Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay benim ümidim hiç kalmadı, aslında bu sabah 5 sene önceki testlere baktım son reglim 12 haziranmış 20 haziranda aşırı mide bulantısı kusmayla hastaneye gitmiştim beta yine koca bir sıfır yani çıkmamış ama 25 gün sonra 15 temmuzda gitmişim hamileymişim. O yüzden bir yanım hala minicik ümitli ama şu 8. Günde yapılan test umudumu da bitirdi. Birde okudum aslında sabah biraz 8-9. günde yumurta daha yeni tüplere yerleşebiliyormuş ve ondan sonra beta artıyor birazda ondan ümitlendim ama bilmiyorum bende de herhangi bir regli ağrısı veya belirtisi yok şuandaAy evet öyle yapalım seninde haberini sabırsızlıkla bekliyorum
Aslında ben çoğu günü değerlendirdim regliden itibaren, eşimin yüzüne bakamıyorum şuanda bıkkınlık geldi kdldlslsl Yani bu ay tutmazsa çıldıracağım en sonOyy kuzum bırak gitsin akışına ya cidden bunaltıyor insanı
Kız demeyin öyle şeyler yaa hahshshshs hunim nerdeee
Bişey dicem o bende de var 3 gündür resmen benim de yanıyor şaka gibi hiç ama hiç olmazdı kar da kışta falan hiç yaşamadım böyle bişey
Ahhahahha sorma ben bi de onun stresine de girdim dün yine mi ya dedim kendi kendime ahhahah
Canım bak eklediğim resime eğer yumurtlama dan sonra bir iki gün düserse sebebi yazıyorBugün kartanesi nr attım isi ölçümünü ben pazar gününden beri yapıyorum.36.4 de sabit gitti.bu sabah yaptım ilk 35.9 çıktı yanlismi ölçtü acaba dedim tekrar yaptım 36 çıktı.bende de entresan şeyler oluyor ama du bakalım.niye düştü ısım anlamadım.
Kullanan arkadaşların yorumlarını okudum birkaç grupta geçikme yaptığı oluyormuş hayıtın. Gebelik testi yaptınız mı peki belki de gebeliktendir gecikmenizArkadaşlar geçen ay adet 3.gunu hormon testi yapıldı degerlerim çok yüksek çıktı Bende HAYIT OTU na başladım dün regl günümdü hala olmadım HAYIT otu gecikme yapar mı
Ben 15 inden sonra ara vermiştim valla aşırı ağrım oldu zaten. Herkes de bi çıldırma modu var zatenAslında ben çoğu günü değerlendirdim regliden itibaren, eşimin yüzüne bakamıyorum şuanda bıkkınlık geldi kdldlslsl Yani bu ay tutmazsa çıldıracağım en son
Henüz yapmadim pazartesi günü ne kadar bekleyeyim diye düşünüyorum Ama bu kadar erken etki edermi ki... birde çok güzel rüya gördüm incir de bebekmis iyice umutlandırdıKullanan arkadaşların yorumlarını okudum birkaç grupta geçikme yaptığı oluyormuş hayıtın. Gebelik testi yaptınız mı peki belki de gebeliktendir gecikmeniz
Bende 15ten beri moladayım köşe bucak kaçmacaBen 15 inden sonra ara vermiştim valla aşırı ağrım oldu zaten. Herkes de bi çıldırma modu var zaten
Anladım canım evet hatırladım şimdi. Geç döllenme mi acabahalolita canım benim bat 13 Haziran'dı maalesef testte negatif çıktı hala olmadım da gerginlik hat safada
Canım benim vücut şaşırdı bence çünkü sil baştan adet sancısı gibi ağrım başladı akşam üzeri belim ağrıyor.kasiklarimda ağrı var.yarin kontrole gidicem orada belli olur az çok ne durumda olduğum.bu Isı işinde bazen kafam karışıyor.henuz acemilik kismindayim.kafada oturunca daha düzenli olacak inşallah.Canım bak eklediğim resime eğer yumurtlama dan sonra bir iki gün düserse sebebi yazıyor
Hormonsal sıkıntısı olup gebe kalan çok kişi var. Neden siz de bunlardan biri olamayasınız ki.Umarım rüyanız habercidir ve bebeğiniz sizinledir.Henüz yapmadim pazartesi günü ne kadar bekleyeyim diye düşünüyorum Ama bu kadar erken etki edermi ki... birde çok güzel rüya gördüm incir de bebekmis iyice umutlandırdı
İnşallah canm Allah isteyen herkese versin aktardı 3 ay kullanmam gerekiyor demişti Henüz 20 gün oldu ama insan umut ediyor İnşallah vesile olur HAYIT OTU ile hamile kalan çok fazla yorum okudum fakat gecikme yapıyor mu bilmiyorumHormonsal sıkıntısı olup gebe kalan çok kişi var. Neden siz de bunlardan biri olamayasınız ki.Umarım rüyanız habercidir ve bebeğiniz sizinledir.
Bende bu ay kullandım ama az miktarda. Diğer kullananlar gibi gecikme yapar mı göreceğiz. Gecikme olursa da gebelikten olsunİnşallah canm Allah isteyen herkese versin aktardı 3 ay kullanmam gerekiyor demişti Henüz 20 gün oldu ama insan umut ediyor İnşallah vesile olur HAYIT OTU ile hamile kalan çok fazla yorum okudum fakat gecikme yapıyor mu bilmiyorum
Sirkenin kokusuna bile tahammülüm yok ya kokusu keskin mi ve direkt kaşıkla mı içtiniz suya ekleyerek mi acabaBen hayıt sirkesi içtim geçen ay
duskapani sdaak halolita FreshmommyKizlar 20 yazan dün yazısız olan 5 dak önce.kanama ara ara dewam ediyor.