• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canım plt kandaki trombosit miktarı.Diğer pıhtılaşma apayrı birşey aslında.benim plt normal aralıkta ama genimde pıhtılaşma bozukluğu var.hamileliğin başında o kadar iğne ilaca rağmen plt 500e çıkmıştı ama dün yaptırdığım testte yine 360lardaydı.Ama korkmayın bir sıkıntı olmaz aklınıza kötü şeyler getirmeyin inşallah iyi olur.Hem geninde pıhtı bozukluğu olup kayıp yaşamadan tedavisiz doğuranlar var.
İşte canım benim kafamda orda karıştı o kadar ilaca rağmen pıhtı değeri buysa niye değişme yok hep aynı 😂 çok kurcalamamak lazım diğer teste de doktor kanın koyu başka bir sıkıntı da yok demişti rabbime emanetler artık 🙏🙏🙏

Kızlar şöyle genel durumumu yazayım. Sata göre 9+5 günlük miniklerim usg ye göre biri 9+4 diğeri 10+0 🙏 şu ana kadar sadece iki defa patates kızartması canım çekti başka da aşerme diyeceğim bir şey olmadı. 10 hafta boyunca bir defa pıhtı atma kanaması yaşadım onda da hiçbir müdahale yapılmadı ekstra Allah korudu miniklerimi. 7 litrelik süt mayalayıp baş aşağı onu kaldırdığım için olduğunu düşünüyorum çünkü birgün sonra yaşandı ve doktor ani hareketten çok yukarı uzanmaktan, ağır kaldırmaktan olabilir diye. Doktora sütü kaldırdım diyemedim. Şükür daha yaşanmadı. Onun dışında karın ağrım, kasık ağrım var göğüslerim iki kat büyüdü. Mide yanmam arada oluyor ve her daim midemde açlık hissi var. 9. Haftamda iştah artışım oldu. Şimdilik kilo almadım 25 Aralık ta ense kalınlığı randevum var. Şimdilik bizde durum bu 💓

Maşallah 🤗 aslında benim de bulantim çok farklı açlık var sürekli gibi 🤷‍♀️ olsun bu sefer kocaman karnım olsun istiyorum 🤰 dikat etmiyorum 12 15 kiloya kadar alabilirim

Yaa kullandin mi bende buqun aldim ama dayanabilirsem kullanmiyim dedim ne kadrlik oldun tam ben buqun 7+3 aslinda 12 haftaya kadr kullanmakda istemiyorum ama dayanilcak gibide deqil birde ilaci ucretli aldim ben rapor cikmasi gerekir dedi eczane raporda sadece kanser hastalarına cikiyo dedi 60 tl ye aldim parasi sorun deqilde korktum isde o yuzden tedirginm
Biz de bugün 7+3üz 😍 ilaç biraz pahalı evet ben de parayla aldım ama etkili. Kullanıyorum biraz hafifletiyor yoksa çok kötü oluyorum. İlaç haricinde taze zencefilli çay, beyaz leblebi, bir de yeşil mercimeği ıslatıp yumuşayınca biraz tuzlayıp yiyorum. Bunlar hafifletiyor aklında bulunsun.

Biz de bugün 7+3üz 😍 ilaç biraz pahalı evet ben de parayla aldım ama etkili. Kullanıyorum biraz hafifletiyor yoksa çok kötü oluyorum. İlaç haricinde taze zencefilli çay, beyaz leblebi, bir de yeşil mercimeği ıslatıp yumuşayınca biraz tuzlayıp yiyorum. Bunlar hafifletiyor aklında bulunsun.
Tamm canm sağol bende deniyorum biseyler ama bir iki ondan sonra yine kâr etmiyo bakalim sikicaz disimizi bide benim dun gece bacak huzursuzluğum oldu sabaha kadar uyutmadi beni korktm bende doktoruma yazdim nettende bakdim demir eksikliği falan yaziyodu doktrda bi vitamin daha verdi 4 tane vitamin kullanicam onuda alınca

Ben pıhtı testı yaptıralım demiştim ,o da sankı pıhtılasma var gıbı davranıoz bız zaten hepınıze gerekyok dedi .iyi de 12.haftada bırakıp bırakmıycahımıza ona gore karar verılırdı işte .. sen napnayı dusunuyorsun.coraspin yeterli olur mu ki .ayrıca normalde kam pıhtı sorunu olmayıp ta gebelıkte de baslayabılıyormus
Anladım canım ben bıraktım doktor bütün ilaçlarını bırak diyince şahsen. Ama kafamda soru işaretleri. Eğer kafasına göre bıraktırdiysa. Resmen Allah'a emanet bebeğimiz yaşıyor desene 😭

Anladım canım ben bıraktım doktor bütün ilaçlarını bırak diyince şahsen. Ama kafamda soru işaretleri. Eğer kafasına göre bıraktırdiysa. Resmen Allah'a emanet bebeğimiz yaşıyor desene 😭
Sizin hesaplamayı transfer tarihine göre mi yapiyorlar son adet tarihine göre mi? Benim kafam karışık bu konuda.

