• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Şükür şu an ağrım sızım yok sadece bebeklerim yavaş yavaş burdayız diyor sanırım. Sağlı sollu kasık batmam başladı 😂😂sol kasık batması erkek bebeğe sağ kasık kız bebeğe yorulurmuş ve şu ana kadar gerçekten de gördüğüm hamileler de tuttu bu tez. İnşallah bende de tutar 😂😂bir kız bir erkek yerim onları
Benimde sol batıyor. Ama kardesimin sağ batıyordu erkek bebek bekliyor 6 aylık hamile

Canım galiba bebislerimizi hissedene kadar devam edecek bana doktor en son bir ay sonra gel dedi ben üç kere kapl atışını duyduğum halde şuan hiç bir şey hissetmiyorum bebeğim ne halde ne yapıyor korkuyorum ah ah ne olacak bizim halimiz 🤭🤭🤭
Kesinlikle ya hissedene kadar emin olması cok zor 😂 ben bugün gittm ama keseyi göremedik pazartesi bidaha gidicem beta verdim 900 küsür sanırım 1000 üzerinde gözüküyormuş 😟

Kızlar e bebek in hafta hafta gebelik videoları var. Transfer zamanı bulmuştum. 6. Hafta videosunda ağlamıştım. İzleyin lütfen 🙏 beni herkes bir şeye benzetiyor diyo ama ben kendimi dünyanın en gürültülü şarkısını söyleyen sesini yalnızca annesinin duyduyu mavi bir balinaya benzetiyorum diyo ağlıyorum izledikçe 😂😂😂

Ayy Allahım minikler büyüyor da kalp atışlarını duycaksın cok heyecanlı 🥰
Çok heycanlı sabah olsun istiyorum canlarımı duyacağım. Onları çok seviyorum her gün söylüyorum nasıl bir şey bu ya görmeden bu kadar çok sevmek. Şimdiden maymun ettiler bizi eşimle şekillerdeyiz. Rabbım bekleyen herkese tez zamanda versin. 🙏 🙏

Dera34 Dera34 sorunun cevabı burda :)) ikinci kan artışın sağlıklı olduğu gibi on gün sonra keseye çağıracaklar. Keseden on gün sonra da kalp atışı. Benim doktorum alttan bakıyor. Merkezim hiçbir sakınca görmüyor. Doktor görüşü aslında burda belirleyici alttan bakanda var. Bekletip ikisini birden karından bakan da var. Bebişin hayırlı olsun 😍😍

Kizlar siz kac günde bir duş aliyosunz bide ben sicak suyla yikanmayi sevdigim icin ılık suda donuyorum yaa ama dus alincada cok rahatliyo insan uzun sure almayinca hasret kaliniyo 😄😄

Çok heycanlı sabah olsun istiyorum canlarımı duyacağım. Onları çok seviyorum her gün söylüyorum nasıl bir şey bu ya görmeden bu kadar çok sevmek. Şimdiden maymun ettiler bizi eşimle şekillerdeyiz. Rabbım bekleyen herkese tez zamanda versin. 🙏 🙏
Ah hiç sorma bizde de durumlar aynı rabbim her isteyene nasip etsin tez vakitte inşallah 🤲🏼🙏🏼

Kızlar bende temmuz ayı annesiyim trasfer sonrası ikizlere hamileyim 6 haftalık biri digeri 5 bucuk geçen gün kanamam oldu leke olarak devam ediyo duş almaktanda çok gezmektende iş yapmaktanda korkar oldum

İstisnadır canım 😂😂gerçi benim iki taraflı ağrıyor istediğim de iki farklı cinsiyet 😂 sağlıklı olsunlarda hayırlısı ile gerisi işin şakası.
Peki bu sol kasık sağ kasik olayının var mı kanıtı istisna dediniz merak ettim. Yoksa şaka mı yapmaya çalıştınız anlamadım afedersiniz

Dera34 Dera34 sorunun cevabı burda :)) ikinci kan artışın sağlıklı olduğu gibi on gün sonra keseye çağıracaklar. Keseden on gün sonra da kalp atışı. Benim doktorum alttan bakıyor. Merkezim hiçbir sakınca görmüyor. Doktor görüşü aslında burda belirleyici alttan bakanda var. Bekletip ikisini birden karından bakan da var. Bebişin hayırlı olsun 😍😍
Teşekkür ederim Minnaklarım😊yarın ben onu da bi doktoruma sorayım bakalım nereden muayene etmeyi doğru bulur çok teşekkürler

Kizlar siz kac günde bir duş aliyosunz bide ben sicak suyla yikanmayi sevdigim icin ılık suda donuyorum yaa ama dus alincada cok rahatliyo insan uzun sure almayinca hasret kaliniyo 😄😄
Diyeceğim ama gülmeyin bana 🙈🙊hafta da bir gün alıyorum. Grip olmamak için 😂dün aldım bugün doktora gideceğim.

Kızlar bende temmuz ayı annesiyim trasfer sonrası ikizlere hamileyim 6 haftalık biri digeri 5 bucuk geçen gün kanamam oldu leke olarak devam ediyo duş almaktanda çok gezmektende iş yapmaktanda korkar oldum
Kanama olunca haklısın insan daha fazla tedirgin olur. Güzel düşün güzel olsun 🙏

Hayırlı sabahlar hanımlar.
Ben sabah sabah hesap yaptım salı günü benim. BetaHCG 13600 civarı olacak inşallah acaba ozaman karından ultrasonla bebek görünür mü🤔sat 16 Ekim

Hayırlı sabahlar hanımlar.
Ben sabah sabah hesap yaptım salı günü benim. BetaHCG 13600 civarı olacak inşallah acaba ozaman karından ultrasonla bebek görünür mü🤔sat 16 Ekim
Canım ben keseyi görmeye 12 Kasım da gittim. En düşük ihtimalle betam 16.000 sadece iki kat artsa diye hesapladım. Vajinadan göremedi bebişleri sadece keseyi gördük. Şöyle bir şey var çoğul da biraz daha geriden geliyor anladığım kadarıyla. 2000 değerle tek keseyi görüyoruz dedi doktorum 13. Gündü bunu dediğinde bizde göremedi. Tek olunca belki o değer sende görülür.

Ah hiç sorma bizde de durumlar aynı rabbim her isteyene nasip etsin tez vakitte inşallah 🤲🏼🙏🏼
Sabah kadar rüyamda kalp atışı için sıra bekliyorken gördüm kendimi. Bizim aracımız var aynısından bir tane daha almışız. Eşim eskiyi ben yeniyi kullanıyorum. Çok büyük bir şehirdeyiz önce İzmir gibi geliyor sonra Konya doktora gidiyoruz. Hava hem güneşli hemde hafiften yağmur atıyor. Gidiyoruz bir sağlık ocağı gibi yere kalp atışını duymak için geldim diyorum. Tamam bekleyin alalım diyo. Duvarda hamilelik süreci broşurleri. Kaçta kese olur kalp ne zaman atar gibi sonra uyandım 🙃🙃🙃😂😂 geçmez bu 9 ay 😂😂

Back