Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Çok şükür maşallah iyisiniz üçünüz de, emme de biraz geç olsun napalım dinlen fırsatın varken canım. Kendine geldiğinde ve inşallah vakit bulduğunda ayrıntılı anlat kaç kilolar, doğum nasıldı vs

Çok şükür canım ağrı olması normal canım

Allah analı babalı büyütsün canım darısı benim başıma. komple çatlamak üzereyim artık.

Gözünaydın cnm sağlıkla büyüt bebislerini ağrıların normal gitgide azalicak emmeyede alisicaklar hic sikinti etme

Gözün aydın canım. Ay dün gibiydi senin pozitif haberini yazdığını hatırlıyorum. Allah'a şükür.
Diğer 2 kişi ne yaptı acaba?

Kız bi 40 gramcık için ufaklık deme kuzuya yazık şaka bi yana Allah beterinden saklasın ikisini de, tedbir amaçlı almışlar sabah gelir inşallah üzülme. İkisinin de kiloları çok güzel, maşallah ♥

Benim oğlanda öyle oldu canim. Midesini yıkar beslenme durumuna bakıp inşallah bırakırlar. Benimkini bu nedenle 6 gün tuttular

Benim oğlanda öyle oldu canim. Midesini yıkar beslenme durumuna bakıp inşallah bırakırlar. Benimkini bu nedenle 6 gün tuttular
Gece getirdiler canım şükür normal yediğini kusuyodu kahverengi değilde yenidoğan da kusmamış hiç biberonla mama yiyolar henüz emme refleksleri tam gelişmemiş

Yok canım üzülmedim orda olunca daha çok kontrol ediyorlar. Şükür geldi zaten gece 2 3 gibi

Hiç sıkıntı etme canım sütün olsun eni sonu emecekler inşallah
Sağınca gelmedi hiç sabah dur bakalım nolcak benim paşaların biraz uğraşması gerek sanırım. Emebiliyolarmı diye bakmak için sabah biberon verdiler gayet güzel emdiler bugün. Daha yeni kendilerine geliyolar sanırım

Süt olmayınca çekmiyorlar sandığımızdan daha farkındalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…