- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #9.501
Insallah canim sütüm hic yoktu cay kaşığı kadar zorla cikariyoduk ama bugun biraz gelmeye başladıBebeğin iyi olsun, sen toparlan inşallah en kısa zamanda bir araya gelirsiniz. Moralini bozma sütünü artırmaya bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim sütüm hic yoktu cay kaşığı kadar zorla cikariyoduk ama bugun biraz gelmeye başladıBebeğin iyi olsun, sen toparlan inşallah en kısa zamanda bir araya gelirsiniz. Moralini bozma sütünü artırmaya bak
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar dün gece 1de yattım hiçbişey yoktu. 3te bir bel ağrısıyla kalktım sanki büyük tuvaletim varmış gibi. Tuvalete gittim duş aldım ama yok geçmiyo. Dakika tuttum sabah 7buçuğa kadar evde bekledim. Ara ara duş aldım. Sancılar 3 dakikada bir gelmeye başladı artık beni götürdüler. 6cm açılma vardı.sen hemen doğurursun dediler ama hastaneye yatınca benim açılmam hemen ilerledi hemen 8cm oldu fakat sancılarım azaldı. Suni sancı aldım o beni mahvetti bütün hastaneyi inletmiş olabilirim. En son saat bir buçukta 3 ıkınmayla 3700 gr 52 cm kızımı kucağıma aldım çok şükür. Hemen emzirdik ettik her şey çok güzel Rabbime hamdolsun. Darısı isteyen bekleyen herkese inşallah .
Allah abalı babalı büyütsün Normal doğum mucizevi bi şey . Ağrıdan öleceğini düşündüğün an da geliveriyor kucağınaKızlar dün gece 1de yattım hiçbişey yoktu. 3te bir bel ağrısıyla kalktım sanki büyük tuvaletim varmış gibi. Tuvalete gittim duş aldım ama yok geçmiyo. Dakika tuttum sabah 7buçuğa kadar evde bekledim. Ara ara duş aldım. Sancılar 3 dakikada bir gelmeye başladı artık beni götürdüler. 6cm açılma vardı.sen hemen doğurursun dediler ama hastaneye yatınca benim açılmam hemen ilerledi hemen 8cm oldu fakat sancılarım azaldı. Suni sancı aldım o beni mahvetti bütün hastaneyi inletmiş olabilirim. En son saat bir buçukta 3 ıkınmayla 3700 gr 52 cm kızımı kucağıma aldım çok şükür. Hemen emzirdik ettik her şey çok güzel Rabbime hamdolsun. Darısı isteyen bekleyen herkese inşallah .
cnm kesinlikle spinal tavsiye ederim genel hem daha fazla agirli ve anestezi bebeklere geciyormus. Hic korkma tatlim ilk kizim gelir gelmez ikince kizim 2dak surmedi ben ilk bebisin aglayistan sonra aglamaya basladim duygusallik basti neyseki ikince dogunca hersey iyi gorunyor dedigi duyunca rahatladimkızlar bu gün anestezi uzmanına muayene oldum. spinal anestezi olacakmış. genel anestezi bebeklerde solunumu etkiliyor dedi. artık geriye 3 hafta beklemek kaldı. insan hem zaman çabuk geçsin istiyor hem sonrasından korkuyorum.
Valla supersin tatlim ayni gun dogurduk cok guzel gecmis seninde ☺ Tebrik ederim prences anali babali buyuksun insallahKızlar dün gece 1de yattım hiçbişey yoktu. 3te bir bel ağrısıyla kalktım sanki büyük tuvaletim varmış gibi. Tuvalete gittim duş aldım ama yok geçmiyo. Dakika tuttum sabah 7buçuğa kadar evde bekledim. Ara ara duş aldım. Sancılar 3 dakikada bir gelmeye başladı artık beni götürdüler. 6cm açılma vardı.sen hemen doğurursun dediler ama hastaneye yatınca benim açılmam hemen ilerledi hemen 8cm oldu fakat sancılarım azaldı. Suni sancı aldım o beni mahvetti bütün hastaneyi inletmiş olabilirim. En son saat bir buçukta 3 ıkınmayla 3700 gr 52 cm kızımı kucağıma aldım çok şükür. Hemen emzirdik ettik her şey çok güzel Rabbime hamdolsun. Darısı isteyen bekleyen herkese inşallah .
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canımKizlar tum guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim. Kizlarim sabah saat 10.da dogdular allahima bin kere sukurler olsun iyiyiler. Ayla 3450gram 47cm, Ayca 2550gram 48cm dogdular kuveze girmediler yanimdalar emzirmeye ugrastik baya Anne olmak cok guzel bir duyguyumus. Spinal sezeryan oldum iyiki genel yaptirmamisim cok sukur ayaga kalkmamda hizli oldu az az yurus yaptim yarin gaz isine halletsem tamamdir. Soyleyecek sozler bulamiyorum kizlar sadece cok ve cok sukur ediyorum ve isteyen herkese nasip etsin istiyorum.
Oyy çok şükür canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ben kaldım sanırım ikizlerle bekleyen darısı başıma inşallahKizlar tum guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim. Kizlarim sabah saat 10.da dogdular allahima bin kere sukurler olsun iyiyiler. Ayla 3450gram 47cm, Ayca 2550gram 48cm dogdular kuveze girmediler yanimdalar emzirmeye ugrastik baya Anne olmak cok guzel bir duyguyumus. Spinal sezeryan oldum iyiki genel yaptirmamisim cok sukur ayaga kalkmamda hizli oldu az az yurus yaptim yarin gaz isine halletsem tamamdir. Soyleyecek sozler bulamiyorum kizlar sadece cok ve cok sukur ediyorum ve isteyen herkese nasip etsin istiyorum.