Kızlar şöyle genel durumumu yazayım. Sata göre 9+5 günlük miniklerim usg ye göre biri 9+4 diğeri 10+0 🙏 şu ana kadar sadece iki defa patates kızartması canım çekti başka da aşerme diyeceğim bir şey olmadı. 10 hafta boyunca bir defa pıhtı atma kanaması yaşadım onda da hiçbir müdahale yapılmadı ekstra Allah korudu miniklerimi. 7 litrelik süt mayalayıp baş aşağı onu kaldırdığım için olduğunu düşünüyorum çünkü birgün sonra yaşandı ve doktor ani hareketten çok yukarı uzanmaktan, ağır kaldırmaktan olabilir diye. Doktora sütü kaldırdım diyemedim. Şükür daha yaşanmadı. Onun dışında karın ağrım, kasık ağrım var göğüslerim iki kat büyüdü. Mide yanmam arada oluyor ve her daim midemde açlık hissi var. 9. Haftamda iştah artışım oldu. Şimdilik kilo almadım 25 Aralık ta ense kalınlığı randevum var. Şimdilik bizde durum bu 💓
Kuzum Rabbim bebeklerini sana bağışlasın. Dilerim sağlıklı bir gebelik geçirirsin. Bu arada sen de kanama yasamissin gebelikte. Nerden anladılar pıhtı olduğunu kuzun. Ben de kanama yaşadım gebelikte yerleşme kanaması demişlerdi

Sen ne zamana kadar hangı ılacları kullandın canım ,suan kullandıgın bişey var mı ,kac haftalıksınız

Sen ne zamana kadar hangı ılacları kullandın canım ,suan kullandıgın bişey var mı ,kac haftalıksınız
Canım ben şuan 13+5 im. Doktorum 12. Haftaya kadar hibor kan sulandırıcı iğne, crinone jel, crimare Forte bant, estrofem, progestan hap, prenatal life kullanıyordum. Doktorum hepsini bıraktırdı sadece demir ilacı verdi onu kullanıyorum canım

Kuzum bana sordu sat ne diye. Direk ona göre hesaplıyor benim doktorum. Ama genellikle bebeğim 2 gün önden gidiyor
Ben ikisini birlikte söyledim.transfere göre büyük sat a göre küçük transfere göre şuan bende 13+5 im.hangi hesabı yapmak gerek? Ultrasonda çıkan ölçüye gore mi? Transfer tarihi mi?

Canım ben şuan 13+5 im. Doktorum 12. Haftaya kadar hibor kan sulandırıcı iğne, crinone jel, crimare Forte bant, estrofem, progestan hap, prenatal life kullanıyordum. Doktorum hepsini bıraktırdı sadece demir ilacı verdi onu kullanıyorum canım
Bende 12.hafta sonunda bırakcam hepsını sanırım,ınsallah bir sıkıntı olmaz ,Allahıma emanetler🙏 Kimisi doguma kadar devam edıyormus ıgneye ,gercı gobegımde yer kalmadı artık..

Bende 12.hafta sonunda bırakcam hepsını sanırım,ınsallah bir sıkıntı olmaz ,Allahıma emanetler🙏 Kimisi doguma kadar devam edıyormus ıgneye ,gercı gobegımde yer kalmadı artık..
Canim benim kanamam olmustu 6.haftada kese etrafinda kanama olmstu o yuzden doguma kadar oksapara devam

Kuzum Rabbim bebeklerini sana bağışlasın. Dilerim sağlıklı bir gebelik geçirirsin. Bu arada sen de kanama yasamissin gebelikte. Nerden anladılar pıhtı olduğunu kuzun. Ben de kanama yaşadım gebelikte yerleşme kanaması demişlerdi
Amin canım 🙏 hepimizin inşallah sağlıkla tamamlanır. İki kesemin ortasında gördü canım sancı ile bir kısmını atmışsın ama halen nokta şeklinde duruyor. Bir hafta sonra gittim yine vardı. Ama tehlikeli bir yerde ve boyutta değil dedi doktorum. Birde canım kanama sadece ilk gittim ve yirmi dakika sonra gittiğimde kırmızıydı ve akan bir kan değilde peçete ye sadece geliyordu. Ve sonrası renk koyulaştı 12 saat sonra tamamen durdu. Ben 8. Haftada yaşayınca canım. 5 6 haftalık ta yerleşme olurda 8 yerleşme için geç gelmişti bana

Ben ikisini birlikte söyledim.transfere göre büyük sat a göre küçük transfere göre şuan bende 13+5 im.hangi hesabı yapmak gerek? Ultrasonda çıkan ölçüye gore mi? Transfer tarihi mi?
Canım benim doktor takip çizelgeme usg ölçülerinide yazıyor satıda. Aynı çizelge defterinden bir tane onda var bir tane bende.

Bende ultrason ölçüsünü söylüyor doktor. Ben hala transfer tarihi takvimine göre takip ediyorum.
Bende hiç transferi sormadı ona göre hiç hesap yapmadık. Sata göre ve usg ye göre gidiyor. Tüp bebek doktorum da sata göre yaptı. Üç haftaya yakın fark oluşmaz mı? Ben transferi adetin 19. Günü olmuştum transferi baz alsa 19 gün daha küçük olurlar.

Back