Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızlaar İstanbul Avrupa da oturanlar hangi hastahane hangi doktora gidiyorsunuz, hangi hastaneye gideceğime karar veremiyorum

sabah kahvemsi pembemsi birazda beyazkmsi lekelenmem olmustu hemsirehin dediginimi anlamiyoruM acaba beynimmi dondu diye dusunuyorum progestan ignemi sabah olmustum oglen fitil olarak kullandigim ilac olarak devam rtdigim icin onu kullan bide pruliton dige igne yazdi ilk once kirmizi olursa kullanmam gerektivini dusundum sonra agrilarm artdi baya belim ve karnim acayip sekilde agrimaya basladi bide basim donmeye basladi Hemsireyi tekrar aradim Igneni yapmami soyledi igneyi yapib uyudum suan hic bir agrim falan yok normalede kasiklarda batma olurdu o bile gitdi sizce bebege bisiy olirmu? Igne zararlimi diye sordum hayir dedi hemsire egerki baslarsam haftada bi kez yaptirmam gerektigini soyledi belkide gercekten dusuk olucakti onu onledi ama sonucta lekelenmeydi kirmizi kanama seklinde digildi simdide okuyorum pruluton diye igne uzerinde dusuk tehdidi olmadan hamileler kullanamaz falan yaziyor

Hemşireye degil de doktoruna sorsaydın keşke canım. Ama içini ferah tut kırmızı değilmiş kırmızı bile olsa sorun olmuyo okuyoruz. bol bol dinlenmen lazim

Canim kendimizi cok dinliyoruz heran batma olucak değil ki bazen bende diyorum şuan hic biseyim yok yoksa bebeğim benimle değilmi die bazende aqri batma oluyo acaba ters bisey mi oluyo die korkuyorum demem oki o igneyi sana doktorun hemşiren verdiye muhakkak bildiği birsey vardir bebeqinede hic bi zarar vermemiştir belki kullanmasan birsey olabilirdi öyle düşün bol bol dinlen seninle inşallah

Aynen öyle ya bunu kabul edelim ki herkes farklı ama endişeler aynı

Kızlar buarada sürekli sağ kasığımda ağrı var. Büyüyor galiba akıllı bıdığım
Benimde sağlı sollu kasılma oluyor. Bugün göbeğim ağrıyor böyle içerden bir yırtılma hissediyorum. Kiloluyum bebişler yağlarımı açarak yer ediyorlar kendilerine Ya dün bir arkadaşıma gittim doğuma 5 haftası kalan bir arkadaşı vardı. kadının 17 kilosu eksikmiş normal kilodan. Bebek büyüyünce karın yağlarını parçalarmış bu arkadaşın kilo eksikliği olunca kas liflerini yırtmış bebeğin hareketleri. Erkenden izne ayrılmış. Yağlı göbeğime birgün şükür edeceğimi tahmin etmezdim

Birde ben 8. Hafta içindeyim o 8. Ay benim göbeğim onla neredeyse aynı. Çok zayıf bir kadın. Doğum öncesi diyetisyene gitmiş. Sağlıksız beslenme listesi yapmış. Yatmadan pilav, makarna yeme ekmekle, günde 4 yumurta yeme gibi kadın bakmış sağlığımdan tamamen olacağım uygulamamış.

Kizlar gunaydin dun gece yine asiri agriyla uyandim dun zaten agri olmadigi halde bayilcak gibiydim doktor tansiyonhn dusmustur diyo

Kizlar gunaydin dun gece yine asiri agriyla uyandim dun zaten agri olmadigi halde bayilcak gibiydim doktor tansiyonhn dusmustur diyo
Eczane varmi yakinlarinda ölçtur bi cok sitres yaptığımızdan oluyo cnm mesela bende suan neden bende hic bi belirti yok die sitres yapmaya başladım Allahm yardım etsin bize ve meleklerimize ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…