• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Biz geldikkk👶👶 sabah doğum oldu çok şükür spinal anestezi yapıldı. Bebişler yanımızda solunum sorunları yok çok şükür ama emme konusunda sorun yaşıyoruz akşama kadar almadılar akşamda tutup emmediler😅 zamanla olcak sanırım. Benim biraz ağrım var ayağa kalkarken zorlanıyorum
Çok şükür 😍 maşallah iyisiniz üçünüz de, emme de biraz geç olsun napalım 😄 dinlen fırsatın varken canım. Kendine geldiğinde ve inşallah vakit bulduğunda ayrıntılı anlat kaç kilolar, doğum nasıldı vs 😘

Biz geldikkk👶👶 sabah doğum oldu çok şükür spinal anestezi yapıldı. Bebişler yanımızda solunum sorunları yok çok şükür ama emme konusunda sorun yaşıyoruz akşama kadar almadılar akşamda tutup emmediler😅 zamanla olcak sanırım. Benim biraz ağrım var ayağa kalkarken zorlanıyorum
Çok şükür canım 🙏 ağrı olması normal canım 😂

Allah analı babalı büyütsün canım darısı benim başıma. komple çatlamak üzereyim artık.

Gözünaydın cnm sağlıkla büyüt bebislerini ağrıların normal gitgide azalicak emmeyede alisicaklar hic sikinti etme 😍😍

Hepinize çok teşekkür ederim ☺🥰 bebişlerin biri 3015 diğeri 2975 doğdu. Ufaklık akşam yediklerini kustu kan şekeri düştü onu yenidoğan yoğun bakıma gözleme aldılar😒 inşallah sabaha yanımıza tekrar gelir küçük kuzum

Gözün aydın canım. 🤗❤️ Ay dün gibiydi senin pozitif haberini yazdığını hatırlıyorum. Allah'a şükür.
Diğer 2 kişi ne yaptı acaba?

Hepinize çok teşekkür ederim ☺🥰 bebişlerin biri 3015 diğeri 2975 doğdu. Ufaklık akşam yediklerini kustu kan şekeri düştü onu yenidoğan yoğun bakıma gözleme aldılar😒 inşallah sabaha yanımıza tekrar gelir küçük kuzum
Kız bi 40 gramcık için ufaklık deme kuzuya yazık 😍 şaka bi yana Allah beterinden saklasın ikisini de, tedbir amaçlı almışlar sabah gelir inşallah üzülme. İkisinin de kiloları çok güzel, maşallah ♥

Benim oğlanda öyle oldu canim. Midesini yıkar beslenme durumuna bakıp inşallah bırakırlar. Benimkini bu nedenle 6 gün tuttular 🤷

Benim oğlanda öyle oldu canim. Midesini yıkar beslenme durumuna bakıp inşallah bırakırlar. Benimkini bu nedenle 6 gün tuttular 🤷
Gece getirdiler canım şükür normal yediğini kusuyodu kahverengi değilde yenidoğan da kusmamış hiç biberonla mama yiyolar henüz emme refleksleri tam gelişmemiş

Kız bi 40 gramcık için ufaklık deme kuzuya yazık 😍 şaka bi yana Allah beterinden saklasın ikisini de, tedbir amaçlı almışlar sabah gelir inşallah üzülme. İkisinin de kiloları çok güzel, maşallah ♥
Yok canım üzülmedim orda olunca daha çok kontrol ediyorlar. Şükür geldi zaten gece 2 3 gibi 🥰

Hiç sıkıntı etme canım sütün olsun eni sonu emecekler inşallah 🙏 🙏
Sağınca gelmedi hiç sabah dur bakalım nolcak😅 benim paşaların biraz uğraşması gerek sanırım. Emebiliyolarmı diye bakmak için sabah biberon verdiler gayet güzel emdiler bugün. Daha yeni kendilerine geliyolar sanırım

Sağınca gelmedi hiç sabah dur bakalım nolcak😅 benim paşaların biraz uğraşması gerek sanırım. Emebiliyolarmı diye bakmak için sabah biberon verdiler gayet güzel emdiler bugün. Daha yeni kendilerine geliyolar sanırım
Süt olmayınca çekmiyorlar sandığımızdan daha farkındalar 😂😂😂

Back