- 6 Mayıs 2024
- 679
- 537
- 18
- 26
Ya bilmiyorum niyeyse öyle birşey hissettim inşallah yanlış hissediyorumdurHayırlı olsun canım sağlıcakla ilerlesin inşallah çok mutlu oldum adına. Yok yok çağırma kötüyü herşey iyi olucak Allahın izniyle
Ben etkilemedim inşallah seni kuzumYa bilmiyorum niyeyse öyle birşey hissettim inşallah yanlış hissediyorumdur
Come to TurkeyAy ben Almanya da nasıl tutayım sıcakk güneş yokk
Ahhahaha Eylül de kısmetse ordayımm eylüle kadar soğumaz herhalde yaaCome to Turkeyyanıyaaaaa
Yok canım seninle alakası yok kendini kötü hissetme sakın bu aralar çok duyuyorum çevremde deBen etkilemedim inşallah seni kuzum
Pozitifi çağıralım herşey pozitif olsun
İyi o zaman sende düşünüp durma tadını çıkarmaya çalış iyi olacak herşey inşallahYok canım seninle alakası yok kendini kötü hissetme sakın bu aralar çok duyuyorum çevremde de
Umarım tek dileğim sağlıkla evladımı kucağıma almakİyi o zaman sende düşünüp durma tadını çıkarmaya çalış iyi olacak herşey inşallah
İnşallah kucağına aldığın günlerde gelecekUmarım tek dileğim sağlıkla evladımı kucağıma almak
Hepimiz için tek dileğim bu Allah isteyen herkese nasip etsin
İnşallahVe senin de
S
Sıcak havalarda gebe kalma oranı artıyor rahmi sıcak tutmak diye bişey var kızlarım sıcak tutun ben bu ay ilk kez buna dikkat etmiştim
Ay ben Almanya da nasıl tutayım sıcakk güneş yokk
Adana mıııııEn sıcak yerde ben yaşıyorum güneşe ateş edilen yerAma olmayınca olmuyor
Bu konu bana mı özel olacak
Evet canım, tayin sebebiyle. Kışı çok güzel de Haziran’dan Ekim’e kadar çekilmiyor vallaAdana mııııı
Evet sda test yapsın diyenler buraya diye hahahaBu konu bana mı özel olacak
Biz de Mardin atama nedeniyle. Batıya evıme gelırken Adana'da mola verdik kebap yedim Allahm en harıka kebabımdı haytmda yedgm Adana'da yemeden omce Antep sanrdm en guzei. Kavruluyordu gcen hafta nefes alamadım ininceEvet canım, tayin sebebiyle. Kışı çok güzel de Haziran’dan Ekim’e kadar çekilmiyor valla
Az kaldı az çok az kaşdı yarın annemlerin yolcu ediyorum sonra testi alacagım ve pazartesi sabahtan yapacağım kızlarEvet sda test yapsın diyenler buraya diye hahaha
Evet camı açınca nefes alabilmek, dışarıdan serin hava gelmesi nimet gerçekten ya. Memleketim öyle de 1 haftadır nefes alabiliyorum şükürBiz de Mardin atama nedeniyle. Batıya evıme gelırken Adana'da mola verdik kebap yedim Allahm en harıka kebabımdı haytmda yedgm Adana'da yemeden omce Antep sanrdm en guzei. Kavruluyordu gcen hafta nefes alamadım inince
Haklısın evet eşim de çok istiyor canım sanki hiç istemeyecek gb geliyordu 2.sini ama benden cok heveslı suanda gecen ay hatta aşıır üzüldüCanım benim sana uzaktan sarılıyorum, ne güzel dökmüşsün içinikalbini, aklını dinle sonra eşin ne düşünüyor o da istiyor mu hazır mısınız diye bi gözden geçirirsiniz ama bence istiyorsunuz ve en kısa sürede de olacak gibi geçiyor içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?