• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

merhaba kizlar,

bende henüz anne olmamislardanim... bende haziran ayinda kontrole gidecegim doktora, daha önce 2 kere düsük yasadigim icin, bu sefer hamile olmadan önce doktora gitmem gerekiyor. Insallah hayirlisi olur hepimiz icin.

Benim BAT 05.Haziran

Bakalim artik... sevgiler selamlar

merhaba kizlar,

bende henüz anne olmamislardanim... bende haziran ayinda kontrole gidecegim doktora, daha önce 2 kere düsük yasadigim icin, bu sefer hamile olmadan önce doktora gitmem gerekiyor. Insallah hayirlisi olur hepimiz icin.

Benim BAT 05.Haziran

hg canım inş bu sefer sorunsuz bi hamilelik yaşarsında kucağına alırsın bebişini

Biz 5. yıla gireceğiz 3 ay sonra. yaşımız küçüktü, biraz evliliğin tadını çıkaralım maddi anlamda birşeyler yapalım dedik, şimdi herşeyi yoluna koyduk allahıma şükürler olsunki, çocuk düşünmeye başladık, bu ay ilk denememiz olacak. inşallah çok beklemeyiz umarım problem çıkmaz.

inş tatlım yaa şuan umutlarıımız çok taze çok olumlu bakıoz.. inş. umut duruma düşücek günleri görmeden gebiş oluruk

merhaba kizlar,

Benim BAT 05.Haziran

hg cnm inşaallah en kısa zamanda hamile kalır ve gebeliğini sorunsuz geçirirsin

Arkadaşlar ya ben bişeyler söylemek istiyorum...Biliyorum hepimiz bebeği çok istiyoruz olsun olsun diye dualar ediyoruz adaklar adıyoruz vs vs...Ama size bir bakış açısı getireceğim...Biz bebeğimiz olmuyo diye üzülüyoruz kırılıyoruz duygusallaşıyoruz hatta bazen isyan ediyoruz haksızmıyım???Hatta bu kadarla kalmayıp bir sürü bitkisel kimyasal şeyler kulllanıyoruz hemen olması için bazılarının bunları kullandı diye oluyor hemen bebeğin olma sebebini ona bağlıyoruz ne kadar yanlış bence biz elhamdülillah müslümanız herşeyin Allahtan olduğuna onların sadece birer vesile,sebep olduğunu bilmeliyiz...Demek istediğim şu madem o kullandığımız ürünler bebek yapmaya birebirse neden herkesin bebeği yok neden sadece bazılarında oluyor hiç düşünüdünüzmü??Demekki Yüce Rabbim onlara bebeği nasip edecekmiş o kullandığı şeylerde birer sebep olmuş...Sakın beni yanlış anlamayın kişisel değil bu yazdığım genel olarak içimden geldi...Demekki neymiş arkadaşlar Allahımıza şöyle dua ediyoruz:Allahım herşeyden yüce sensin senin hikmetine sual olunmaz içimdeki bu hasreti dindir hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip et yarabbim.Nasip edeceğin bebeğimiz bana eşime ve aileme mutluluk sağlık sıhhat huzur getirsin yarabbim...AMİN
Arkadaşlar ne olursa olsun Allaha sığınırsak ellerimiz boş çevrilmez merak etmeyin...Eğer olmuyorsa zaten vardır bir hayırsızlığı öyle düşünün ya bebeğimiz olsada sakat ve hasta doğsa hangimiz dayanabiliriz bu acıya....Sağlıklı sıhhatli bebişler dilerim hepimize...:71:
kızlar kimse yokken fırsat bulup geçmişi okudum umutdeniz o kadar güzel dua etmişki yazamadan duramadım ben hep böyle dua ederim RABBİM senin için hayırlı kul PEYGAMBERİZ için hayırlı ümmet benim içinde hayırlı evlat nasip et diye inşaallah RABBİM hepimizin dualarını kabul eder

Bfatos BAT 1 haziran
Hamileyim BAT 2 haziran
Sevfan BAT 4 haziran
Haticecan BAT 5 haziran
Kaos302 BAT 6 haziran
Emotionleon BAT 10 haziran
Serdarzu BAT 10 haziran
Umutdeniz BAT 13 haziran
Kardaiz81 BAT 13 haziran
Byzg BAT 15 haziran
Gölge_ciceği BAT 19 haziran
Edamm BAT 19 haziran
Gelbebeğim BAT 20 haziran
Razuat BAT 20 haziran
Funda30 BAT 21 haziran
Berceste BAT 22 haziran
Sevgi BAT Belirsiz
Derin83 BAT Belirsiz

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49:

Arkadaşlar listemiz son haliyle güncellenmiştir topiğe hayırlı uğurlu olsun:74::74::74:
Bu arada bugünlerde biraz koşuşturmalarım var abimin düğünü olduğu için kusura bakmayın topiğe yetişmeye çalışıyorum:26::26:

teşekür ederim :8:

inşallah ilk defa içicem klomen ilk kullfanımda olumlu sonuç alırmıyım bilmiyorum ama umutluyum bu ilaçtan nedense :72::72:

ilk kullanımda sonuç alan varmı aramızda:26:
birde liste neyin yapıyonuzmu kızlarr:26:
çok soru sordum galiba:27:
kız umutdeniz neydiyon seninmiş topik yeni farkettim kanka

Şekerim adam gibi bi renk seçsene sen yahuu gözlerimi bozdun çokmu aradın bu rengi bak gelirim yanına:33::33:

Canım benim topiğime hoşgeldin...Umarım hep beraber hamiş kalırız özeldim seni haaa:54:

iyiyim canım biraz yorgun akşamın yorgunluğu işte hayırlı olsun abine:46: kutlarım:71:

Teşekkür ederiz canım....Off kıyafet derdiydi falan onlarla uğraşıyorum ya onlar evleniyo biz bi sürü masrafa giriyoruz:33::33::33:Abime böyle diyorum delisin sen ya diyo:60::60::60:

Back