• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Tatlım transferim 7 kasımda yapıldı. Evet zor oluyor çok heyecanlı bir bekleyiş ama ultrasonun vajinal yapılacağı bilgisi verilmişti o yüzden tek seferde olsun istiyorum iki kere vajinal ultrason olmasın. Zaten o da nasıl olacak valla kafamda binbir soru?? Jeli yaparken bile artık jelin aparatı biraz zor girmeye başladı acaba ultrason nasıl girecek 🤭

Ozaman sen Allahın izniyle kalbi duyacaksın. Ben farklı bir yere kadın doğum doktoruna görünecem. Yani karnımdan bakar kesin. Neyse geç olsun güç olmasın hayırlısı 🙂

İstemedi tekrar canım değerlerin güzel dedi o kadar.5 aralık benim kese görme günüm.onda çıkmaz mı eğer ikizse?
Benim transferin 20. Günü keseyi gördük. Kese vardı ama daha bebekler yoktu. Bebekler olmadıkça keseden anlamaz canım. Kalp atışında bebeklerimi gördüm.

Kizlar benim bugun jelim pembe siyah geri geliyodu biraz once baya kirmiziya yakin bi renk geldi doktoruma sordum ilaclara devam et dedi cok korkuyorum belimde de ağrı umarim adet olmam lutfen dua edin benim icin 😢😢

Kizlar benim bugun jelim pembe siyah geri geliyodu biraz once baya kirmiziya yakin bi renk geldi doktoruma sordum ilaclara devam et dedi cok korkuyorum belimde de ağrı umarim adet olmam lutfen dua edin benim icin 😢😢
Canım benim de bugün ilk defa jelin renginde kahverengilikler var. Doktorum bana bunların normal olduğunu ilaçları düzenli bir şekilde kullanmaya devam etmem gerektiğini söyledi. Endişe etme bence, içini ferah tut bi şey olmaz Allahın izniyle🙏🏻

Ozaman sen Allahın izniyle kalbi duyacaksın. Ben farklı bir yere kadın doğum doktoruna görünecem. Yani karnımdan bakar kesin. Neyse geç olsun güç olmasın hayırlısı 🙂

Aynen geç olsun güç olmasın😍 İnşallah herşey yolundadır. Sen yarın mı duyacaksın mucizenin sesini 😍😍

Canım sakin kalmaya çalış. Stres oluşturma eğer tam kırmızı gelirse doğru müdahale yapacak bir hastaneye git. Doktorundan onay alarak. Çok hareket etme rabbım korusun 🙏🙏

Suan da yok kizlar inşallah bi daha gelmez zaten siyah kahve onlar sabah beri geliyo ama kirmizi gibi gorunce cok korktum doktrum bisey soylemedi hastane igne falan umarim gelmez bir daha😔

Suan da yok kizlar inşallah bi daha gelmez zaten siyah kahve onlar sabah beri geliyo ama kirmizi gibi gorunce cok korktum doktrum bisey soylemedi hastane igne falan umarim gelmez bir daha😔
Siyah benden bayağıdır geliyor canım içerde kalıyor renk olarak değişiyor. Kahve pek gelmiyor ama siyah beyaz karşık dökülüyor hatta bende dökülsün içerde öyle kalmasın ıstiyorum. Kırmızı yoğun olmasında :)

Siyah benden bayağıdır geliyor canım içerde kalıyor renk olarak değişiyor. Kahve pek gelmiyor ama siyah beyaz karşık dökülüyor hatta bende dökülsün içerde öyle kalmasın ıstiyorum. Kırmızı yoğun olmasında :)
Yok yoğun degil sadece rengi kirmizimsi bi pembe olduğundan cok korktum

Back