Ay bırak o zaman canım boşver ne stres yapıyorsa ondan uzaklaşmak lazım.Ben de ateş ölçmeyi bırakacağım stres sebebi oldu bendeOvulasyonu da elimdekiler bitene kadar yaparım yeter. Gerçi yumurtlama öncesi stres olmuyorum sonrasında beklemek çok stresli. O arada kafamı dağıtacak bir şeyler yapmam lazım ama odaklanamıyorum.
Yaa canım sor sor ihmal etme inşllah herşey yolundadır. Cidden bize doktor atasınlarKuzum valla bilmiyorum ki ya huylanmayin sakın elime aldım böyle kum gibi pütür pütür birseydi. klüp doktoru hiç fena olmaz her topige gönüllü bir doktor
Ay bilmiyorum canım ki 0.20 derece oynama olmuş dün ve ondan önceki gün inmiş çıkmış bu gün yine aynı olmuş. O zamanı silmek istiyorum aklımdan buna odaklanayım diyorum artıkSen o ara ısın 35.9da 36.2 olmadı mı düşüp çıktı 2kez yumurtlamıs olablcegnee hala kanaat getryorum biliyorsun
Ateş yükselince ne oluyor düşünce ne oluyor mesela. Yükselmesi mi iyi?
Ne kaç dk da çıktı canım anlayamadımKac dk da çıktı
Kaç dakika da çıktıVardı durdukça belirginleşti ama ben kurumaya yordum çünkü pembe değilsiyah gölge
Yanlış alıntılamışım kuzu pardonNe kaç dk da çıktı canım anlayamadım
Ben ilk oğlumj böyle öğrendim olmassa bu kadar net cıkmaz pek kurumaya benzemıyor
Buraya bırakıyorum hahaha
Markası laboquick mi ?Bugün yaptım yine çıkmadı şimdi çöpe atmak için aldım elime bence test iyi bi test değil umutlanmak istemiyorum sanırım
Biraz bozuk be dağılmış gibi de ama bilemedimBugün yaptım yine çıkmadı şimdi çöpe atmak için aldım elime bence test iyi bi test değil umutlanmak istemiyorum sanırım
Acaba bu sıcaklar çok fazla var ya.i Türkiye de o mu etkiledi ki canım. Hahahah ya valla bende öyleyim ki bu aydan da kestim umudu takılcam artık öyle belki de bu lazımm (takılamadı) ajajsjsjjsDaha önce hiç bu kadar erken olmadı canım ovülasyonu da ilk defa düzenli yaptım ona denk geldiBu ay da ovülasyon deneyip diğer ay doktora gideceğim zaten yumurta takibi yaptıracağım. Bendeki en başından bu aydan da umudu kesmişlik seviyesi peki shdhdhs
Ay tamam canım olsunYanlış alıntılamışım kuzu pardon
Alnı diye bir marka 2sideBiraz bozuk be dağılmış gibi de ama bilemedim
Sıcak havalarda gebe kalma oranı artıyor rahmi sıcak tutmak diye bişey var kızlarım sıcak tutun ben bu ay ilk kez buna dikkat etmiştimAcaba bu sıcaklar çok fazla var ya.i Türkiye de o mu etkiledi ki canım. Hahahah ya valla bende öyleyim ki bu aydan da kestim umudu takılcam artık öyle belki de bu lazımm (takılamadı) ajajsjsjjs
O zaman bu bozuk ya da kuruma çizgisi var ben laboquick diye düşündüm onda pek kuruma olmuyorAlnı diye bir marka 2side
Yumurta yaşayabilmesi için vücut sıcaklığının 0.3 derece falan düşmesi gerekir yumurtaya uygun ortam sağlanabilmesi için ısıu düşüyor yumurta çatladığında ortalama bir gün yaşadıktan sonra da vücut ısısı tekrar artıyor progesteron sayesinde yaniAteş yükselince ne oluyor düşünce ne oluyor mesela. Yükselmesi mi iyi?
Evet canım hatırlıyorum. Aslında bu ayda dikkat etmemiştim eşim rahatsızlandı falan başka şeylerde oldu. Hatta ilk pozitifi gördüğümde salınca oluyor galiba diye sevindim ama sevincim uzun sürmedi maalesef. Offf bilmiyorum heryerim ağrıyor. Çok kasıyorum dediğin gibi galiba benimde bir kafa tatiline ihtiyacım var. Bu arada beta sonucun çıktı mıKusurluk birşey tabii yok ama artık kasmaktan ta ele bir şeyler geçmiyor ben bu ay diyorum ya hiç umursamadım yurt dışına tatile gittim havuza ve denize girdim folik asiti bıraktım hatırlar mısın bilmiyorum dün test yapmıştım ve silik çizgiydi bugün beta verdim
Çıktı canım 159 geldi bende kimyasal değildir inşallah diye dua ediyorumEvet canım hatırlıyorum. Aslında bu ayda dikkat etmemiştim eşim rahatsızlandı falan başka şeylerde oldu. Hatta ilk pozitifi gördüğümde salınca oluyor galiba diye sevindim ama sevincim uzun sürmedi maalesef. Offf bilmiyorum heryerim ağrıyor. Çok kasıyorum dediğin gibi galiba benimde bir kafa tatiline ihtiyacım var. Bu arada beta sonucun çıktı mı
Aynen canım çok çok iyi geldi rahatladım kafam dağıldı. Kendimi kısıtlamakla nereye kadar olacağı varsa olur zaten diye düşündüm bende. İnşallah canımCanım benim çok iyi yapmışsın, aynı hissiyatı konsere gittiğim gün yaşadım. Ay zıplamasam mı dans etmesem mi diye önce bi tedirgin oldum kendimi kısıtladım, sonra varsa allahım sen koru dedim ve doya doya eğlendim.
Kafanı dağıtman iyi olmuş, inşallah ilerleyen günlerde daha koyu görürüz testini
Ay ben Almanya da nasıl tutayım sıcakk güneş yokkS
Sıcak havalarda gebe kalma oranı artıyor rahmi sıcak tutmak diye bişey var kızlarım sıcak tutun ben bu ay ilk kez buna dikkat etmiştim
Hayırlı olsun canım sağlıcakla ilerlesin inşallah çok mutlu oldum adına. Yok yok çağırma kötüyü herşey iyi olucak Allahın izniyleÇıktı canım 159 geldi bende kimyasal değildir inşallah diye dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?