyle bisey demediler

Sezeryan olan arkadaşlar kaç günde toparlandınız ? DikişleriniZ kaç gün sonra alındı ?

Doktoruna sorsana canım. Burdaki doktor bana öyle dedi. Haftası küçük, kilosu az ve solunum desteği almış bebeklerde uyguluyoruz.
Sali günü cocuk doktoruna randevumuz var ona sorarim artik kadin dogumcumun bi fikri olcani sanmiyorum haftasi azdi bebeğimin solunm destegide aldi ama kilosu normaldi kafama takıldı ama simdi gidince soriyim

Sezeryan olan arkadaşlar kaç günde toparlandınız ? DikişleriniZ kaç gün sonra alındı ?
Canim dikis yok sali dogum yaptim sonraki pazartesi kontrolum vardi doktorum bandı acti ultrasonda baktı bide 40 in cikinca son bi kontrole gel dedi toparlanmaya gelince o bence kişiye gore degisiyo cevremde gec toparlayanda vardi cabuk toparlananda ben bebeğim yogunbakimdaydi ondan mi neden cok cabuk toparladım ara ara icerden agrilarim oluyo hafif o kadar

Korse kullandın mı canım ?

Biz geldikkk sabah doğum oldu çok şükür spinal anestezi yapıldı. Bebişler yanımızda solunum sorunları yok çok şükür ama emme konusunda sorun yaşıyoruz akşama kadar almadılar akşamda tutup emmediler zamanla olcak sanırım. Benim biraz ağrım var ayağa kalkarken zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…