Keseyi onsuz göremem dün söyledim canı eve gelir gelmez dısarı cıkarıp suprız yapacaktım ama yalnız olmayı tercih ettim işten çıkıp gidip onu da işten aldım sonra basım çok ağrıyor diye arabayı geç sen kullan dedim o arabayı par ederken ve site yonetımınden biriyle sohbete dalmısken ben lavaboya çıkmam gerek diyerek önce çıktım eve kamerayı yerleştirdim asırı dıygusaldım eve girdi noldu neden oturdun dedı tahlil sonucumun çıktısını da almıstım testimde cantamdaydı zaten gel otur bi dedim ben sabah eski negatif testlerinden attım ona yıne yok falan dedimAy canım eşine söyledin mi süpriz yapacaktın keseyi görünce mi söyleceksim
Çatlatma iğne sinden sonra benimde hiç akıntım kesilmemiş tipi canım 16. Gün test yapıp tahlil verdim pozitifti karın agrın kabızlıgın var mı gaz sancısı göğüs uclarıbda hassaslık falanKızlar merhaba benim iğnenin 11.günü henüz test yapmadım ilk çatlatma iğnesi olduğumda çok belirti yaşadım ama bu sefer öyle olmadı sadece yaklaşık 4 gündür yoğun şekilde beyaz akıntım var kremsi gibi ama aşırı bi akıntı sizce neden benm gibi bu durumu yaşayan var mı ?
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canm gaz sancım oluyo ve arada kasık ağrısı oluyo kabızlık yok aksine ishal gibi hassasiyet filan da yok ama çok yoğun beyaz akıntı özellikle sabah yataktan kalktığımda bildiğin boşalıyo gibi gün içinde de çok yoğun geliyorÇatlatma iğne sinden sonra benimde hiç akıntım kesilmemiş tipi canım 16. Gün test yapıp tahlil verdim pozitifti karın agrın kabızlıgın var mı gaz sancısı göğüs uclarıbda hassaslık falan
Ağladım ben şuan gerçektenKeseyi onsuz göremem dün söyledim canı eve gelir gelmez dısarı cıkarıp suprız yapacaktım ama yalnız olmayı tercih ettim işten çıkıp gidip onu da işten aldım sonra basım çok ağrıyor diye arabayı geç sen kullan dedim o arabayı par ederken ve site yonetımınden biriyle sohbete dalmısken ben lavaboya çıkmam gerek diyerek önce çıktım eve kamerayı yerleştirdim asırı dıygusaldım eve girdi noldu neden oturdun dedı tahlil sonucumun çıktısını da almıstım testimde cantamdaydı zaten gel otur bi dedim ben sabah eski negatif testlerinden attım ona yıne yok falan dedimoda sabahki negatif test için konuşcam sandı şöyle bitanem noldu neden üzüyorsun sen kendini dedi ben basladım ağlamaya zaten ben hamileyim ve ikiz olabilir dedim dondu kaldı gözleri doldu ve testle kan testi kagodonı verdim ama bakamadı sarıldı agladık agladık agladık sonra idrak etti gerçekten mi demeye basladı teste tahliye baktı doktır ile yazısmama baktı öyleydi işte
Bunu okurken böyle oldumKeseyi onsuz göremem dün söyledim canı eve gelir gelmez dısarı cıkarıp suprız yapacaktım ama yalnız olmayı tercih ettim işten çıkıp gidip onu da işten aldım sonra basım çok ağrıyor diye arabayı geç sen kullan dedim o arabayı par ederken ve site yonetımınden biriyle sohbete dalmısken ben lavaboya çıkmam gerek diyerek önce çıktım eve kamerayı yerleştirdim asırı dıygusaldım eve girdi noldu neden oturdun dedı tahlil sonucumun çıktısını da almıstım testimde cantamdaydı zaten gel otur bi dedim ben sabah eski negatif testlerinden attım ona yıne yok falan dedimoda sabahki negatif test için konuşcam sandı şöyle bitanem noldu neden üzüyorsun sen kendini dedi ben basladım ağlamaya zaten ben hamileyim ve ikiz olabilir dedim dondu kaldı gözleri doldu ve testle kan testi kagodonı verdim ama bakamadı sarıldı agladık agladık agladık sonra idrak etti gerçekten mi demeye basladı teste tahliye baktı doktır ile yazısmama baktı öyleydi işte
