Kendi kendinize ne yaşıyorsanız uzakta yaşayın ilgilenmiyorum düşüncelerinizle. Ciddiye almıyorum yani anlatabildim mi?? Bu topik başlıklı başka bir topik daha var. 2020 de anne olacak
tüp bebek anneleri diye. Neden bu kadar hazımsız oluyor insanlar ben bunu anlamıyorum. Yaşınız ve algılama seviyeniz ne bilmiyorum ama benim canım o grupta hamile kalan arkadaşlarla hamilelik sürecini paylaşmak, birlikte bu süreci yaşamak istedi. BUNDAN SİZE NE???? orda pozitif gören herkese de topik açık. Başlığını okuyunca bence algılamış olman lazım. İlk mesaja da yazmışım EKİM KASIM AYINDA TRANSFER OLUP POZİTİF SONUÇ ALAN TATLI ANNE ADAYLARI neyin kafasını yaşıyorsunuz. Pozitif görmemiz mi sizi rahatsız etti yoksa bundan sonraki süreçte birbirimizle fikir alışverişin de bulunmamız???? İmreniyoruz dedi dünkü bayan bence hazmedemiyorsunuz. Bu da kötü bir kalbe sahip olduğunuzu gösteriyor. Şunun empatisini yapmak çok mu zor. Arkadaş topiği açtı hepimiz aynı süreçleri yaşıyoruz ve aynı dönemde pozitif değeri gördük. Ne yapmamızı istediniz burdan yazdıklarımızı ordan mı devam etseydik. Ne zaman kalbi duyacaksın bebeğin kesesi göründü mü hangi tahlili istediler. Ne istiyorsunuz ya cidden ben sen orda üzülürken altına gelip ya kızlar cinsiyetini öğrendik çok mutluyum havalara uçtum mu deseydim. Bi gidin Allah aşkına işiniz gücünüz yok saldıracak yer arıyorsunuz. Kaldı ki ben o topiğe halen geliyorum. Bir kişi yaşadığımı yaşamış mı yardımcı olabilir miyim diye tek tek mesajları okuyorum. HERKES KENDİ KALBİNİN EKMEĞİNİ YER. BEN NİYETİMİ BİLİYORUM. İÇİM RAHAT RABBİM DE BİLİYOR. ONUN İÇİN BENLİK SORUN YOK. Ayrıntılı son açıklamamdır canınız nasıl istiyorsa öyle düşünün. İyi günler.