- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #2.201
İki haftaki kontrol sonrası benim tamamen rahat olacak inşallahÇok şükür. Haftalar ilerledikçe biraz daha rahatlıyorum. Bide ara sıra baş dönmesi, göğüs hassasiyeti de yoklayinca tamam diyorum kar tanem benimle
Bu arada geçen gün midem makarnadan bulandıyiyemedim. En çok meyveyi yiyorum bide zencefilli şeker iyi geliyor. Senin nasıl gidiyor
Yok canım benimde etmiyor daha doğrusu doktorum Ankara da. Anlaşmalı olduğu özel hastanede kadın doğumcu tercih ettim zaten sayı iyi doktorlardan biri doktorum. Merkezden kopmak istemedim. Kalp atışı duyuna kadar zaten bilgi verdim arayıp. Kalp atışı sonrası pıhtı atınca da aradım. İki hafta sonra kontrol için gidince yine ararım. Bakayım doktorum hepsini keseceğim dedi arayıp derim kestik siz ne diyorsunuz diye.Ben de canım .. senın gebelık takıbını tup bebek doktorunmu yapıyor,benım tup bebek dr u gebelık takıbı yapmıyor..
İştahsızlık benim ilk haftalarda en net belirtimdi Canım 4 5 gündür iştah arttı. 1.5 kilo vermiştim bende alırım bu gidişle.Kizlar bende hic bi belirti yok ne sertlk nede karıncikintisi falan tam aksi göbeğim küçüldü benm bulantilardan iştahsızlkdan
Canım benim de tüm gün süren şiddetli bulantılarım var günlerdir yataktan çıkamıyorum doktorum bana da zofer verdi ben 1 haftadır kullanıyorum rahatlatıyor.Kizlar doktor bana zofer 4mg ilac al dedi bulanti icin ama nette düşük falan yaptriyo yaziyo gercek mi acaba yaa kafama takildi şimdi
Yaa kullandin mi bende buqun aldim ama dayanabilirsem kullanmiyim dedim ne kadrlik oldun tam ben buqun 7+3 aslinda 12 haftaya kadr kullanmakda istemiyorum ama dayanilcak gibide deqil birde ilaci ucretli aldim ben rapor cikmasi gerekir dedi eczane raporda sadece kanser hastalarına cikiyo dedi 60 tl ye aldim parasi sorun deqilde korktum isde o yuzden tedirginmCanım benim de tüm gün süren şiddetli bulantılarım var günlerdir yataktan çıkamıyorum doktorum bana da zofer verdi ben 1 haftadır kullanıyorum rahatlatıyor.
Valla ben 74 den 68 düşmüşüm daha 7. Haftadayız gerci doktr önemli değil kilo vermen dedi ama ben yinede üzülüyorum mercimeğim gelisemiycek dieİştahsızlık benim ilk haftalarda en net belirtimdi Canım 4 5 gündür iştah arttı. 1.5 kilo vermiştim bende alırım bu gidişle.
Tedirgin olunuyor canım bende iki tane olunca korkuyordum böyle devam ederse nasıl olacak diye. Şu an seninki kandan besleniyor inşallah iki haftaya bulantın kalmazValla ben 74 den 68 düşmüşüm daha 7. Haftadayız gerci doktr önemli değil kilo vermen dedi ama ben yinede üzülüyorum mercimeğim gelisemiycek die
Bence benimkiler bu hafta yemeye başladı çok net fark varKzlar bebekler hangi aydan itibaren yediklerimizden besleniyor
12. Haftayla yediklerimizden almaya başlıyormuş canım. Ama benim 10. Hafta başından itibaren iştah artışım var.Kzlar bebekler hangi aydan itibaren yediklerimizden besleniyor
Hemde iki tane :) embriyo da olsalar yine iki kardeş birlesip fetus olurlardı:))Bence benimkiler bu hafta yemeye başladı çok net fark varyarın 9+6 oluyoruz 10 haftam bitiyor. Benim uygulama da bu hafta artık bebek embriyo olarak adlandırılmayıp fetus olarak adlandırılıyor yazıyor.
Inşallah cnm yaaTedirgin olunuyor canım bende iki tane olunca korkuyordum böyle devam ederse nasıl olacak diye. Şu an seninki kandan besleniyor inşallah iki haftaya bulantın kalmaz
Aynen canim biraz öyle oluyorlarHemde iki tane :) embriyo da olsalar yine iki kardeş birlesip fetus olurlardı:))
Ben de ultrasona göre senle aynı oluyo da Normalde siz 3 gün öndesiniz. Sen bi git bakalım sonuca göre ben de bakayımNormalde 27 Aralıkta gidecektim de 12. Hafta bitiyor ense kalınlığı için geç olur diye düşündüm. 11-14. Haftalar arasında diyorda işte 12+6 olmuş oluyoruz biri iki gün önden gidiyor geç olur hafta başında gideceğim. Bende çok heyecanlıyım artık 12. Hafta belli oluyor
Içın rahat olsun canım inşallah ıyi haberler verirsinAynen canim biraz öyle oluyorlarçok şükür 12. Hafta randevusuna gitsem daha rahat olacağım. Korku hep oluyor.
İnşallah canımIçın rahat olsun canım inşallah ıyi haberler verirsin
Biri önde canım diğeri seninki ile aynı aslında istediğimiz küçük olan gibi olması dedi doktor. Çok önden gitmesi de iyi değil +- üç gün normaldir dedi. Sata göre yani. Ben bu sefer ağırlıklarını soracağım hep boy varBen de ultrasona göre senle aynı oluyo da Normalde siz 3 gün öndesiniz. Sen bi git bakalım sonuca göre ben de bakayımBakalım bu gittiğimde nasıl çıkcak büyüklüğü
Canım plt kandaki trombosit miktarı.Diğer pıhtılaşma apayrı birşey aslında.benim plt normal aralıkta ama genimde pıhtılaşma bozukluğu var.hamileliğin başında o kadar iğne ilaca rağmen plt 500e çıkmıştı ama dün yaptırdığım testte yine 360lardaydı.Ama korkmayın bir sıkıntı olmaz aklınıza kötü şeyler getirmeyin inşallah iyi olur.Hem geninde pıhtı bozukluğu olup kayıp yaşamadan tedavisiz doğuranlar var.Ben kan sayımını bekarken de vermişim 2015 te evlenmeden önce nikah için 2016 da verdim. Tedavi öncesi ile tedavi sonrası plt oranı aynı. 317 320 o civar o kadar iğne coaspirin acaba bir etki etmedi mi??? Ya da vurulduğumuz iğne plt de değil başka bir kan testinde mi belli eder iki gündür düşünüyorum. Plt oranım son 4 yıldır hep aynıkorkuyorum pıhtı dan canım bakalım iki hafta sonra gidince ne yapacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?