Canım bu ayki gibi yine 2 gün pik olmuştu ilk pik olduğu günü ve silikleştiği günü değerlendirmiştik. İkinci pik gününü değerlendirmedik.O Zaman da boyle pik gunu oncesi ve sonrasini degerlendirmis miydiniz? Bakin asla duramiyorum sormadan
Belki bakar ya ultrasonla hayırlı haberlerini bekliyorumAa Benimde 27 sine randevum var ama burada sadece bilgi almak için çağırdıklarını düşünüyorum şimdilik
Bende de çok yorgunluk ve uyku hali var canım belirgin bir bulantı yaşamadım , hormonlardandır tabi henüz 2mmler
Adet gecikmesi gibi şişkinlik normal başlarda bence
Yok canım sanmıyorum yurtdışındaym ya 8-12 hafta arası belki bakabilirler ama ben senin güzel haberlerini bekliyorumBelki bakar ya ultrasonla hayırlı haberlerini bekliyorum
Ya aşko nerden düştüm bataga ben havuza gırsem mı dye yaptım 2 gündür pısman oldum dhaa 6 gün var amaKuzu bende gölge görüyorum yaa
İnsallah canım hersey yolundadır da haber vericem insallahYok canım sanmıyorum yurtdışındaym ya 8-12 hafta arası belki bakabilirler ama ben senin güzel haberlerini bekliyorum
Lanet olsun içimdeki test sevgisine hahhshshshKuzum gri evet ama çok erken yaptın yine
Benim arkadaşlarım daha normal rahmin boyutunu bilmiyor. Yumurtlamadan filan haberleri yokBen her yapacağım işi en ince ayrıntısına kadar araştırmazsam duramadığımdan daha ilk çocukta iyice öğrenmiştim Düşünmeyince oluyor değil de vakti gelince oluyor aslında. İlk gebeliğimde de takıntılıydım ben 3.denemede olmuştu. Ovulasyon testi yapmıştım o ay.
Testi paylaşsana canım burda hep beraber yorumlariz
canim yurtdisinda 8-9.haftada sadece bilgilendirme icin cagiriyor, 10.haftada da ilk ultrasona cagiriyor en azindan Hollandada oyleYok canım sanmıyorum yurtdışındaym ya 8-12 hafta arası belki bakabilirler ama ben senin güzel haberlerini bekliyorum
Ben iskoçyadayım canım 27 sinde yani 6. Haftanın ortasında çağırdılar ama bilgileri girmek ve bilgi vermek için olduğunu düşünüyorum , daha önce hemşireyle konuştuğumda bi sıkıntı yoksa ilk 12. Hafta çağırdıklarını söyledi ultrason içincanim yurtdisinda 8-9.haftada sadece bilgilendirme icin cagiriyor, 10.haftada da ilk ultrasona cagiriyor en azindan Hollandada oyle
Benim Bat günü oldu hafif ağrı böyle adet olacak gibi sonra kahverengi lekelenme oldu 2 gün 2-3 kez geçti şuan aşırı gaz varKızlar karnı böyle ılık ılık ağrıyıp geçen var mı
Ay bebiişm insan kendini tutamıyor napcaksınYa aşko nerden düştüm bataga ben havuza gırsem mı dye yaptım 2 gündür pısman oldum dhaa 6 gün var ama
ay bunlar beni oldurucek, kan testini de ilk ultrasondan sonra yapiyolarBen iskoçyadayım canım 27 sinde yani 6. Haftanın ortasında çağırdılar ama bilgileri girmek ve bilgi vermek için olduğunu düşünüyorum , daha önce hemşireyle konuştuğumda bi sıkıntı yoksa ilk 12. Hafta çağırdıklarını söyledi ultrason için
Eğer önümüzdeki hafta yapmazlarsa evet sanırım ultrasonla beraber veya sonraI
ay bunlar beni oldurucek, kan testini de ilk ultrasondan sonra yapiyolar
Galiba kendime nazar değdirdim seninle konuştuk bir saat sonra çok fena mide bulantısı ve migren ağrısı yaşamaya başladımİnsallah canım hersey yolundadır da haber vericem insallah
Beslenme şeklin her zamanki gibiyse gebelik belirtisi olabilir canım kabızlık da. Farklı bir ilaç vs de kullanmıyorsan.Kızlar bişey sorsam ayıp olur mu ben şimdi bir haftadiiır kabızlıl yasıyorum tam kabız gibi de değil her zamankinden daha az ve zor lavaboya gidiyorum birde bazen inanılöaz kasıklarımda agrı oluyor lavaboya çıkınca neden olur bu
Hiçbirşeyim değişmedi canım Duphaston da bitti ilaçta kullanmıyorum her zaman kullandıgım vitaminler dusındaBeslenme şeklin her zamanki gibiyse gebelik belirtisi olabilir canım kabızlık da. Farklı bir ilaç vs de kullanmıyorsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?