Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canım galiba bebislerimizi hissedene kadar devam edecek bana doktor en son bir ay sonra gel dedi ben üç kere kapl atışını duyduğum halde şuan hiç bir şey hissetmiyorum bebeğim ne halde ne yapıyor korkuyorum ah ah ne olacak bizim halimiz

Hanımlar benim. Bugün baya misafir vardı genelde ayaktayım ve hafif pembe leke geldi şimdi uzandım. Ayaklarımı diktim. Sırtıma da ağrı girdi salı ilk muayene olacak çok merak ediyorum

Kizlar sizde fitil kullaniyormusunuz? Sabah kalkdigimda bakiyorum hepsi geri gelmis normalmi sizce?
Kuzum benim de öyle oluyor kullandigimdan ber ben de yaşıyorumi telaş etmeyin vücut lazım olanı alıyormuş ama tavsiyem jeli sürdükten sonra bol bol yürüyüş yapmak

Hanımlar benim. Bugün baya misafir vardı genelde ayaktayım ve hafif pembe leke geldi şimdi uzandım. Ayaklarımı diktim. Sırtıma da ağrı girdi salı ilk muayene olacak çok merak ediyorum
Çok yorma kendini ben transfer öncesi çağırmam gereken herkesi çağırdım. Sonuç pozitif olursa sonrası çağırmamak için. Şu ara misafir almayın kızlar. İyice dinlen inşallah hafif bel yorulmasıdır.

Bende yarın kalp atışlarını duyacağım inşallah rabbim in izniyle

Bel agirir kızlar. Ben sizin zamanlarınızda sandalyede sürekli oturunca bile agiriyordu belim

Bel agirir kızlar. Ben sizin zamanlarınızda sandalyede sürekli oturunca bile agiriyordu belim
Şükür şu an ağrım sızım yok sadece bebeklerim yavaş yavaş burdayız diyor sanırım. Sağlı sollu kasık batmam başladı sol kasık batması erkek bebeğe sağ kasık kız bebeğe yorulurmuş ve şu ana kadar gerçekten de gördüğüm hamileler de tuttu bu tez. İnşallah bende de tutar bir kız bir erkek yerim onları

Yaaaa ben de yerim onları maşallah Rabbim ikizlerini sağlıkli sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım çok güzel aynen sen o rahmini daha iyi hissedersin bizden şimdi buyudukce rahim bende bacaklarımda çok batma oluyordu nedense

Amin canım benim inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklayalım aynen ya hissediyor insan. Benimde ayaklarımda gerilme isteği var

Kuzum benim de öyle oluyor kullandigimdan ber ben de yaşıyorumi telaş etmeyin vücut lazım olanı alıyormuş ama tavsiyem jeli sürdükten sonra bol bol yürüyüş yapmak
Bana uyurken koy soylenmisti baska hemsire tarafndan simdiyse sordugumda baskasi hayr koyduktan sonra 10,15 dakoka yuruyup sonra uyumaloudin diyo saka gibi.. bugunden artik ilc gibi icmeye basliycam igne e ilac olarak alicam progestoronu bide bir tane estrofem var

Ya şehir dışından arkadaşlar geldi onlara da söyledim sağ olsunlar yardımcı oldular ama yinede yorulmuşum

Yadee canım bende senin gibiydim cok yoruldum ayakta kaldım butun gun akşamına kahverengi leke gelmıstı dinlendim gectı sukur gecer korkma inşallah

Ya şehir dışından arkadaşlar geldi onlara da söyledim sağ olsunlar yardımcı oldular ama yinede yorulmuşum
Dun benimde misafirler vardi herkes bizde toplasti mutlu haberi paylastik sagolsun eltilerim annem hersey yapti cay bile tasitmadilar ama yinede insan yoruluyo arada odama gecip uzandim falan

Canim korkma sirt agrisi karn agrisi ara sira okuyoe pembe lekeyse jelden ola bilir

Canim dikkat et yorma kendini eğer sana yardim edicek bi yakinin yoksa kabul etme misafirlerini benimde aile apartmani gelen giden cok ama annemle kiz kardesim ilgileniyo sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…