HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Bayanlar şuan son dklarımla burdayımmmKocişime vakit ayırmam lazım malum listenin bebişle dolması lazım

merhaba kızlar nasılsınız?
bende bi bebişim olsun istiyorum d.kontrol hapını 2 ay önce bıraktım ilk ayımda kimyasal gebelik yasadım bu ayda geçikmeli regli oldum..2 aydır adetlerim cok düzensiz.bat eger şaşmassa 21haziran olması lasım :S gelsin artık bebikler yaa

listemiz fazlalaşıyor ne güzel inşaallah hamile sayısıda fazla olur bu ay

hg cnm en kısa zamanda hamile kalırsın hayırlısıyla

bende varım inşallah bu topik bana uğurlu gelir.daha doğrusu hepimize

bir kaç gündür fırsat bulup giremiyorum..
tanışamadık bi türlü...
en kısa zaman da öğle zamanlarında girip sohbetlerinize katılacam inş

mrb bende buraya bugün yazmaya başladım çok iyi oluyo insan bişeyler paylaştıkça rahatlıyo en kısa zamanda tanışırız inş.

mrb bende buraya bugün yazmaya başladım çok iyi oluyo insan bişeyler paylaştıkça rahatlıyo en kısa zamanda tanışırız inş.

bende topik açıldıgında yazmıstım ama bir türlü gelip sohbet etmek fırsatı olmadı...

ben eda bu arada...

bir kaç gündür fırsat bulup giremiyorum..
tanışamadık bi türlü...
en kısa zaman da öğle zamanlarında girip sohbetlerinize katılacam inş

ben sadece akşamları girebiliyorum canım öğretmenimde ama bugün dersim yok oyüzden sabah girdim akşam görüşürüz ok.

Arkadaşlar merhaba çarşıya çıkmadan kk ya gireyim dedim...Ama gördümki hepimiz tanışmak sohbet etmek istiyoruz ve bi türlü saatleri ayarlayamıyoruz

Evettttt arkadaşlar güzel bir fikrim var şimdi herkes saatlerini 21 00 (yani akşam 9 a)ayarlıyor ve herkes burda oluyor tanışıyoruz anlaştık mı?En azından gündüz giremeyenlerde sohbete katılmış olur kaynaşırız:97::97::97:Bu akşam hepinizi bekliyorum topiğimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…