- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
Güzel sabrettin canım inşallah yarın hem kalbi hem keseyi aynı anda yaşarsınYa sorma Minnaklarimm heyecandan midem bulanıyor ilk defa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel sabrettin canım inşallah yarın hem kalbi hem keseyi aynı anda yaşarsınYa sorma Minnaklarimm heyecandan midem bulanıyor ilk defa
11. Gün 997 çıkmıştı canım :))Bende ondan şüphelendim canım senin değerlerin nasıldı
Ayy çok yakın değerlerimiz.acaba olabilir mi tek embryo kendi kendine bölünmüş müdür11. Gün 997 çıkmıştı canım :))
Olur mu olur Rabbime hiçbir şey imkansız değil canım kese için ne zaman gideceksin? Tekrar kan tahlili istedi mi doktor?Ayy çok yakın değerlerimiz.acaba olabilir mi tek embryo kendi kendine bölünmüş müdür
İstemedi tekrar canım değerlerin güzel dedi o kadar.5 aralık benim kese görme günüm.onda çıkmaz mı eğer ikizse?Olur mu olur Rabbime hiçbir şey imkansız değil canım kese için ne zaman gideceksin? Tekrar kan tahlili istedi mi doktor?
Tatlım transferim 7 kasımda yapıldı. Evet zor oluyor çok heyecanlı bir bekleyiş ama ultrasonun vajinal yapılacağı bilgisi verilmişti o yüzden tek seferde olsun istiyorum iki kere vajinal ultrason olmasın. Zaten o da nasıl olacak valla kafamda binbir soru?? Jeli yaparken bile artık jelin aparatı biraz zor girmeye başladı acaba ultrason nasıl girecek
Güzel sabrettin canım inşallah yarın hem kalbi hem keseyi aynı anda yaşarsın
Benim transferin 20. Günü keseyi gördük. Kese vardı ama daha bebekler yoktu. Bebekler olmadıkça keseden anlamaz canım. Kalp atışında bebeklerimi gördüm.İstemedi tekrar canım değerlerin güzel dedi o kadar.5 aralık benim kese görme günüm.onda çıkmaz mı eğer ikizse?
Sizler güzel haber Ler alın insallh korkma sevin en güzel anları yasyosnYaa umarim mevla en kısa zamanda guzel muradını verir canım iyce korku sardi benide yarin kese icin çağırdılar
Canım benim de bugün ilk defa jelin renginde kahverengilikler var. Doktorum bana bunların normal olduğunu ilaçları düzenli bir şekilde kullanmaya devam etmem gerektiğini söyledi. Endişe etme bence, içini ferah tut bi şey olmaz Allahın izniyleKizlar benim bugun jelim pembe siyah geri geliyodu biraz once baya kirmiziya yakin bi renk geldi doktoruma sordum ilaclara devam et dedi cok korkuyorum belimde de ağrı umarim adet olmam lutfen dua edin benim icin
Ozaman sen Allahın izniyle kalbi duyacaksın. Ben farklı bir yere kadın doğum doktoruna görünecem. Yani karnımdan bakar kesin. Neyse geç olsun güç olmasın hayırlısı
Aynen geç olsun güç olmasın İnşallah herşey yolundadır. Sen yarın mı duyacaksın mucizenin sesini
Canım sakin kalmaya çalış. Stres oluşturma eğer tam kırmızı gelirse doğru müdahale yapacak bir hastaneye git. Doktorundan onay alarak. Çok hareket etme rabbım korusunKizlar benim bugun jelim pembe siyah geri geliyodu biraz once baya kirmiziya yakin bi renk geldi doktoruma sordum ilaclara devam et dedi cok korkuyorum belimde de ağrı umarim adet olmam lutfen dua edin benim icin
Siyah benden bayağıdır geliyor canım içerde kalıyor renk olarak değişiyor. Kahve pek gelmiyor ama siyah beyaz karşık dökülüyor hatta bende dökülsün içerde öyle kalmasın ıstiyorum. Kırmızı yoğun olmasında :)Suan da yok kizlar inşallah bi daha gelmez zaten siyah kahve onlar sabah beri geliyo ama kirmizi gibi gorunce cok korktum doktrum bisey soylemedi hastane igne falan umarim gelmez bir daha
Yok yoğun degil sadece rengi kirmizimsi bi pembe olduğundan cok korktumSiyah benden bayağıdır geliyor canım içerde kalıyor renk olarak değişiyor. Kahve pek gelmiyor ama siyah beyaz karşık dökülüyor hatta bende dökülsün içerde öyle kalmasın ıstiyorum. Kırmızı yoğun olmasında :)
6+2 den sonraki herhangi bir gün kalp atışını duyarız demişti hemşire. Senin kaçıncı haftan?Yani inşallah öyle umut ediyorum. BetaHCG 13bin civar olacak transferden 25 gün geçmiş olacak. Kese ve yolk sac görünür diye tahmin ediyorum belki de
Valla darısı başınıza çok güzel bi duyguymuş içimden çok şükür çok şükür geçiriyorum doktor Diyo bak bak burdaMaşallah canım gözünaydın. Çok heyacanlı bir bekleyiş. Benim doktorum kese ve kalp ikisine aynı anda bakacak sanırım 5 aralığı bekliyorum sabırsızlıkla
6+2 den sonraki herhangi bir gün kalp atışını duyarız demişti hemşire. Senin kaçıncı haftan?