Hayal değil gerçekkkKızlar hayal görmedigimi söyleyin bana lütfen@ecutos @ogretmennnhaniiimm1 Pamlok @kartanesi8892 @sifa1986 @bebekolog7 @duskapani halolita cookiep @Candy7777 @beezuus Eki Görüntüle 3443363
Canım iğneden olsa gerek. Bugün testim negatifti.Benm de bel agrım cok ve midem bulanıyor gbsen 14. Gününe dek yap canım testini istersen arkadaşımın 12. Gun de yalancı pozitif cıkmıstı ıgneden. Ama bence hamilesj gecenden pembe
AyyyHamileyimmmm
Yaaaaa ay çok mutlu oldumm. Sağlıkla ilerlesin inşallahhKızlar hayal görmedigimi söyleyin bana lütfen@ecutos @ogretmennnhaniiimm1 Pamlok @kartanesi8892 @sifa1986 @bebekolog7 @duskapani halolita cookiep @Candy7777 @beezuus Eki Görüntüle 3443363
Haberler peşpeşeee. Harika. Sağlıkla ilerlesin. ne güzel bir sabah Allah'ımHamileyimmmm
Çok teşekkür ederim canımAyyy canımmmAllah tamamına erdirsin inşallah.. Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin bebişin
Çok teşekkür ederimHayal değil gerçekkkanne olacaksın canımm inan çok ama çok sevindim sağlıkla ilerlesinn inşallah
TeşekkürlerYaaaaa ay çok mutlu oldumm. Sağlıkla ilerlesin inşallahh
Şubat annelerine bir selam verip çıktım da yok ben mart annelerine geçerimorda ki cağnım arkadaşlarım sizde marta gelin
Test yaptım pozitif çıktı kan verdim 983 çıktı sonuç rabbim isteyen herkese nasip etsinÇok tebrik ederim kan mı verdiniz yoksa test mı
Çok teşekkür ederimHaberler peşpeşeee. Harika. Sağlıkla ilerlesin. ne güzel bir sabah Allah'ım
Gecikmenin kaçıncı günü ? Değerin çok güzel maşallahTest yaptım pozitif çıktı kan verdim 983 çıktı sonuç rabbim isteyen herkese nasip etsin
Önce test yaptım sonra kan verdim beta 983 çıktıÇok tebrik ederim kan mı verdiniz yoksa test mı
Benim kürtaj oldum 5 ay önce inanın hala çok korkum varGecikmenin kaçıncı günü ? Değerin çok güzel maşallah
Çok tebrik ederimÖnce test yaptım sonra kan verdim beta 983 çıktı
3. GünüGecikmenin kaçıncı günü ? Değerin çok güzel maşallah
Benim kürtaj oldum 5 ay önce inanın hala çok korkum var
Testin de değerinde güzel. Önemli olan iki kart artması. Rabbim sana bağışlasın bebeğiniBenim kürtaj oldum 5 ay önce inanın hala çok korkum var
Amin inşallah çok teşekkür ederimÇok tebrik ederimsağlıkla gelsin
Teşekkür ederimHaberler peşpeşeee. Harika. Sağlıkla ilerlesin. ne güzel bir sabah Allah'ım
Amin inşallah teşekkür ederimTestin de değerinde güzel. Önemli olan iki kart artması. Rabbim sana bağışlasın bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?