Aynen kafan dağılır ben sevdim kuzımBaşlıyim bende ya bu ay kafamı dinlicem
Hahahahaha dimi profil fotosu bile Hürrem olmuşken yakışırHadi kız Hürrem patlat bir tane bu ay o zaman
Evet sana bundan sonra Hürrem dıyecegmHahahahaha dimi profil fotosu bile Hürrem olmuşken yakışır
De kız Hürrem de belki onun gibi olurum bayıldım kadına ya tam benlikEvet sana bundan sonra Hürrem dıyecegm
Evet ya stresi yönetmek çok zor. Allah büyük inşallah bizler de anne olacağızelimde olmuyor bazen
Kız sen şimdiye kadar nasıl izlemedin ben 3. Yü bitirdim her sahneyi ezbere bilirimDe kız Hürrem de belki onun gibi olurum bayıldım kadına ya tam benlik
Bilmiyorum ki hiç aklıma gelmedi. Ben tarihi dizi/filmleri pek sevmiyorum belkide oyüzden aklıma gelmedi. Ama bunu sevdim. Hele Hürreme bayıldımKız sen şimdiye kadar nasıl izlemedin ben 3. Yü bitirdim her sahneyi ezbere bilirim
Hey gidi ne izlerdimBilmiyorum ki hiç aklıma gelmedi. Ben tarihi dizi/filmleri pek sevmiyorum belkide oyüzden aklıma gelmedi. Ama bunu sevdim. Hele Hürreme bayıldım
Buna tarihi denmez full entrikaBilmiyorum ki hiç aklıma gelmedi. Ben tarihi dizi/filmleri pek sevmiyorum belkide oyüzden aklıma gelmedi. Ama bunu sevdim. Hele Hürreme bayıldım
Ay bize de dua edermisinnnn hacda.Ben 2 3 saniye batırdım hepondan mı silik cikti acaba testlerim
18 haziranda yumurtlamam oldu birlikte arayalım
Bu mutlulukların daha güzelleri sizlerin olsınAğladım ben şuan gerçekten
Amin hepimizin bebeklerini kucaklarına aldıgı günleri görelimBunu okurken böyle oldumkendim olmuş gibi sevindim bana da umut verdi çünkü senin de aynı yollardan geçtiğini pcosla mücadele ettiğini çok beklediğini biliyorum Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin
İnşallah canım hepimizeYa benim bile gözlerim doldu okurken canımAllah kucağınıza sağlıkla aldığınız günü de nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım. Şimdi yeniden hamile kalmaya yeni umutlar yeni heyecanlar inşallahÇok geçmiş olsun canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?