Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Hayırlı olsun ne zaman transfer olmuştun karından mi alttan mi muayenede gozuktu
Teşekkür ediyorum 5 kasımda oldum alttan muayeneyle gördük beta tahminim 4bin civarıydı bugün, karından görmek icin daha beklemek gerekiyordu ben görmek istedim ama bundan sonrası karından olcak kısmetse kalp atışı

Çok ilginç bi durum daha önce hiç duymamıştım. Ben de insülin direnci yüzünden son yıllarda biraz kilo aldım. 53 kiloyken şimdi 62 kiloyum. Boyum 160 ve geçen doktorum kilo konusuna çok dikkat etmemi söyledi. Tüp bebek gebeliklerinde ilk 12 hafta ilaçların da etkisiyle farketmeden hızlı bir şekilde kilo alınıyormuş. Ben de bir diyetisyenden gebelik beslenmesi için yardım almayı planlıyorum.İnşallah çok kilo almadan sağlıkla dünyaya getirebilirim minnoşumu

Bende de var insülin direnci. Ben tedaviden önce hep diyet yapan biriydim. Tedaviyle beraber kilo aldım 5kilo kadar. Şimdi de bişey yemesem hemen midem bulanıyo. Yemekten kalkıyorum bi iki saat geçmeden geri açlık hissediyorum başlıyo kazınma ve bulantı. Napcam bilmiyorum kilo işini

Keşke aramızda bir diyetisyen olsaydı da bize tüyolar verseydi ne güzel olurdu benim bulantılar başlamadı inşallah olmaz ama eğer olursa 5-6 kilo kaybeden arkadaşlarım var belki fazlalıklar o şekilde gider hem insülin direnci hem pco hem 2 tüp bebek tedavisi bol hormon bol ilaç derken valla yapıştı sanki bu kilolar. Diyetisyene gideceğim bakalım ne diyecek. Biz de insülin direnci olduğu için eğer çok kilo alırsak bebek de çok kilo alıyormuş ve bebekte diyabet, kiloya bağlı erken doğum vs gibi tehlikeli durumlar yaşanabiliyormuş. Dikkatli olmamız gerekiyor

Valla kilo problemi olmayan kadin yoktur heralde diyetisyen değilim ama tedavi oncesi yaklaşık 30 kilo vermis bir insan olarak bi kac bir sey soyliyebilirim ben diyetime devam ediyorum ekmek pilav makarna ve şekerli hic birsey yemiyorum zaten çikolatanın da faydali olmadığını okumuştum transfer sonrasında kahvaltimda yumrta peynir falan aralarda da badem ceviz gun kayisi kabak çekirdeği ve meyve yiyorum ama minigimden midir nedendir bilmiyorum onlari bile cok yiyemiyorum aksamlarida kabizlik yaşamamak icin genelde zeytinyagli sebze turu yiyorum kizlar 19. Gün bugun transfern ve ben 4 kilo vermisim amacim tabiki kilo vermek degildi ama diyorum ya zararli seyleri kestim yararlilarida yiyemedigimden verdim bazen bundan bile korkuyorum inşallah cok fazla kilo almadan hayrlisiyla bititirz hamilelk dönemini kilo problemini hayati boyunca yaşamış bi insan olarak biliyorum zorluğunu

Gözün aydın nasıl hissediyorsun kendini? Bende yarın ilk defa Ultrasona girecem betaHCG 13bin civarı olması gerek. İnşallah bende keseyi görürüm. Belki daha fazlası

Ay kizlar bence sukredin ben surekli kusuyorum yiyemiyorum zayifladim iyice ama keske yiyebilseydim diyorum cok kotu biseymis.. tabii bunada sukur bebegim iyi olsunda ama suda icemiyorum artik ilacta ise yaramiyor

Gözün aydın nasıl hissediyorsun kendini? Bende yarın ilk defa Ultrasona girecem betaHCG 13bin civarı olması gerek. İnşallah bende keseyi görürüm. Belki daha fazlası
Cok teşekkür ederim darısı başına yarın güzel haberlerle gel sende senin benden 3 gün önceyei transferin karından görme ihtimalin yüksek ama bakarsın kalbi de duyarsın çifte sevinç olur ya vallahi koku harici hic bi belirtimm vs yok sadece kokuları hemen alıyorum şuan

Ben de tedaviden önce şeker ve karbonhidratı keserek vermiştim 17 kilo. Şimdi öyle devam etsem olur mu yine acaba. Vermek için değil de çok kilo almamak için. Mesela meyve bile yemiyodum şeker var diye. Ama şimdi mecbur azar azar yemek lazım meyvelerden falan da .Bünyem çok müsait çünkü kilo almaya. Diyetisyene falan giderseniz bizi de bilgilendirin lütfeenn

Canim pilav ve makarnanin ne faydasi olabilirki bebegine bence sorun olmaz bende kese ve kalbi gördükten sonra bi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum meyveye gelince ondaki seker dogal sonucta ben yiyorum yani ozellikle mandalina yiyorum grip falanda olmiyim die

Vallahi sizin yazdıklarınızı okuyunca ben hepsini de yiyorum 82 kiloyum boyum kurtarıyor beni. 11 gündür kilo takibindeyim ne aldım ne verdim. Maşallah kusma tiksinme yok. Enerji çok harcıyor vücut bence. Ekmekte, pilavda, makarna da yiyorum. Az ama üç beş kaşık. Şu dört haftayı kilo almadan atlatırsam çok güzel olacak. Benim iki bebiş hedefim sağlıklı 3 er kilo doğurmak ortadan ayrılmazsam tabi.

Maşallah inşallah hamileliğin güzel gecer yarın ola hayrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…