• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Vallahi sizin yazdıklarınızı okuyunca ben hepsini de yiyorum 😂😂😂😂82 kiloyum boyum kurtarıyor beni. 11 gündür kilo takibindeyim ne aldım ne verdim. Maşallah kusma tiksinme yok. Enerji çok harcıyor vücut bence. Ekmekte, pilavda, makarna da yiyorum. Az ama üç beş kaşık. Şu dört haftayı kilo almadan atlatırsam çok güzel olacak. Benim iki bebiş hedefim sağlıklı 3 er kilo doğurmak 😂😂😂ortadan ayrılmazsam tabi.
😂😂😂 bende sadece istahsizlik var bide agri oldugu icin uzgunum bisiy oldugunu dusunuyorum surekli kafamda kurup duruyorum manyak gibi 🤰🤲😔

Yarin benim de randevum var hakkımızda hayırlısı🌱 saat kaçta randevunuz benim aksam 5

Sabah 9bucuk. Hakkımzda hayırlısı.. Heycan bastı bugün. Neler hissediyorsun? Benim. Dün çok baş ağrısı oldu. Gebelikten mi bilmiyorum. Onun dışında herşey normal. Son adet tarihin nezaman di? Benim 16 ekim

Sabah 9bucuk. Hakkımzda hayırlısı.. Heycan bastı bugün. Neler hissediyorsun? Benim. Dün çok baş ağrısı oldu. Gebelikten mi bilmiyorum. Onun dışında herşey normal. Son adet tarihin nezaman di? Benim 16 ekim
Bende de heyecan var merak var cok karişik.alttan muayene olur diye afedersin kendimi temizledim.yoruluyorum cabuk tembellige alistim galiba izindeyim. Son adetim benimde 16 ekim.

Bende de heyecan var merak var cok karişik.alttan muayene olur diye afedersin kendimi temizledim.yoruluyorum cabuk tembellige alistim galiba izindeyim. Son adetim benimde 16 ekim.

Bende banyo yaptım 😅🤭 Altan olmaz yinede hazırlıklı gitmek lazım. Aslinda öyle olsun isterim belki kalbi de duyarız 😍🤗 yarin ben 5+6 haftalık oldum sata göre sende 6+0 bakalım ultrasonda ne çıkacak

Yarin benim de randevum var hakkımızda hayırlısı🌱 saat kaçta randevunuz benim aksam 5
Valla benim icimde bi korku bi heycan var kasik agrim var ara ara ve bugunde jelim geri gelmeye basladi yine pembe siyah tortulu belimde agriyo gibi sanki yaa hakkimzda hayırlısı bende 9 gibi gidicem

Bende banyo yaptım 😅🤭 Altan olmaz yinede hazırlıklı gitmek lazım. Aslinda öyle olsun isterim belki kalbi de duyarız 😍🤗 yarin ben 5+6 haftalık oldum sata göre sende 6+0 bakalım ultrasonda ne çıkacak
Banyo da yaptim :) tam tekmil hazırım:) keşke daha erken saate alsaydım ama akşama kadar haberleri sizden alırım artık :)

Kızlar 7.gün kan değerim 121 çıkmıştı 12.gün değerim 1018 çıktı tek embryo transfer edilmişti sizce normal mi ikiz olma ihtimali var mı?

Kızlar 7.gün kan değerim 121 çıkmıştı 12.gün değerim 1018 çıktı tek embryo transfer edilmişti sizce normal mi ikiz olma ihtimali var mı?
Seninki içerde bölünmüş olmasın canım 😂 doktorum 10 hastanın ikisinde değer ikiz gibi yüksek geliyor tek oluyor demişti. Kalpte ancak belli olur tek yumurta ikizi eğer ikizse. Kese tek oluyor. Benim değerle aynı neredeyse hakkında hayırlısı canım 🙏 😘

Arkadaşlar şimdi doktordan geldim kesemizi gördük çok şükür 🙏🏼 Allah tüm isteyenlere inşallah tez zamanda nasip etsin Kucağını doldursun 🤲🏼🥰
Maşallah canım gözünaydın. Çok heyacanlı bir bekleyiş. Benim doktorum kese ve kalp ikisine aynı anda bakacak sanırım 5 aralığı bekliyorum sabırsızlıkla 😇

Maşallah canım gözünaydın. Çok heyacanlı bir bekleyiş. Benim doktorum kese ve kalp ikisine aynı anda bakacak sanırım 5 aralığı bekliyorum sabırsızlıkla 😇

Sabrin sonu selamet olsun cnm 😍 seni transfer tarihin nezaman di? Zor olmuyor mu kız bukadar beklemek 🤭🙄😪

Sabrin sonu selamet olsun cnm 😍 seni transfer tarihin nezaman di? Zor olmuyor mu kız bukadar beklemek 🤭🙄😪
Tatlım transferim 7 kasımda yapıldı. Evet zor oluyor çok heyecanlı bir bekleyiş ama ultrasonun vajinal yapılacağı bilgisi verilmişti o yüzden tek seferde olsun istiyorum iki kere vajinal ultrason olmasın. Zaten o da nasıl olacak valla kafamda binbir soru?? Jeli yaparken bile artık jelin aparatı biraz zor girmeye başladı acaba ultrason nasıl girecek 🤭

Seninki içerde bölünmüş olmasın canım 😂 doktorum 10 hastanın ikisinde değer ikiz gibi yüksek geliyor tek oluyor demişti. Kalpte ancak belli olur tek yumurta ikizi eğer ikizse. Kese tek oluyor. Benim değerle aynı neredeyse hakkında hayırlısı canım 🙏 😘
Bende ondan şüphelendim canım 😃senin değerlerin nasıldı

Back