• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Bende ogretmenim belkide bu hayatda en buyuk sinav kendi cocugunun olamayacagini ogrenipte sirekli cocuklarla birlikte olmakti rabbim bu sinavdan gecmeye uardimci olsun hepimizin tum cocuklarmi gercekten benimmiscesine duserken agladken birlikte agladik gulerken birlikte iki gundur ise gitmedim cok kosturmali is oldugu icin baya ozledim keretalari ❤️

Gunaydin kizlar bugun adet gunumdu ve lekelenmem var aslinda peceteye silinmeseydm anlamazdim bi kac damla herdefasinda adet kanamasindan once gelen kirmizimsi kahvemsi beyaz karisik yani bisiy geliyordu aynisi geldi ilacimi ictim yatiyorum ymarm bisey olmamistir

Gunaydin kizlar bugun adet gunumdu ve lekelenmem var aslinda peceteye silinmeseydm anlamazdim bi kac damla herdefasinda adet kanamasindan once gelen kirmizimsi kahvemsi beyaz karisik yani bisiy geliyordu aynisi geldi ilacimi ictim yatiyorum ymarm bisey olmamistir
Canim doktorunla iletişime gec iğne falan verebilir

Benim bugün başım çok ağrıyor uyandığımdan beri böyle. Oğlumda gece biraz huysuzdu acaba ondan mı yoksa ilk gebelik belirtisi mi 😳🤷‍♀️ salı günü gel artık hayırlısıyla. 🙄

Kızlar transferden sonra çok az kanama yaşayan var mi sonra gebeligi devam den
Canim kanama transfer sirasinda yapilan islemden dolayida ola bilir sonucta rahimj. Icine ince de olsa bisuyler girip cikiyo bu yuzden korkma bende bugun lekelenme var ignemi ilacimi yapib yatiyorum suan

Benim bugün başım çok ağrıyor uyandığımdan beri böyle. Oğlumda gece biraz huysuzdu acaba ondan mı yoksa ilk gebelik belirtisi mi 😳🤷‍♀️ salı günü gel artık hayırlısıyla. 🙄
Benimde iki gündür sancı gibi bir şey var. Karnımda büyüyorlar bunun etkileri bize yansıyor.

Jeli 3 pk. 2pk progestan iğne. 2pk estrofem. Bende ilk betaHCG den sonra yazdırdım 100tl tutu. Clexan kan sulandırıci için bana rapor verildi bidaha yazrdirmama gerek yok. Ama diğerlerini bittikçe yazdırmak gerekmis 🤷‍♀️
Merhaba sormak istediğim bir konu var.Raporu devlet hastanesinde mi çıkardınız.Özel hastanede de çıkar mı acaba?

Merhaba sormak istediğim bir konu var.Raporu devlet hastanesinde mi çıkardınız.Özel hastanede de çıkar mı acaba?

Bana sadece uzman doktor olması gerek denildi. Heyet raporu olduğu için sağlık ocağı çıkaramıyor. Ben kendim özelde çıkardım

Bana sadece uzman doktor olması gerek denildi. Heyet raporu olduğu için sağlık ocağı çıkaramıyor. Ben kendim özelde çıkardım
Teşekkür ederim cevap için.Bulunduğum yerde suriyeli vatandaşlarımızdan dolayı kadın doğumculara randevu alınamıyor taa ocak ayına gün veriyor.Özelde de iki tane doktor vür inşallah birisi uzmandır.

Back