- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
Vallahi sizin yazdıklarınızı okuyunca ben hepsini de yiyorum82 kiloyum boyum kurtarıyor beni. 11 gündür kilo takibindeyim ne aldım ne verdim. Maşallah kusma tiksinme yok. Enerji çok harcıyor vücut bence. Ekmekte, pilavda, makarna da yiyorum. Az ama üç beş kaşık. Şu dört haftayı kilo almadan atlatırsam çok güzel olacak. Benim iki bebiş hedefim sağlıklı 3 er kilo doğurmak ortadan ayrılmazsam tabi.
1.5 aylıkken düştü 2 hafta önceCanım bebeğin düştümü
Yarin benim de randevum var hakkımızda hayırlısıMaşallah inşallah hamileliğin güzel geceryarın ola hayrola
Yarin benim de randevum var hakkımızda hayırlısısaat kaçta randevunuz benim aksam 5
Bende de heyecan var merak var cok karişik.alttan muayene olur diye afedersin kendimi temizledim.yoruluyorum cabuk tembellige alistim galiba izindeyim. Son adetim benimde 16 ekim.Sabah 9bucuk. Hakkımzda hayırlısı.. Heycan bastı bugün. Neler hissediyorsun? Benim. Dün çok baş ağrısı oldu. Gebelikten mi bilmiyorum. Onun dışında herşey normal. Son adet tarihin nezaman di? Benim 16 ekim
Bende de heyecan var merak var cok karişik.alttan muayene olur diye afedersin kendimi temizledim.yoruluyorum cabuk tembellige alistim galiba izindeyim. Son adetim benimde 16 ekim.
Valla benim icimde bi korku bi heycan var kasik agrim var ara ara ve bugunde jelim geri gelmeye basladi yine pembe siyah tortulu belimde agriyo gibi sanki yaa hakkimzda hayırlısı bende 9 gibi gidicemYarin benim de randevum var hakkımızda hayırlısısaat kaçta randevunuz benim aksam 5
Yaa1.5 aylıkken düştü 2 hafta önce
Banyo da yaptim :) tam tekmil hazırım:) keşke daha erken saate alsaydım ama akşama kadar haberleri sizden alırım artık :)Bende banyo yaptımAltan olmaz yinede hazırlıklı gitmek lazım. Aslinda öyle olsun isterim belki kalbi de duyarız yarin ben 5+6 haftalık oldum sata göre sende 6+0 bakalım ultrasonda ne çıkacak
Hayırlısı olsun canım dinlen uzan inşallah güzel sonuçlar alacağız ben inaniyorumValla benim icimde bi korku bi heycan var kasik agrim var ara ara ve bugunde jelim geri gelmeye basladi yine pembe siyah tortulu belimde agriyo gibi sanki yaa hakkimzda hayırlısı bende 9 gibi gidicem
Seninki içerde bölünmüş olmasın canımKızlar 7.gün kan değerim 121 çıkmıştı 12.gün değerim 1018 çıktı tek embryo transfer edilmişti sizce normal mi ikiz olma ihtimali var mı?
Maşallah canım gözünaydın. Çok heyacanlı bir bekleyiş. Benim doktorum kese ve kalp ikisine aynı anda bakacak sanırım 5 aralığı bekliyorum sabırsızlıklaArkadaşlar şimdi doktordan geldim kesemizi gördük çok şükürAllah tüm isteyenlere inşallah tez zamanda nasip etsin Kucağını doldursun
Maşallah canım gözünaydın. Çok heyacanlı bir bekleyiş. Benim doktorum kese ve kalp ikisine aynı anda bakacak sanırım 5 aralığı bekliyorum sabırsızlıkla
Canım benim heyecanlanma guzel sonuçlar alacağız Allahın izniyle
Tatlım transferim 7 kasımda yapıldı. Evet zor oluyor çok heyecanlı bir bekleyiş ama ultrasonun vajinal yapılacağı bilgisi verilmişti o yüzden tek seferde olsun istiyorum iki kere vajinal ultrason olmasın. Zaten o da nasıl olacak valla kafamda binbir soru?? Jeli yaparken bile artık jelin aparatı biraz zor girmeye başladı acaba ultrason nasıl girecekSabrin sonu selamet olsun cnmseni transfer tarihin nezaman di? Zor olmuyor mu kız bukadar beklemek
Bende ondan şüphelendim canımSeninki içerde bölünmüş olmasın canımdoktorum 10 hastanın ikisinde değer ikiz gibi yüksek geliyor tek oluyor demişti. Kalpte ancak belli olur tek yumurta ikizi eğer ikizse. Kese tek oluyor. Benim değerle aynı neredeyse hakkında hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?