HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

canım benim bende geçen ay bıraktım korunmayı ama ilk ayda kimyasal gebelik yaşamak bayağı bir zor olmuştur dimi kimyasal gebeliğin sebebini bilmiyorum ama strestir diye düşünüyorum sen galiba çok kafaya takıyosun biraz rahat olmamız gerekiyo canım. akıl vermek bana düşmez ama sadece çok üzüldüm oyüzden:78: inşallah haziran da olur canım:26:

Bfatos BAT 1 haziran
Hamileyim BAT 2 haziran
Sevfan BAT 4 haziran
Haticecan BAT 5 haziran
Kaos302 BAT 6 haziran
Emotionleon BAT 10 haziran
Serdarzu BAT 10 haziran
Umutdeniz BAT 13 haziran
Kardaiz81 BAT 13 haziran
Byzg BAT 15 haziran
Gölge_ciceği BAT 19 haziran
Edamm BAT 19 haziran
Gelbebeğim BAT 20 haziran
Razuat BAT 20 haziran
Funda30 BAT 21 haziran
Duyguyıldıray BAT 21 haziran
Berceste BAT 22 haziran
Sevgi BAT Belirsiz
Derin83 BAT Belirsiz

Listemiz güncellendi.....

Son düzenleme:
tamam olur canım iyi alışverişler gerçi alışverişin kötüsümü olurmuş akşam görüşürüz:81::79:

Selamlar sayqılar kızlar. Men de haziranı bekliyorum, İnşAllah eşimin doğum gününe surpriz yapıcam
bat 8 haziran

nihayettt regl oldummmmmm buna bu kadar sevineceğimi söyleselerdi inanmazdım
9 gün sonra bizde başlıyoruz çalışmalara
bu arada doktor bana 9-12-14-16. günler önemli dedi kızlar.
sizin doktorlarınızın önerisini ne oldu bu konuda

hayırlısı derincim senin bat belirsizdi galiba hayırlısı inşallah ama benim dr hiç öyle bişey söylemedi strese girmemek için bence doğala bırakmak lazım en önemlisi stresten uzak durmak ama seninki biraz ilginçmiş iki defamı yumurtluyosun acaba

Alışverişin kötüsü olmaz canım haklısın ama bu ay çok kötü masraf oldu battık battık

benim abiminde düğünü olcak bizde kesin battık ama olsun çünkü benimki 38 yaşında artık herkes ümidini yitirmiştikki evleniyorum dedi çok mutluyuz valla masraf falan gözümüzde yok hayırlısı düğün dedikodularını bekleriz umutdenizcim

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr .. ya benim evimde internetim kesik bi süre sadece gündüzleri girebilicem iş yerinden. kaynatmışsınız akşam bakıyorum.. ben dün bir derdim var köşesindeki konulara bakıodum karabasanla ilgili bi konu vardı onları okudum bi tırmışım gece ışık açık yattım valla sanki banada olcakmış gibi bi korku sardı içimi.. sabah düşünce saçma gelio ama gece herşey bi başka görünüo insana...

amannn ne biliyim yaa dediği günler olma ihtimali daha yüksek oluyormuş öyle söyledi, ama bende düzensizlik var belirsiz yani, canım sıkılıyor o yüzden

sen bunları düşünerek vücudunu strese sokuyosun ama çok fazla düşünme zaten uzmanlar hamile olmak için eşinizle birlikte olmayın diyo bence düşünce yapımızı değiştirmeliyiz sakin olmalıyız çok olmadı dimi hamilelik kararı

6 Ay önce karar verdik ama korunmayı yeni bırakıyoruz

bencede iyi fikir bu arada sana kolay gelsin düğününüz varmış hayırlı olsun ömür boyu huzurla mutlulukla geçer abimin evlilikleri canım

kızlar listenin başını ben çekiyorum ama adet olacakmış gibi karnım ağrıyo inş. olmam:97:

kızlar listenin başını ben çekiyorum ama adet olacakmış gibi karnım ağrıyo inş. olmam:97:

inş olmazsın cnm olumlu düşün 4 gün kaldı şunun şurasında senin ne güzel varmı yokmu çıkacak beklemek zorr yaa.. hadi inş. hamilesindir bizede umut olur. kasık ağrısı hamileliğin ilk aylarındada oluomuş çünkü..

inşallah cnm fazla kaptırmak istemiyorum oluruna bırakacam olmayınca yıkılıyorum çünkü

walla canım aslına bakarsanilk ay oldugu için çok fazla ümitlenmiş ve dört gözle bekliyo değildim ama adetim 2 gün gecikince test yaptırmıstım ve öle öğremiştim banada süpris olmustu aslında fakat sebebini bilmiyorum beta hcg yükselmedi ve 5.günde regle oldum tabiiki üzücü insan hevesleniyo.. üzülme canım kısmet deilmiş demekki artık önümüzdeki aylara bakıcaz artık darısı tüm isteyen kadınlara insallah..gelsin bebikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…