Aşkım sana ilk idrarla dene dedimmm ya1 saatlik idrarla yaptımhalolita @beezuus ParlayanGece kızlar ıdrar rengımm bembeyazdı nerdeyse. Acaba cıkmama ıhtımalı varmı ya 3, ya 4 gun vardı aslında çok umudum yoktu biliyorsunuz yolculuğumuz 15 saatti ve biz yola çıktığımız sabah yumurtladım ertesi sabah ilişki oldu 24saat sonra ve sadece bir ilişki var belki de kendimi kandırıyorum yumurta çoktan öldü belki de ilişkide boşa gitti ama bu belirtiler de psikolojik mi acaba iki gün kala sabah yapayım diyorum tekrar ılk ıdrarla ay sinir geldi
Ay bir gaz geldi bana aldım boy ölçümü. Ne bileyim ya genelde aksamkı ıdrarda çıkmayıp sabah çıkan var mı acabaAşkım sana ilk idrarla dene dedimmm ya
Kuzu akşamki idrar beklemiş idrar olmuyor ya o yüzden çıkmayabilirAy bir gaz geldi bana aldım boy ölçümü. Ne bileyim ya genelde aksamkı ıdrarda çıkmayıp sabah çıkan var mı acaba
E Hadi inşallah canım benimKuzu akşamki idrar beklemiş idrar olmuyor ya o yüzden çıkmayabilir
Efsanesin yaYa bu Hürrem Sultandaki doğurganlık nedir arkadaş. Bende aynısından istiyorum. Birinciyi doğuruyor iki ay sonra tekrar hamile. İkinciyi doğuruyo lohusalıktan çıkar çıkmaz yine hamile. Bu ne ya
Totem yaptım. Profil fotomu da Hürrem yaptım belki doğurganlığı geçer
Ya benim bile gözlerim doldu okurken canımKeseyi onsuz göremem dün söyledim canı eve gelir gelmez dısarı cıkarıp suprız yapacaktım ama yalnız olmayı tercih ettim işten çıkıp gidip onu da işten aldım sonra basım çok ağrıyor diye arabayı geç sen kullan dedim o arabayı par ederken ve site yonetımınden biriyle sohbete dalmısken ben lavaboya çıkmam gerek diyerek önce çıktım eve kamerayı yerleştirdim asırı dıygusaldım eve girdi noldu neden oturdun dedı tahlil sonucumun çıktısını da almıstım testimde cantamdaydı zaten gel otur bi dedim ben sabah eski negatif testlerinden attım ona yıne yok falan dedimoda sabahki negatif test için konuşcam sandı şöyle bitanem noldu neden üzüyorsun sen kendini dedi ben basladım ağlamaya zaten ben hamileyim ve ikiz olabilir dedim dondu kaldı gözleri doldu ve testle kan testi kagodonı verdim ama bakamadı sarıldı agladık agladık agladık sonra idrak etti gerçekten mi demeye basladı teste tahliye baktı doktır ile yazısmama baktı öyleydi işte
Çok geçmiş olsun canım ya2 güne mutlaka gidip baktir. Dis gebelikse beta dusukken igneyle dusurebiliyorlar. Ben gitmedim dusuklerden sonra betam 2 kat arttı ama kese gorunmedi 1 hafta sonra gittim tupte buyumus kalp atisi vardı. Ameliyat oldum o tupumu aldılar. Bunu yaziyorumki uyanık ol ameliyat olmak zorunda kalma. Ben hata yaptım. Sen yapma. Umarım görünür 2 gün sonra.
Ayy inşallah benim de görünür ya korkuyorum10 bin betayla karından görmüştü doktor ilk gebeliğimi
Muhteşem yüzyıla başladım ilk defa seyrediyorum ağzım açık doğurganlığını izliyorum. Daha birinci sezonun başımda üç tane doğurdu bile ya haksızlık buEfsanesin ya
Bende hiç izlemedimMuhteşem yüzyıla başladım ilk defa seyrediyorum ağzım açık doğurganlığını izliyorum. Daha birinci sezonun başımda üç tane doğurdu bile ya haksızlık bu
İzlemelisin güzelmişBende hiç izlemedim
Başlıyim bende ya bu ay kafamı dinlicemİzlemelisin güzelmiş
Hadi kız Hürrem patlat bir tane bu ay o zamanMuhteşem yüzyıla başladım ilk defa seyrediyorum ağzım açık doğurganlığını izliyorum. Daha birinci sezonun başımda üç tane doğurdu bile ya haksızlık bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?