- 2 Ekim 2017
- 1.632
- 731
- 123
- 39
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
Karıştırdım cok pardon canım belkide Allah söyletti inşallah diyelimYok canım ben daha duymadım sata göre 4+4 üm ben daha küçüğüz biz5 Aralık’ta kese randevumuz var.kalp atışına daha var bizim
Çok zor olsa gerek canım iğnelere devam etmekBen günde 4 estrofem
Günde 2 defa bağışıklık baskılayıcı
günde 1 coraspirin
günde 1 6000 ml oksapar kan sulandırıcı günde 1 100ml progesteron
Günde 4 tane progeny F vitamin takviyesi
Günde 2 vajinal jel
Hepsine aynen devam dedi her muayeneden sonra soruyorum devam diyo 12. Hafta kesecekler sanırım. Doktorum estrofemi niye kesmiyorlar diyo kafam karışık
Benimde doktorum 12. Haftaya kadar kullanacaksın dedi canım günde 2 defa kullanıyorum 4 cok geldı bana ama doktorların vardır bır bıldıgı rahat ol canımBen günde 4 estrofem
Günde 2 defa bağışıklık baskılayıcı
günde 1 coraspirin
günde 1 6000 ml oksapar kan sulandırıcı günde 1 100ml progesteron
Günde 4 tane progeny F vitamin takviyesi
Günde 2 vajinal jel
Hepsine aynen devam dedi her muayeneden sonra soruyorum devam diyo 12. Hafta kesecekler sanırım. Doktorum estrofemi niye kesmiyorlar diyo kafam karışık
İğneler çok kötü şükür ben artık kullanmıyorum oksapar çarpıntı yaptı prolutex iğne karnımı mosmor yaptı krem olarak sadece hametan kullan oda az kullan dedi çok zor kullanan arkadaşlarda inşallah biran önce hayırlısıyla bırakırÇok zor olsa gerek canım iğnelere devam etmek
Hangi drun diyo niye kesmiyorlar diye
Çıktımmm canım çok şükür keseyi gördük ve kalp atışını duyduk, inanılmaz duyguluyum, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Normal kadın Doğum doktorum diyoÇok zor olsa gerek canım iğnelere devam etmek
Bana da çok geldi kadın Doğum doktorum da niye kesmiyorlar diyince yine sordum yine devam dediler tüp bebektekiler kafam karıştı bi sorun olmasın daBenimde doktorum 12. Haftaya kadar kullanacaksın dedi canım günde 2 defa kullanıyorum 4 cok geldı bana ama doktorların vardır bır bıldıgı rahat ol canım
Darısı bizlere inşallah ben geliyorum der gibi güp güpÇıktımmm canım çok şükür keseyi gördük ve kalp atışını duyduk, inanılmaz duyguluyum, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızisteyen herkese de nasip olur inşallah
Evet canim cogul gebelik olasilivi var beta bu yuzden yuksek cikmis ola bilir 24,25i adet sancilarim cok olmustu bide hafif lekelenmem olunca cok koktum bi gideyimde bakayim diyorum doktorum baksanda bsiiy gozukMez diyo ben rahim incelmismi kanama baslamismi ve ya dis gebelikmi falan diye aklimda binbir turlu seyler gecirirken doktorum cumartesiyi beklememi soyledi zaten iki gun kaldi sabr edicez artikCanim ayin 20 sindemi 1950 di ve neden o kadar gec caqirdi karindan mi bakicak benim 502 ken gun verdiler gitmeden 3 gunonceside 2 bindi ve gözüktü seninki uçmuştur simdiye bide bu beta yüksekliği düşüklüğü kisiye gprede degisiyo sanirim
Hayırlı olsun gözün aydın canım bende sabırsızlıkla bekliyorum darısı başımızaÇıktımmm canım çok şükür keseyi gördük ve kalp atışını duyduk, inanılmaz duyguluyum, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızisteyen herkese de nasip olur inşallah
Tüp bebek doktoruna söylediniz mi peki. Bi doktordan daha bilgi alsanız daha iyi olur sankiNormal kadın Doğum doktorum diyo
Evet söyledim henüz devam ediyoruz ilaçlara dediTüp bebek doktoruna söylediniz mi peki. Bi doktordan daha bilgi alsanız daha iyi olur sanki
Bende kontrolden çıktım anlatayım da gülünÇıktımmm canım çok şükür keseyi gördük ve kalp atışını duyduk, inanılmaz duyguluyum, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızisteyen herkese de nasip olur inşallah
En geç biz bırakacağız gibi duruyorÇok zor olsa gerek canım iğnelere devam etmek
İnşallah o güzel sesi duymak için darısı size canımmmDarısı bizlere inşallah ben geliyorum der gibi güp güp
Gözün aydın canım şimdi artık heyecanlı, korkulu, pimpirikli anne moduna geçebilirsinKanımı verdim canlar 417 cıktı dr gayet iyi dedi 9 aralık keseyi görmeye gidicem inşallah cok mutluyum
Ben tüp bebek sürecinde her seyim normaldi. Sadece iğne olarak tüp bebek iğnelerini vuruldum harici iğne vurulmadim cok sukurEn geç biz bırakacağız gibi duruyorsenin tahliller nasıl gelmişti. İdrar, açlık tokluk şekeri, diğerleri temiz geldi. Karaciğer in bir değeri yüksek geldi. Prolutex yapıyor büyük ihtimalle dedi hatta kessem mi der gibi oldu ama kadın da risk alamıyor. Merkez 12. Hafta dedi. İlaç içmeden önce yine vermiştim ben orda normal değer şimdi iğneden sonra yükselmiş. Hayırlısı ile bir ayı atlatırsak.
AYNEN canım tahlilleri istedi ve 11 Aralık a randevu verdi. Benim değerlerim biraz kötü idi demir ilacı fln kullanıyordum bakalım şimdi nasıl çıkacak. Senin 1 ay sonra mı kontrolBende kontrolden çıktım anlatayım da gülünhayatımızın şokunu yaşadık doktor 3 kese var dedi eşimle aynı anda üç mü dedik içi boş birine bitişik bir kese daha var içerde bölünmüş sanırım dedi yok ya ama bende görüyorum yani cidden içi boş bir kese daha var. Şok olduk alttan bakacağım dedi baktı minik olan kesem benim uzunlamasına ilk ultrasondan beri şekli net öyle. Görüntü yanılması dedi o kese yayvan olunca iki tane gibi algılandı ama biz şok olduk mavi küçük balinam, İncirli badem kurabiyem eee bu ne olacak diye o an aklımdan geçiyorum. Kilo nasıl olacak küçük olurlarsa üç dakika içinde aklıma gelmeyen kalmadı çok şükür canım artık sıra kan tahlili vermede senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?