• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Progestan 100 mg benim günde 4 tane.kan sulandırıcı devam estrofem bıraktirdi. 7 aralıkta kalp atışı war bakalım o zaman ne diyecek
Benim progestan 200 mg canım günde 3 kere.10 haftaya kadar risk var 10.haftaya kadar kullanmalısın demişti.Hepimizin bebişi sağlıklı olsun inşallah sımsıkı tutunsun annelerine 🤗
Bu progestan baş dönmesi yapmıyo mu sizde nasıl dayanıyosunuz kızlar

Kizlar bende ilaçlarıma aynen devam ediyorum estrofem 4 tane iciyorum gunde bide progesteron hap baslatmisdi gecen hafta gunde 2 jelimide 1 e düşürdü seker ilaci verdi bana transfer oncesi yarim yarim gunde bi tane (sekerim yok pcos luymusum onun icin verdi sanirim) sonra kan sulandirici oksapar balik yağı bide farkli vitamin ve d vitamn damla aay yazarken yoruldum😂😂 hepsi neysede jel ve iğne kesilse yetr ikiside zulüm 😆

Kizlar bende ilaçlarıma aynen devam ediyorum estrofem 4 tane iciyorum gunde bide progesteron hap baslatmisdi gecen hafta gunde 2 jelimide 1 e düşürdü seker ilaci verdi bana transfer oncesi yarim yarim gunde bi tane (sekerim yok pcos luymusum onun icin verdi sanirim) sonra kan sulandirici oksapar balik yağı bide farkli vitamin ve d vitamn damla aay yazarken yoruldum😂😂 hepsi neysede jel ve iğne kesilse yetr ikiside zulüm 😆
Benimki vitamin falan vermedi tüp bebek için verilen sadece 🤷🤷🤷

Benimki vitamin falan vermedi tüp bebek için verilen sadece 🤷🤷🤷
Benim veriyo ve ayni iceriklerdeler ve bayada pahali doktrun anlasmali olduğu bi eczacidan 200 e alıyorum disarda 270 falan digeride 65 mideme de fazla geliyo ama doktrum ikisinide israrla devam etmemi soyluyodu

Ben günde 4 estrofem
Günde 2 defa bağışıklık baskılayıcı
günde 1 coraspirin
günde 1 6000 ml oksapar kan sulandırıcı günde 1 100ml progesteron
Günde 4 tane progeny F vitamin takviyesi
Günde 2 vajinal jel
Hepsine aynen devam dedi her muayeneden sonra soruyorum devam diyo 12. Hafta kesecekler sanırım. Doktorum estrofemi niye kesmiyorlar diyo kafam karışık
Ben de estrofem hala kullanıyorum canım 11+4 um bence doktoruna güveniyorsan hiç takılma. Bir risk varsa kullandirmaz zaten. Allah'ın izniyle sağlıklı sıhhatli bebierimiz gelecek 😊

Kızlar mide bulantısından ziyade tiksinme ve mide kazınması gibi oluyor karnım bomboş gibi ama canım da bişey yemek istemiyor sabah bulantılarım yok baş dönmesi anlık sarsıp geçiyor normal mi acep sabah bulantısı olmaması 6 haftalık bu arada

Benimde estrofem günde 3 kez (adetin 3.gunu itibariyle kullanıyorum).jel 2 kez.universitede hemşireler 11.hafta bırakırsın ilaçları demişti yeni gideceğim doktor 12.hafta gel ilaçlara devam et dedi. Hala kullanıyorum bende.

Benimde estrofem günde 3 kez (adetin 3.gunu itibariyle kullanıyorum).jel 2 kez.universitede hemşireler 11.hafta bırakırsın ilaçları demişti yeni gideceğim doktor 12.hafta gel ilaçlara devam et dedi. Hala kullanıyorum bende.
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim etrafımda tecrübeli kimse olmayınca tüp bebek konusunda buraya soruyoruz işte

Back