Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Çok zor olsa gerek canım iğnelere devam etmek
Hangi drun diyo niye kesmiyorlar diye

Benimde doktorum 12. Haftaya kadar kullanacaksın dedi canım günde 2 defa kullanıyorum 4 cok geldı bana ama doktorların vardır bır bıldıgı rahat ol canım

İğneler çok kötü şükür ben artık kullanmıyorum oksapar çarpıntı yaptı prolutex iğne karnımı mosmor yaptı krem olarak sadece hametan kullan oda az kullan dedi çok zor kullanan arkadaşlarda inşallah biran önce hayırlısıyla bırakır

C Cemre0000 canım kaçta randevun. Bende şimdi ikinci randevuya gidiyorum. Tahlillere bakacak inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Seninde minik kese haberini beklıyoruz
Çıktımmm canım çok şükür keseyi gördük ve kalp atışını duyduk, inanılmaz duyguluyum, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız isteyen herkese de nasip olur inşallah

Benimde doktorum 12. Haftaya kadar kullanacaksın dedi canım günde 2 defa kullanıyorum 4 cok geldı bana ama doktorların vardır bır bıldıgı rahat ol canım
Bana da çok geldi kadın Doğum doktorum da niye kesmiyorlar diyince yine sordum yine devam dediler tüp bebektekiler kafam karıştı bi sorun olmasın da

Evet canim cogul gebelik olasilivi var beta bu yuzden yuksek cikmis ola bilir 24,25i adet sancilarim cok olmustu bide hafif lekelenmem olunca cok koktum bi gideyimde bakayim diyorum doktorum baksanda bsiiy gozukMez diyo ben rahim incelmismi kanama baslamismi ve ya dis gebelikmi falan diye aklimda binbir turlu seyler gecirirken doktorum cumartesiyi beklememi soyledi zaten iki gun kaldi sabr edicez artik

Çıktımmm canım çok şükür keseyi gördük ve kalp atışını duyduk, inanılmaz duyguluyum, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız isteyen herkese de nasip olur inşallah
Hayırlı olsun gözün aydın canım bende sabırsızlıkla bekliyorum darısı başımıza

Bende kontrolden çıktım anlatayım da gülün hayatımızın şokunu yaşadık doktor 3 kese var dedi eşimle aynı anda üç mü dedik içi boş birine bitişik bir kese daha var içerde bölünmüş sanırım dedi yok ya ama bende görüyorum yani cidden içi boş bir kese daha var. Şok olduk alttan bakacağım dedi baktı minik olan kesem benim uzunlamasına ilk ultrasondan beri şekli net öyle. Görüntü yanılması dedi o kese yayvan olunca iki tane gibi algılandı ama biz şok olduk mavi küçük balinam, İncirli badem kurabiyem eee bu ne olacak diye o an aklımdan geçiyorum. Kilo nasıl olacak küçük olurlarsa üç dakika içinde aklıma gelmeyen kalmadı çok şükür canım artık sıra kan tahlili vermede senin için

Kızlar kalp sonrası tahlil verdim. Bugün onları götürdüm doktora şükür bir tane karaciğer değerim dışında hepsi normal geldi. Ben bu testleri rahim kalınlaşmadan birkaç gün sonra yine vermiştim. O zaman hepsi normaldi. Doktor prolutex in bu değerin yükselttiğini söyledi. Gerçektende baktım ilaç öncesi tam olması gerektiği değerlerdeyken şu an iki katı artmış durumda. Haftaya devlette tekrar ver dedi aslında kesebiliriz iğneni ama tedirgin olmanı istemiyorum dedi. 1 ay sonraya randevu verdi. O zaman keseceğiz. Ben korkuyorum ilaçları kesmekte.

En geç biz bırakacağız gibi duruyor senin tahliller nasıl gelmişti. İdrar, açlık tokluk şekeri, diğerleri temiz geldi. Karaciğer in bir değeri yüksek geldi. Prolutex yapıyor büyük ihtimalle dedi hatta kessem mi der gibi oldu ama kadın da risk alamıyor. Merkez 12. Hafta dedi. İlaç içmeden önce yine vermiştim ben orda normal değer şimdi iğneden sonra yükselmiş. Hayırlısı ile bir ayı atlatırsak.

Ben tüp bebek sürecinde her seyim normaldi. Sadece iğne olarak tüp bebek iğnelerini vuruldum harici iğne vurulmadim cok sukur

AYNEN canım tahlilleri istedi ve 11 Aralık a randevu verdi. Benim değerlerim biraz kötü idi demir ilacı fln kullanıyordum bakalım şimdi nasıl çıkacak. Senin 1 ay sonra mı kontrol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…