Tebrik ederim canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Bahti açık, nasipli ve mutlu ömür sürerler inşallah. Yüce rabbim anne olmayı hak eden her kadına bu duyguyu nasip etsinKizlar tum guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim. Kizlarim sabah saat 10.da dogdular allahima bin kere sukurler olsun iyiyiler. Ayla 3450gram 47cm, Ayca 2550gram 48cm dogdular kuveze girmediler yanimdalar emzirmeye ugrastik baya Anne olmak cok guzel bir duyguyumus. Spinal sezeryan oldum iyiki genel yaptirmamisim cok sukur ayaga kalkmamda hizli oldu az az yurus yaptim yarin gaz isine halletsem tamamdir. Soyleyecek sozler bulamiyorum kizlar sadece cok ve cok sukur ediyorum ve isteyen herkese nasip etsin istiyorum.
Öyle oldu Aynı gün sana da hayırlı olsun kızların İnşallah Gözünüz aydınValla supersin tatlim ayni gun dogurduk cok guzel gecmis seninde ☺ Tebrik ederim prences anali babali buyuksun insallah
Allah analı babalı büyütsün canım Allah bebişleri sağlıkla sıhhat le büyütmeyi nasip etsin.cnm kesinlikle spinal tavsiye ederim genel hem daha fazla agirli ve anestezi bebeklere geciyormus. Hic korkma tatlim ilk kizim gelir gelmez ikince kizim 2dak surmedi ben ilk bebisin aglayistan sonra aglamaya basladim duygusallik basti neyseki ikince dogunca hersey iyi gorunyor dedigi duyunca rahatladim
Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar dün gece 1de yattım hiçbişey yoktu. 3te bir bel ağrısıyla kalktım sanki büyük tuvaletim varmış gibi. Tuvalete gittim duş aldım ama yok geçmiyo. Dakika tuttum sabah 7buçuğa kadar evde bekledim. Ara ara duş aldım. Sancılar 3 dakikada bir gelmeye başladı artık beni götürdüler. 6cm açılma vardı.sen hemen doğurursun dediler ama hastaneye yatınca benim açılmam hemen ilerledi hemen 8cm oldu fakat sancılarım azaldı. Suni sancı aldım o beni mahvetti bütün hastaneyi inletmiş olabilirim. En son saat bir buçukta 3 ıkınmayla 3700 gr 52 cm kızımı kucağıma aldım çok şükür. Hemen emzirdik ettik her şey çok güzel Rabbime hamdolsun. Darısı isteyen bekleyen herkese inşallah .
Hayırlı olsun canımm gözün aydın Maşallah kilosuda çok güzelmiş sağlıkla büyüt kuzunu inşallahKızlar dün gece 1de yattım hiçbişey yoktu. 3te bir bel ağrısıyla kalktım sanki büyük tuvaletim varmış gibi. Tuvalete gittim duş aldım ama yok geçmiyo. Dakika tuttum sabah 7buçuğa kadar evde bekledim. Ara ara duş aldım. Sancılar 3 dakikada bir gelmeye başladı artık beni götürdüler. 6cm açılma vardı.sen hemen doğurursun dediler ama hastaneye yatınca benim açılmam hemen ilerledi hemen 8cm oldu fakat sancılarım azaldı. Suni sancı aldım o beni mahvetti bütün hastaneyi inletmiş olabilirim. En son saat bir buçukta 3 ıkınmayla 3700 gr 52 cm kızımı kucağıma aldım çok şükür. Hemen emzirdik ettik her şey çok güzel Rabbime hamdolsun. Darısı isteyen bekleyen herkese inşallah .
Geçecek canım ve geldiğinde çok daha iyi olmuş olarak yanında olacakBen sadece doğumda gördüm yavrumu öpüp kokladim iykide spinal olmusum diyorum simdi sonra bebek bakim odasina gitti orda cocuj doktoru muayene edince kuveze almislar iste benide gece 3 te kaldırdılar ilk 6 gibiydi gittim kuzumu gormeye bide 11.30 gorus saatinde gittim sonrasinda da yattigim muddetce bir iki kere ısrarla aldilar ama dun eve ciktim aksam sut icin esim gidicektu bende bir umit gorurum diye gittim ama malesf almadan gönderdiler dikislerim zorluyo benimde iki gündür 3. Katta evim in çık cok zorlandim artik gorus gunleri haric gitmiycem
Iyiydi canim cok iyi dedi doktor 3 ay daha yaga ve masaja devam etcem sen nptin canimAngelnursee nasıl geçti kontrol canım
Canım gözünüz aydın çok sevindim çok şükür minik kızlarına kavuştunKizlar tum guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim. Kizlarim sabah saat 10.da dogdular allahima bin kere sukurler olsun iyiyiler. Ayla 3450gram 47cm, Ayca 2550gram 48cm dogdular kuveze girmediler yanimdalar emzirmeye ugrastik baya Anne olmak cok guzel bir duyguyumus. Spinal sezeryan oldum iyiki genel yaptirmamisim cok sukur ayaga kalkmamda hizli oldu az az yurus yaptim yarin gaz isine halletsem tamamdir. Soyleyecek sozler bulamiyorum kizlar sadece cok ve cok sukur ediyorum ve isteyen herkese nasip etsin istiyorum.