- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #9.861
Çok şükürBiz geldikkksabah doğum oldu çok şükür spinal anestezi yapıldı. Bebişler yanımızda solunum sorunları yok çok şükür ama emme konusunda sorun yaşıyoruz akşama kadar almadılar akşamda tutup emmediler zamanla olcak sanırım. Benim biraz ağrım var ayağa kalkarken zorlanıyorum
Çok şükür canımBiz geldikkksabah doğum oldu çok şükür spinal anestezi yapıldı. Bebişler yanımızda solunum sorunları yok çok şükür ama emme konusunda sorun yaşıyoruz akşama kadar almadılar akşamda tutup emmediler zamanla olcak sanırım. Benim biraz ağrım var ayağa kalkarken zorlanıyorum
Allah analı babalı büyütsün canım darısı benim başıma. komple çatlamak üzereyim artık.Biz geldikkksabah doğum oldu çok şükür spinal anestezi yapıldı. Bebişler yanımızda solunum sorunları yok çok şükür ama emme konusunda sorun yaşıyoruz akşama kadar almadılar akşamda tutup emmediler zamanla olcak sanırım. Benim biraz ağrım var ayağa kalkarken zorlanıyorum
Dikis alinmiyor 1 hafta sonra tam olarak agirim azaldi cnmSezeryan olan arkadaşlar kaç günde toparlandınız ? DikişleriniZ kaç gün sonra alındı ?
Gözünaydın cnm sağlıkla büyüt bebislerini ağrıların normal gitgide azalicak emmeyede alisicaklar hic sikinti etmeBiz geldikkksabah doğum oldu çok şükür spinal anestezi yapıldı. Bebişler yanımızda solunum sorunları yok çok şükür ama emme konusunda sorun yaşıyoruz akşama kadar almadılar akşamda tutup emmediler zamanla olcak sanırım. Benim biraz ağrım var ayağa kalkarken zorlanıyorum
Hepinize çok teşekkür ederim ☺bebişlerin biri 3015 diğeri 2975 doğdu. Ufaklık akşam yediklerini kustu kan şekeri düştü onu yenidoğan yoğun bakıma gözleme aldılar inşallah sabaha yanımıza tekrar gelir küçük kuzum
Kız bi 40 gramcık için ufaklık deme kuzuya yazıkHepinize çok teşekkür ederim ☺bebişlerin biri 3015 diğeri 2975 doğdu. Ufaklık akşam yediklerini kustu kan şekeri düştü onu yenidoğan yoğun bakıma gözleme aldılar inşallah sabaha yanımıza tekrar gelir küçük kuzum
Benim oğlanda öyle oldu canim. Midesini yıkar beslenme durumuna bakıp inşallah bırakırlar. Benimkini bu nedenle 6 gün tuttularHepinize çok teşekkür ederim ☺bebişlerin biri 3015 diğeri 2975 doğdu. Ufaklık akşam yediklerini kustu kan şekeri düştü onu yenidoğan yoğun bakıma gözleme aldılar inşallah sabaha yanımıza tekrar gelir küçük kuzum
Gece getirdiler canım şükür normal yediğini kusuyodu kahverengi değilde yenidoğan da kusmamış hiç biberonla mama yiyolar henüz emme refleksleri tam gelişmemişBenim oğlanda öyle oldu canim. Midesini yıkar beslenme durumuna bakıp inşallah bırakırlar. Benimkini bu nedenle 6 gün tuttular
Yok canım üzülmedim orda olunca daha çok kontrol ediyorlar. Şükür geldi zaten gece 2 3 gibiKız bi 40 gramcık için ufaklık deme kuzuya yazıkşaka bi yana Allah beterinden saklasın ikisini de, tedbir amaçlı almışlar sabah gelir inşallah üzülme. İkisinin de kiloları çok güzel, maşallah ♥
Sağol canımm çok şükür bşn şükürGözün aydın canım.❤ Ay dün gibiydi senin pozitif haberini yazdığını hatırlıyorum. Allah'a şükür.
Diğer 2 kişi ne yaptı acaba?
Hiç sıkıntı etme canım sütün olsun eni sonu emecekler inşallahGece getirdiler canım şükür normal yediğini kusuyodu kahverengi değilde yenidoğan da kusmamış hiç biberonla mama yiyolar henüz emme refleksleri tam gelişmemiş
Sağınca gelmedi hiç sabah dur bakalım nolcakHiç sıkıntı etme canım sütün olsun eni sonu emecekler inşallah
Çok sağol canım ☺
Süt olmayınca çekmiyorlar sandığımızdan daha farkındalarSağınca gelmedi hiç sabah dur bakalım nolcakbenim paşaların biraz uğraşması gerek sanırım. Emebiliyolarmı diye bakmak için sabah biberon verdiler gayet güzel emdiler bugün. Daha yeni kendilerine geliyolar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?